Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

0 Ένας αγώνας ανένδοτος


Εάν τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και κάθε βουλευτής, πραγματικά ήθελαν να προστατέψουν την Ελλάδα από το μνημόνιο, και ότι αυτό πρεσβεύει, θα είχαν παραιτηθεί, και θα οδηγούσαν την χώρα σε εκλογές, αρκεί να μην γινόταν αυτό το οποίο έγινε και πλέον μας παρέδωσε πισθάγκωνα στο ΔΝΤ και στους "συμμάχους" μας. (Κανένας δεν θα τους κατηγορούσε.)

Όσοι εξακολουθούν να είναι βουλευτές είναι χειρότεροι από τον Εφιάλτη και πλέον να ξέρουν ότι έγιναν ο εφιάλτης μας.
Που είναι τα αριστερά κόμματα? Δεν θα έπρεπε αυτές τις δύσκολες ώρες να έχουν ενωθεί και να ξεπεράσουν ότι τους χωρίζει και συγχρόνως να έχουν παραιτηθεί από βουλευτές και να μπουν μπροστάρηδες σε έναν αγώνα ανένδοτο? Να μας τραβήξουν και να μας πάρουν μαζί τους.

Άλλα σιγά μην αφήσουν τις θεσούλες τους και την κουτάλα. Πρέπει πάση θυσία να τις κρατήσουν ακόμα και αν αυτή η θυσία αφορά την Ελλάδα.

Όποιος βουλευτής παραμένει στην βουλή σημαίνει ότι αποδέχεται το μνημόνιο και ην εξόντωση της χώρας. Και αφού δεν είναι δίπλα μας τότε είναι απέναντι μας. Και μην τολμήσουν να που ποτέ ότι δεν το διάβασα ή δεν το κατάλαβα.

Αυτά αφορούν και τους μη εν ενεργεία βουλευτές. 
Γιατί εδώ που φτάσαμε πρώτοι από όλους φταίνε αυτοί. Αλλά και επειδή τώρα λούφαξαν και κάνουν ότι το θέμα δεν τους αφορά.

Και επειδή δεν υπάρχουν αρχηγοί, παρά μόνο 300 κλέφτες και ο Αλή Μπαμπά, πρέπει να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας, όπως ο καθένας πιστεύει ότι μπορεί και όσοι δύναμη έχει. Απλά κάτι πρέπει να κάνουμε….. Τώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου