Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

0 Στη μάχη των Θερμοπυλών 300 γενναίοι πέθαναν για την Ελλάδα, σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για 300 εφιάλτες.


Γράφει ο Α. Γρυπαίος.

Αυτό είναι πιστωτικό γεγονός, δηλαδή χρεοκοπία. Όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνειά της, αυτό λέγεται χρεοκοπία. Η χρεοκοπία αντιμετωπίζεται με στάση εξωτερικών  πληρωμών, με στάση εσωτερικών  πληρωμών, ή και με τα δύο.
 Επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων πολιτικών πιο δρόμο θα διαλέξουν. Για να γίνει στάση εξωτερικών  πληρωμών, και να υποστηριχθεί αυτή η ενέργεια, χρειάζεται αλλαγή εξωτερικής...
πολιτικής. Είναι θέμα αστραπιαίας αλλαγής Γεωπολιτικής της περιοχής, αλλιώς οι γείτονες θα μας ριχθούν, υποκινούμενοι από τους διεθνείς δανειστές

 
 H στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών είναι το ύστατο όπλο που διαθέτουμε. Όσο δραματικό και αν ακούγεται. Όμως είναι το λυσιτελέστερον. Πρόκειται για την επιβίωση του Λαού μας. Φτάνει να έχουμε πλάτες-συμμαχίες να στηριχθούμε. Οι δοσίλογοι πολιτικοί θα τολμήσουν ;; αφού είναι αχυράνθρωποι των διεθνών Σιωνιστών δανειστών, και «Βάρδα ζόρι»…..

Ανάλυση: Επειδή υπάρχουν πολλοί που λένε, μα «Μπαταχτζήδες» θα γίνουμε;;; Για να τεκμηριώσουμε αυτή τη λύση, παραθέτουμε τα κάτωθι. Παραμένοντας πιστοί στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύση», στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, (το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας Δικτατορίας), η πλήρης καταστροφή μας είναι βέβαιη.

Οι «σύμμαχοι» φίλοι και εταίροι δυτικοί, ιστορικώς απεδείχθησαν αναξιόπιστοι, και εχθροί για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μπήκαμε το 1952 στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, με βάση το δόγμα «ανήκομεν εις την Δύσην», υποτίθεται για να προστατευθούμε από το Σοβιετικό ολοκληρωτισμό, και αυτοί οι ίδιοι οι «σύμμαχοι» υπέβλεπαν την εθνική μας κυριαρχία, αφού βρεθήκαμε μέσα στο Σιωνιστικό και Παντουρκικό ολοκληρωτισμό, πήγαμε από τη Σκύλα στη Χάρυβδη.

Βρεθήκαμε μέσα στο λάκκο των λεόντων, σαν τον Δανιήλ. Θυμηθείτε ότι μας πήραν τη μισή Κύπρο, (τα γεγονότα είναι γνωστά), κινδυνεύουμε να χάσουμε το μισό Αιγαίο με τα νησιά, στο οποίο με τις συμφωνίες της Μαδρίτης, οι δυτικοί «σύμμαχοι» χάραξαν «γκρίζες ζώνες», και ανεγνώρισαν δικαιώματα της Τουρκίας, σήμερα δε κινδυνεύουμε να χάσουμε και τη Θράκη μας, στην οποία οι Βάρβαροι Τούρκοι αλωνίζουν, με τους εφιάλτες της Αθήνας να αδιαφορούν, και να έχουν γεμίσει τη πρωτεύουσα του Ελληνισμού με τρία εκατομμύρια Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες από Αφρική-Ασία, με ότι οικονομικό κόστος αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα. Έκαναν τη πατρίδα μας αποθήκη λαθρομεταναστών, γιατί έτσι το θέλησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Τα αφεντικά της Γης. Σήμερα αρπάζουν τη δημόσια περιουσία, πτωχεύοντας τους Έλληνες.

Ο Παπαδήμος με τους άλλους πολιτικούς Αρχηγούς, είναι τελείως ακατάλληλοι για να αντιμετωπίσουν τα εθνικά μας θέματα, από τα οποία κινδυνεύει η Ελλάδα με διαμελισμό. Όσον αφορά στην οικονομία τα γεγονότα είναι γνωστά, αφού οι δυτικοί «εταίροι» μας οδήγησαν καταχρεωμένους και χρεοκοπημένους με δόλια δανειοδότηση στο ΔΝΤ και στη Τρό’ι’κα, για να μας καταστρέψουν τελείως, και έτσι εξαθλιωμένους να μη μπορούμε να αντιδράσουμε στην αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και διαμελισμού της πατρίδας μας. Θυμηθείτε τα καταστροφικά γεγονότα στην εξωτερική πολιτική και οικονομία επί των Κυβερνήσεων Σημίτη.
 Εξωτερική πολιτική και οικονομία συμβαδίζουν. Στο σημείο που φθάσαμε σήμερα βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Η αποφασιστική βουτιά μας μένει για να αυτοκτονήσουμε. Υπάρχει όμως μια τελευταία λύση, η τελευταία πράξη του δράματος. Η τελευταία αυτή λύση λέγεται, Στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, ή αλλιώς, «Κατάσταση Ανάγκης». Βεβαίως η λύση αυτή είναι πιστωτικό γεγονός ή αλλιώς Χρεοκοπία.

Μια χρεοκοπία που θα είναι εις βάρος των δανειστών, και υπέρ του Λαού μας. Το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει σε ένα κράτος που βρίσκεται σε κατάσταση δημοσιονομικής αδυναμίας (κατάσταση ανάγκης), το δικαίωμα να αναστείλει τη πληρωμή των δανείων του. Οι ξενόδουλοι και υποτελείς πολιτικοί μας, αυτό το αποκρύπτουν από το Λαό διότι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των τραπεζιτών-δανειστών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού «Εκείνοι» τους έβαλαν στη θέση που κατέχουν, για να προδίδουν τη πατρίδα τους.

Οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί το βράδυ αποφασίζουν να ψηφίσουν ΟΧΙ στα μνημόνια, και το πρωί ψηφίζουν ΝΑΙ…….

Ψηφίσανε τα μνημόνια από υποτέλεια στους εχθρούς της πατρίδος. Μαζί με τη χρεοκοπία ξεπούλησαν και την Εθνική μας κυριαρχία.

Υπογράφουν συμβάσεις θανάτου Ελλήνων, και σωτηρία δανειστών. Ευτυχώς που υπάρχουν φιλέλληνες ευρωβουλευτές στο Ευρωπα’ι’κό Κοινοβούλιο σαν το Βρετανό ευρωβουλευτή NIGEL FARANGE ο οποίος επέκρινε το Γερμανικό σχέδιο να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία, και συνέκρινε αυτό με τη τοποθέτηση στην Αθήνα «Γκαουλά’ι’τερ» από τους Ναζί. Οι Έλληνες ευρωβουλευτές τσιμουδιά. Εάν βουλιάξει η Ελλάδα, θα βουλιάξει και η Ε.Ε. Αυτό είναι ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της Ελλάδος, μαζί με το τεράστιο χρέος, δυστυχώς οι μαριονέτες πολιτικοί δεν το εκμεταλλεύονται.

Όμως ένας αξιοπρεπής εθνικός πατριώτης ηγέτης μπορεί να σώσει τη χώρα και το Λαό της, βασιζόμενος στο Διεθνές Δίκαιο, λέγοντας ότι, προκειμένου να πεινάσει και δυστυχήσει ο Λαός, και να διαλυθεί το κράτος, με ότι αυτό συνεπάγεται, είναι προτιμότερο με τη στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, να χάσουν ένα μικρό μέρος από τα κέρδη τους οι πλούσιοι διεθνείς τοκογλύφοι τραπεζίτες, οι οποίοι και το τεχνητό χρέος μας φόρεσαν καπέλο, αλλά και τα δάνεια τα έχουν ήδη πάρει πίσω με τους τόκους πολλών ετών.

Ο Λαός ακούει «στάση πληρωμών» ή χρεοκοπία, και τρομοκρατείται, διότι οι προδότες πολιτικοί μας, φροντίζουν μέσω των ΜΜΕ της βαρονίας των Αθηνών, να εμφυσήσουν στο κόσμο ότι χρεοκοπία σημαίνει μόνο στάση ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, και ότι θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα δάνεια των τοκογλύφων τραπεζιτών των κ.κ. Ρότσιλντ, και Ροκφέλερ, ενώ υπάρχει και η χρεοκοπία με στάση μόνο ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, εκεί όπου πάνε τα πολλά χρήματα του Λαού. Είναι τόσο προδότες, αχυράνθρωποι, και μαριονέτες, που προτιμούν να καταστρέψουν το Λαό μας, παρά να χάσει ο Ρότσιλντ, Σόρος, και Ροκφέλερ, ψιχία από το πλούτο τους. Το χρέος της Ελλάδος είναι ψιχία για τους διεθνείς τραπεζίτες-δανειστές. Υπενθυμίζω ότι εις βάρος του τοκογλύφου Σόρος, η Ρωσία εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, για κακουργήματα εις βάρος της ανθρωπότητος, και χαρακτήρισε αυτόν οικονομικό τρομοκράτη.
 Το ίδιο πρέπει να γίνει και για τους άλλους οικονομικούς τρομοκράτες ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που τρομοκρατούν του Λαούς της Γης με χρεοκοπίες. Αυτούς τους κλέφτες και απατεώνες του διεθνούς και τοπικού πλούτου, εξυπηρετούν οι εφιάλτες και αχυράνθρωποι πολιτικοί μας. Χρηματοδοτούν τις ντόπιες τράπεζες, με δισεκατομμύρια Ευρώ, ενώ κόβουν τις συντάξεις των γερόντων. Οι οικονομικοί εταίροι της Ε.Ε. μας στέρησαν το δικαίωμα να έχουμε το δικό μας νόμισμα, μας στέρησαν το δικαίωμα στην οικονομική ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να βυθιστούμε στην ύφεση και τη χρεοκοπία, με ένα πανίσχυρο νόμισμα στα χέρια μας.

Στην οκταετία Σημίτη έγινε το έγκλημα της Ο.Ν.Ε. και η οικονομική υπονόμευση της Ελλάδος. Ο Σημίτης το έκανε αυτό ενώ διέλυσε όλες τις βασικές οικονομικές υποδομές της χώρας.(Βιομηχανία, Βιοτεχνία, Γεωργία, κλπ). ενώ ταυτόχρονα προώθησε τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος. Τέτοιος «σοφός» οικονομολόγος ήταν. Εξετέλεσε τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας……. Το δημόσιο αυτό χρέος στρέφεται κατά του Λαού, και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως τον εισβολέα στη χώρα μας. Μας έριξαν στο έλεος του ΔΝΤ και των άλλων διεθνών τοκογλύφων δανειστών μας. Το ΔΝΤ και οι άλλοι, συμπεριφέρονται στους λαούς που δανείζουν, όπως η Μαφία των τοκογλύφων της Θεσ/νίκης. Τα πιόνια οι πολιτικοί συμφωνούν και υπογράφουν μνημόνια για μας χωρίς εμάς, χωρίς καν να τα διαβάσουν.

Ο Λαός θα εξοφλήσει τα δάνεια, όχι οι προδότες πολιτικοί. Δεν θα πονέσουν οι μαριονέτες πολιτικοί, εμείς ο Λαός θα πονέσουμε. Γιατί καθυστερούν τις εκλογές;;; για να κατοχυρώσουν με τα διάφορα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, τα συμφέροντα των δανειστών της διεθνούς Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η παρούσα κυβέρνηση και το κοινοβούλιο ευρίσκονται σε πλήρη δυσαρμονία προς τις επιθυμίες του Λαού. Δεν έχουν πια την έξωθεν καλή μαρτυρία, που λέει η Εκκλησία μας, γιαυτό πρέπει τάχιστα με δημοκρατικές διαδικασίες να αντικατασταθούν, αφού απεδείχθησαν όργανα των εχθρών του Λαού και της Ελλάδος.

Το Δόγμα του Σόκ, ευρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή για την Ελλάδα. Οι ηγέτες της Ε.Ε. δεν είναι εταίροι, είναι εγκληματίες κατά του Ελληνικού Λαού. Η βία που ασκείται από τη τρό’ι’κα είναι φοβερή κατά του Λαού. Τιμωρούν τη κοιτίδα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας. Ζητούν να θέσουν υπό εποπτείαν την Ελλάδα όπως ζητά η αγράμματη κυρία Μέρκελ, απόγονος Ούνων, Γότθων, και Βανδάλων. Τώρα που έληξε η σύμβαση COOPER θυμήθηκαν οι προδότες πολιτικοί τα πετρέλαια. Τόσα χρόνια έκαναν πως δεν τα γνωρίζουν, ενώ εάν από χρόνια τα είχαν βγάλει στο διεθνές εμπόριο, η χώρα μας τώρα θα ήταν πλούσια.

Μας βύθισαν στη φτώχεια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του Ρότσιλντ, και της παρέας του. Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θυμήθηκε την «Αυτονομία» της Κρήτης, επειδή η Κρήτη κάθεται επάνω στους υδρογονάνθρακες. Μέχρι και για «Αυτονομία» της Κέρκυρας μίλησαν, διότι τα Διαπόντεια νησιά έχουν ένα τεράστιο κοίτασμα πετρελαίων και φυσικού αερίου. Ακόμη και τη Ρόδο σβήσανε από το Ελληνικό χάρτη, επειδή η Ρόδος έχει πλούσια υφαλοκρηπίδα και Ελληνική Α.Ο.Ζ. με πετρέλαια. Το ίδιο κάνουν στη Θράκη μας, για να αποκτήσει η Τουρκία υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ στο Αιγαίο, ώστε μαζί με τη Τουρκία, να αποκλείσουν τη Ρωσία στο Βορρά.

Το κόλπο «Αυτονομία» στη Γεωπολιτική, είναι η μεγάλη πατέντα των Κοσμοκρατόρων παγκοσμίως για να βάλλουν στο χέρι τον ορυκτό πλούτο των Λαών της Γης. Η Ελλάδα σήμερα έχει κυβέρνηση ανδρεικέλων. Κατάντησαν τη πατρίδα μας Ουγκάντα και Ουζουμπούρου. Ρωτάμε, τι μέλος της Ε.Ε. είμαστε;; μας φέρονται σαν αφεντικά προς δούλους. Τα μνημόνια της τρό’ι’κα είναι συνταγές εξαφάνισης του Ελληνικού Λαού.

Συμπεριφέρονται στο Λαό μας, όπως οι προστάτες της Μαφίας στο Σικάγο.(βλέπε THOMSEN και ΣΙΑ). H βία θέλει βία. Να τους αντιμετωπίσουμε με βία, και όχι σαν φοβισμένα αρνιά. Οι μαριονέτες και δοσίλογοι των Αθηνών πρέπει να σαρωθούν. Αυτούς τους εφιάλτες μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε;;; Οι σημερινοί ηγέτες της Ε.Ε. είναι νάνοι, είναι κατώτεροι των περιστάσεων, και μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Γιαυτό κατάντησαν την Ε.Ε. στο σημερινό χάλι.
Οι δοσίλογοι χτίζουν τζαμιά και τεμένη για τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ενώ οι Έλληνες άστεγοι κοιμούνται στα παγκάκια, και σιτίζονται χάρη στη φιλανθρωπική πρόνοια της εκκλησίας. Τα χαράτσια της ΔΕΗ πηγαίνουν όλα στις Τράπεζες του Ρότσιλντ και στη GOLDMAN SACHS, ενώ ο λαός μας στενάζει. Η βαριά φορολογία, και όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στους τοκογλύφους δανειστές, στις ΜΚΟ, στα μυστικά κονδύλια των υπουργείων, και στο σπάταλο κράτος, ενώ ο λαός στενάζει. Αντί να περιορίσουν το σπάταλο κράτος, κόβουν τις συντάξεις των γερόντων. Μπορούμε να ανακουφίσουμε ολίγον το χρέος αν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες. Όμως δεν κάνουν ούτε αυτό. Τα μέτρα αυτά βαθαίνουν την ύφεση.

Κάθε 3 μήνες και νέα μέτρα.  Η αλληλεγγύη εξέλιπεν από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Οι εταίροι μας σαν λύκοι ωρυόμενοι επέπεσαν επάνω στην Ελλάδα, για να κατασπαράξουν τις σάρκες της. Όλο αυτό το παιχνίδι με την Ελληνική οικονομία γίνεται για να βγάλουν μερικοί δισεκατομμύρια ευρώ από τα ασφάλιστρα κινδύνου, και για να μας πίνουν το αίμα οι Σιωνιστές δανειστές δια βίου. Μέχρι η δικαιοσύνη του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης δικαίωσε τη Ναζιστική Γερμανία για τις δολοφονίες και τη γενοκτονία των κατοίκων του Διστόμου και Καλαβρύτων, και γενικά της Ελλάδος, με πρόφαση τη λανθασμένη διαδικασία της προσφυγής. Το Διεθνές Δικαστήριο πρέπει να ντρέπεται για την απόφαση αυτή. Αυτοί οι δικαστές του διεθνούς δικαστηρίου δεν σέβονται τη Δικαιοσύνη. Η απόφαση αυτή χαρακτηρίζεται δοτή………

Η Γερμανία αρνείται να πληρώσει το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο. Γιατί λοιπόν εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς στους δανειστές της διεθνούς Μαφίας;; Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Γερμανίας. Εδώ ισχύει ο νόμος του ισχυροτέρου, ο νόμος της Ζούγκλας!!! Οι μαριονέτες δοσίλογοι πολιτικοί συνηθίζουν να λένε, «Δεν είναι ώρα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις», «Δεν είναι ώρα για τα πετρέλαια», οι δοσίλογοι είναι «βάρδα ζόρι» που λέει ο λαός, για να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, και για να μη θίξουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, και «ο λαός ας πάει να κουρεύεται», γιαυτό φθάσαμε στη σημερινή δραματική κατάσταση.
 Η τρό’ι’κα ζητάει απολύσεις στις ένοπλες δυνάμεις, για να μπουκάρουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι μέσα, όπως έκαναν στη Κύπρο, και να διαμελίσουν τη χώρα, δηλαδή παράδοση των Ελλήνων άνευ όρων. Για αυτή τη συμπεριφορά των Ευρωπαίων φταίνε και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, αφού έδωσαν τα πετρέλαια προς εκμετάλλευση στις ΑμερικανοΕβρα’ι’κές εταιρίες πετρελαίων, και στο Ισραήλ, και αγνόησαν την Ε.Ε. Τώρα η Ε.Ε. μας εκδικείται. Σαν μέλος της Ε.Ε. είχαμε ηθική υποχρέωση να δώσουμε προτεραιότητα στους Ευρωπαίους, και αν δεν μπορούσαν αυτοί, τότε σε άλλες παγκόσμιες ενεργειακές δυνάμεις.

Πρόσφατα οι γνωστοί διεθνείς ANONYMOUS χτύπησαν τους εφιάλτες «Έλληνες» πολιτικούς. Έλληνες θαρσείτε, επιτέλους μια ισχυρή διεθνής οργάνωση ίσταται στο πλευρό μας για αντίσταση. Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. ΠΟΥΤΙΝ δήλωσε, οι διεθνείς κερδοσκόποι, δημιούργησαν τη κρίση στην Ελλάδα, και δεν άφησαν την Ελλάδα να εξυγιάνει την οικονομία της. Μεγάλη αναταραχή στις διεθνείς αγορές και στις οικονομίες των κρατών-μελών της Ευρωζώνης και των ΗΠΑ θα προκαλούσε μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος, δηλώνει το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας στην εφημερίδα «Die Welt».

Η εφημερίδα «LE FIGARO» γράφει, «Η Ευρώπη χρωστά στην Ελλάδα», και συνεχίζει λέγοντας, «Μιλάμε διαρκώς για το Ελληνικό χρέος, χωρίς καν να επισημαίνουμε ότι η Ευρώπη είναι αυτή που εδώ και 2500 χρόνια έχει ένα χρέος προς την Ελλάδα. Ένα χρέος αιώνιο, αφού αφορά τα θεμέλιά της. Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, λέμε στους εφιάλτες πολιτικούς, δεν έχουμε άλλη λύση, παρά μόνο στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, και τη μονομερή εκ μέρους της Ελλάδος διαγραφή του τεχνητού χρέους.

Το χρέος αυτό το δημιούργησαν οι διεθνείς δανειστές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να σκλαβώσουν την Ελλάδα, να την αρμέξουν οικονομικά αρπάζοντας το πλούτο της, διαμελίζοντας αυτήν, για τα δικά τους Γεωπολιτικά συμφέροντα. Υπενθυμίζουμε στους εφιάλτες και δοσίλογους πολιτικούς, πως ο εθνικός πατριώτης πολιτικός Ιωάννης Μεταξάς, αντιμετώπισε την ίδια περίπτωση, και έσωσε τότε την Ελλάδα από μια άλλη χρεοκοπία. Έκανε στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ και μόνο πληρωμών, και αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου. Οι δανειστές προσέφυγαν στο διεθνές δικαστήριο, και η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη κατάσταση του Λαού και της χώρας. Σήμερα ποιός θα το κάνει αυτό;; μήπως ο Jeffrey, ή ο κ. Παπαδήμιος;

Ο ΜΕΤΑΞΑΣ τόνισε τότε στο διεθνές δικαστήριο, ότι ενίοτε μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση η οποία κάνει αδύνατο για τις κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς το Λαό τους ταυτόχρονα. Πρέπει η κυβέρνηση να επιλέξει ανάμεσα στα δύο, ή τους δανειστές, ή το Λαό. Φυσικά το καθήκον του κράτους είναι να σώσει το Λαό του, και το καθήκον αυτό ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ έναντι της πληρωμής των χρεών του. Οι σημερινοί δοσίλογοι πολιτικοί προτιμούν τα αφεντικά τους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έναντι του Ελληνικού λαού.
 Ο ΜΕΤΑΞΑΣ είπε, στη περίπτωση που η αποπληρωμή των δανείων και χρεών, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και ασφάλεια του Λαού, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει την εξυπηρέτηση των δανείων και του χρέους. Με αυτά τα επιχειρήματα το διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο. Το παράδειγμα του ΜΕΤΑΞΑ ακολούθησαν και άλλες χώρες στα σημερινά χρόνια, όπως η Αργεντινή, ο Ισημερινός, κ.λ.π. και σώθηκαν από τους δανειστές, αφού υπάρχει το ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ. Μόνο η Ελλάς των δοσίλογων εφιαλτών πολιτικών δεν τολμά, αλλά θυσιάζει το Λαό της, για τα κέρδη της GOLDMAN SACHS……
 Για να γίνει αυτό, (Στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών), χρειάζεται εθνικός ηγέτης ο οποίος σε άμεσο συμφωνία με το αντίπαλο δέος, (για προστασία και κατοχύρωση της χώρας), να προβεί σε αστραπιαία μεταβολή των Γεωπολιτικών δεδομένων της περιοχής, ο ηγέτης αυτός δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει. Επειδή «χα’ί’ρι και προκοπή» δεν είδαμε από τους Σιωνιστές δυτικούς, και μάλλον προς τα χειρότερα πάμε, με κατάληξη τη χρεοκοπία εις βάρος του Λαού, για να προστατευθεί η χώρα από το παμπόνηρο γείτονα που καραδοκεί την ευκαιρία να ριχθεί στο θύμα του, η Ελλάς μια και μόνη λύση έχει, να τεθεί κάτω από τη προστατευτική στρατιωτική ομπρέλα της Ρωσίας, (αφού το ΝΑΤΟ είναι εχθρικά διακείμενο), ώστε να γλιτώσουμε μια και καλή από τα νύχια των αρπακτικών της Δύσης, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν το ΝΑΤΟ και το κακό γείτονα, για να μας επιτεθούν και μας σκλαβώσουν .
 Η τεχνική χρεοκοπία της Ελλάδος υπό των παγκόσμιων Σιωνιστικών Δικτατορικών Δυνάμεων, είναι ένα σατανικό όπλο Γεωστρατηγικής που στρέφεται κατά της Ρωσίας, αφού οι Νατο’ι’κοί «σύμμαχοι», θα μπλοκάρουν το Αιγαίο, έναντι των δανείων και των χρεών που δεν θα μπορεί να αποπληρώσει η Ελλάς, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν τη Ρωσία στο Βορρά, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δύο χώρες…

Πρόκειται για ένα σατανικό σχέδιο, της Ν.Τ.Π. που το υφίσταται τώρα η πατρίδα μας, και οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι ηγέτες παίζουν το παιχνίδι. Οι δοσίλογοι πολιτικοί θέτουν το ερώτημα, εάν κάνουμε τώρα στάση πληρωμών των δανείων, μετά τι;;; Τους απαντάμε. Επειδή η στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών σήμερα ελλοχεύει εθνικούς κινδύνους, απαιτείται αστραπιαία αλλαγή Γεωπολιτικής της περιοχής, (όπως γράψαμε πιο πάνω και στην αρχή του άρθρου), και κάλυψη όλων των εθνικών αναγκών της Ελλάδος υπό της Ρωσίας, υπό τη προ’υ’πόθεση ότι η Ρωσία θα το δεχθεί και θα το θελήσει. Όμως ένα προαιώνιο όραμα των Ρώσων να κατέβουν και να έχουν βάσεις στις θερμές θάλασσες θα γίνει πραγματικότητα.
 Έτσι διασφαλίζουν την εθνική τους ασφάλεια. Αλλιώς οι δυνάμεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας θα τους εγκλωβίσουν στο Βορρά, και θα πάθουν Γεωστρατηγική ασφυξία. Οι Ρώσοι το γνωρίζουν, γιαυτό και ο Στόλος στη Μεσόγειο……. Όμως ο Στόλος χρειάζεται ναυστάθμους……… Το Γεωπολιτικό και Γεωστρατηγικό παιχνίδι των Δυτικών σήμερα στη Συρία, σκοπό έχει να στερήσει τις βάσεις στη Μεσόγειο για τις Ρωσικές δυνάμεις. Τις Αραβικές χώρες τις αντιμετώπισαν με πόλεμο, και την Ελλάδα με οικονομικό πόλεμο. Θα μου πείτε Συρία θα γίνουμε;;; Πάντως κάτι πρέπει να κάνουμε.

Εάν δεν αντιδράσουμε, θα ζήσουμε παντοτινά φτωχοί και σκλαβωμένοι στη Σιωνιστική Δύση, εξαρτημένοι δια βίου στα δάνεια…..Έλληνες προβληματιστείτε.!!! Εν συνεχεία παραχώρηση ναυστάθμων (Μούδρο Λήμνου- Νεώριον Σύρου) στο Αιγαίο στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έναντι σοβαρού οικονομικού τιμήματος, και άμεσο πώληση δικαιωμάτων του ορυκτού πλούτου έναντι σοβαρού οικονομικού τιμήματος, και ταχεία εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου με τους Ρώσους και άλλους, με αξιοπρεπή ποσοστά και όχι τζάμπα που τώρα μας τα παίρνουν οι Σιωνιστές Αμερικανοί.

Με σύμβαση αποικιοκρατίας κατέχουν τώρα οι Αμερικανοί το ναύσταθμο Σούδα στη Κρήτη. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Εκεί μας ώθησαν οι εταίροι μας δυτικοί «σύμμαχοι», και οφείλουμε να σωθούμε. Έτσι μηδενίζουμε το CASUS BELI των Τούρκων, θα τολμήσουν οι Τούρκοι να τα βάλλουν με τη Ρωσία;;;
 Η χώρα μας σήμερα αντιμετωπίζει επίθεση από τους Δυτικούς, βρισκόμαστε σε πόλεμο, η τρό’ι’κα έχει αφηνιάσει, εμείς τι κάνουμε για να αμυνθούμε;;; Με προδότες πολιτικούς υποταχθήκαμε. Τι καλό είδαμε από τη Δύση από τη λήξη του Β! Π.Π. μέχρι σήμερα;;; Έχθρα και μόνον έχθρα και μίσος.

Συγκεκριμένα.
 1.- Η Ιταλία με τη Γερμανία μας επιτέθηκαν το 1940, μας σκλάβωσαν, και επέφεραν τρομερές καταστροφές σε ανθρώπους και υποδομές. 2.-Η Αγγλία μας έριξε σε εμφύλιο σπαραγμό. (1945-1950).
 3.-Οι ΗΠΑ μας έκαναν αποικία από το 1950 μέχρι σήμερα, μας πήραν όλο το πλούτο, και μας ανάγκασαν να ζούμε όλα αυτά τα χρόνια με το τρόμο των Τούρκων επί της κεφαλής μας.

4.-Κατάστρεψαν τη Κύπρο.

5.-Δημιούργησαν γκρίζες ζώνες στο Ελληνικό Αιγαίο.
 6.-Δεν έχουμε το δικαίωμα να χαράξουμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. και δεν ελέγχουμε πια τον ορυκτό μας πλούτο.

7.-Τελικά ήλθε η Ε.Ε. και αντί να μας σώσει, μας χρεοκόπησε. Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;;;;

Αυτά για να προστατευθούμε σε περίπτωση που αποφασίσουμε στάση ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, αλλιώς θα είμαστε αιωνίως σκλάβοι των σατανικών δανειστών μας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.- Ούτως ή άλλως σκλαβωμένοι, φτωχοί, και δούλοι στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θα ζήσουμε από δώ και μπρός, και εμείς και οι ερχόμενες γενεές Ελλήνων.
 Είναι επαναστατική πράξη, που θυμίζει το έπος του 1821
Θυμηθείτε, στη μάχη των Θερμοπυλών, 300 γενναίοι πέθαναν για την Ελλάδα, σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για 300 εφιάλτες.
 Σήμερα Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ……
Ήτε παίδες Ελλήνων.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος.
- E-mail: ant.grypaios@gmail.com



Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου