Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

0 "Ελληνική χρεοκοπία"... (σαν τα ανέκδοτα με ξανθιές έχουμε καταντήσει!!)


23 Μαρτίου η χρεοκοπία μας, βάσει "μυστικού εγγράφου"...

Η κάθε τελευταία τρύπα του ζουρνά, βγάζει ντεμέκ ειδήσεις για να δημιουργήσει κλίμα & να κερδοσκοπήσει στις αγορές. Τα είδαμε, τα βλέπουμε και θα τα βλέπουμε αυτά συνέχεια...

Σάλο έχει προκαλέσει μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών τραπεζιτών και φωτογραφίζει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ως την ημέρα χρεοκοπίας της Ελλάδας.

23 Μαρτίου χρεοκοπία???
Σύμφωνα με πληροφορίες του... αμερικανικού blog "The Slog" κορυφαίοι Αμερικανοί τραπεζίτες έχουν στα χέρια τους το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εξελίξεις στην Ελλάδα.

Τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος ""Greek default exclusive: Senior US bankers given explicit timetable for Athens default".

Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο έχει ήδη αποφασιστεί πως την Παρασκευή 23 Μαρτίου και οι τρεις μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης, S&P, Moody's και Fitch, θα ανακοινώσουν την υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς χρεοκοπίας (default).

"H Ελλάδα επίσημα θα υποβαθμιστεί σε καθεστώς χρεοκοπίας και από τους τρεις οίκους αξιολόγησης στις 23 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, οι λογαριασμοί σε όλες τις ελληνικές τράπεζες θα παγώσουν, ενώ θα ακολουθήσει ανακοίνωση - λεπτομερής - λήψης έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της κατάστασης, προκειμένου να αποτραπεί η μαζική φυγή των καταθέσεων", τονίζεται στο εν λόγω έγγραφο...  infowars.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου