Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

1 Προσπαθούν να φακελώσουν 178.628 ανέργους.. (Απλά αρνηθείτε τα πάντα, όσα έρχονται το 2012! Το ΟΧΙ είναι δύναμή μας! No3)

Μία ακόμη, πολύ ύπουλη μεθόδευση των εξουσιαστών εναντίον της ελευθερίας μας…

Προσπαθούν να φακελώσουν 178.628 ανέργους, που ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ απ' τον ΟΕΑΔ, στέλνοντάς τους τα λεγόμενα: "Ηλεκτρονικά βιβλιάρια υγείας των άνεργών."



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΕΑΔ:

"Tη δυνατότητα να θεωρήσουν το βιβλιάριο υγείας τους για ολόκληρο το 2012, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν, αποκτούν οι 178.628 άνεργοι που επιδοτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ, από την 1/1/2011 έως τις 31/12/2011.

Το ΙΚΑ σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, αξιοποιώντας τα δεδομένα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος έθεσε σε εφαρμογή το πρόγραμμα χορήγησης ικανότητας και θα ξεκινήσει την αποστολή αυτοκόλλητων ετικετών στην διεύθυνση κατοικίας των ανέργων από τις 10 Φεβρουαρίου.

Κατά συνέπεια, δεν απαιτείται η προσέλευση των δικαιούχων στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Μητρώου του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ για την θεώρηση του ατομικού βιβλιαρίου υγείας.

Επίσης δεν απαιτείται η θεώρηση του οικογενειακού βιβλιαρίου υγείας για τα προστατευόμενα μέλη οικογένειας, εφόσον αυτά είναι σύζυγοι ή τέκνα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους μέσα στο ασφαλιστικό έτος 2012.

Τα βιβλιάρια υγείας των ανέργων θα ισχύουν από την 1/3/2012 έως τις 28/2/2013." (Μετά τι γίνεται??)

Το συμπέρασμα??

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, την απόλυτη εξουσία επάνω μας. 

Σιγά - σιγά θα προωθούν το φακέλωμα σε όλους, μέχρι να ολοκληρωθεί το πάζλ σε όλη την Ελλάδα, σε ολόκληρο τον πληθυσμό.

Θα ξεκινήσουν με εκείνους που ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ και όταν τελειώσουν αυτή την κατηγόρια, θα πάνε στις επόμενες κατηγόριες.

Θα ανακοινώνονται πρώτα, όσοι πήραν ή παίρνουν ΕΠΙΔΟΜΑ ανεργίας, στέλνοντάς τους, στη διεύθυνση κατοικίας τους.

Η επόμενη κατηγόρια θα είναι τα άτομα με ΑΝΑΠΗΡΙΑ, πάλι με τον ίδιο τρόπο.
Μετά έχουν σειρά οι συντάξεις, οι απολύσεις κ.λπ.

Το πάνε σιγά - σιγά ώστε να μη ταρακουνηθούμε και καταλάβουμε γιατί μας ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ…..

Απλά βρήκαν ευκαιρία, μέσα στην άσχημη οικονομική κατάσταση, να εκμεταλλευτούν την ασφάλεια και την υγεία μας.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, είναι η ΑΡΝΗΣΗ!!!

Είναι πολύ απλό, όταν μας στείλουν με ετικέτα αποστολής παραλήπτη (σημειώνω πως ισχύει για όλους και σε όλες τις κατηγόριες, κάπως έτσι θα προσπαθήσουν να προωθήσουν την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, όταν πλέον θα συγκεντρώσουν τα πάντα σε μια κάρτα), τι θα πρέπει να κάνουμε?

Να επιστρέψουμε τον φάκελο!!! Να ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ να τον παραλάβουμε!!!! Έτσι απλά, χωρίς φωνές, χωρίς ακραίες αντιδράσεις!!!!!!

Στέλνουμε ξανά πίσω στην ίδια διεύθυνση (ΠΡΟΣΟΧΗ: χωρίς να έχουμε ανοίξει το φάκελο, διότι δεν θα επιστρέφεται μετά), γράφοντας: ΟΧΙ στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα φέρει τη ΝΙΚΗ!!! 
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!!

1 σχόλια:

GEORGE είπε...

Αυτός που έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο είναι τουλάχιστον υπερβολικός. Ποιά ηλεκτρονικά βιβλιάρια? Μια απλή αυτοκόλλητη ετικέτα θα αποσταλεί! Η ίδια ετικέττα με αυτη που μας έδιναν εδω και χρόνια είτε ταχυδρομικά είτε στο χώρο εργασίας μας για να κολλάμε πανω στο βιβλιάριο ΙΚΑ κάθε χρόνο ανανεώνοντας την ισχύ του. Απλά οι άνεργοι ώς τώρα έπρεπε να πάρουν ενα εγγραφο απο τον ΟΑΕΔ και να στηθουν στην ουρα στο Τμήμα Μητρώου του ΙΚΑ για να ανανεώσουν το βιβλιάριό τους. Για να αποφύγουν την ταλαιπωρία απλά θα τους παραδοθεί ταχυδρομικώς αναλογη ετικεττα με αυτη που έπαιρναν καθε χρόνο όταν δουλευαν, για να την επικολλησουν στο βιβλιαριο ασθενείας! Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο! Μού αρέσει και...η απορία του αρθρογράφου για τα βιβλιάρια που διαρκούν απο 01/03/2012 μέχρι 28/02/2013...."και μετά τί γίνεται?" Μα εδώ και πολλά χρόνια η περίοδος ασφάλισης στο ΙΚΑ αρχίζει Μαρτη και τελείωνει Φλεβάρη του επομένου έτους! Τί γινεται μετα??? Απλά....ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ πάλι με αυτοκόλλητο όπως κάθε χρόνο! Πού βρήκε ο αρθρογράφος τη συνωμοσία αναρωτιέμαι.......

Δημοσίευση σχολίου