Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

0 Βάσει τῆς δανειακῆς συμβάσεως, παραιτούμαστε κι ἀπὸ τὶς γερμανικὲς ἀποζημιώσεις!


ραῖα πράγματα ὑπογράφουν τὰ κουδουνισμένα μας!
Τέτοιες ὑπογραφὲς οὔτε στὰ πιὸ τρελλά τους ὄνειρα!
Μά καλά; Τί ἀκριβῶς διάβασαν ὅταν ὑπέγραφαν;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ μπουμποῦκος ἰσχυρίστηκε πώς θά εἴμαστε ὑπερήφανοι;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ Μάκης ἰσχυρίστηκε πώς ἦταν θέμα συνειδήσεως νά ὑπογράψῃ;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ βούδας τῆς Ῥαφήνας ἔδωσε κομματική ἐντολή νά ὑπογράψουν ὅλοι;
Γιά αὐτήν τήν σύμβασι ὁ Ἀντωνάκης χαίρεται καί χορεύει στήν κεφαλή μας;
Γιά αὐτήν τήν ἴδιαν σύμβασι ἡ Ντορίτσα χειροκροτᾶ;
Πάντα γιά τήν ἴδιαν σύμβασι συζητᾶμε;

Ἒ, ἀποχαιρετῖστε τοὺς προσκυνημένους ποὺ σὲ λίγο χάνουμε!
Διότι αὐτὴ ἡ ἴδια σύμβασις, ποὺ μόλις ὑπέγραψαν θὰ τοὺς στείλῃ ἐκεῖ ποὺ τοὺς ἀξίζει!

Φιλονόη.
ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Το νέο Μνημόνιο διαγράφει και κάθε διεκδίκηση έστω και με τη μορφή συμψηφισμού το γερμανικό χρέος από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο

ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ του δικαιώματος της Ελλάδας να διεκδικήσει έστω και με τη μορφή συμψηφισμού το γερμανικό χρέος από τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο προβλέπει το νέο Μνημόνιο που ψήφισε πριν από μία εβδομάδα η Βουλή. 

Όπως αποκάλυψε χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», με ρητή διάταξη, που αποτελεί εθνική ντροπή, κατεδαφίζεται κάτι εξόχως σημαντικό και για την Ιστορία αυτού του τόπου: η δυνατότητα της Ελλάδας να πάρει επιτέλους ένα κομμάτι από το τεράστιο χρέος που έχει η Γερμανία απέναντι της. 

Το σχετικό ντοκουμέντο βρίσκεται στο άρθρο 7 της σύμβασης «χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης του ευρωπαϊκού ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και της Ελληνικής Δημοκρατίας», που αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: 


«Όλες οι καταβολές που πρέπει να γίνουν από το επωφελούμενο κράτος-μέλος (δηλαδή την Ελλάδα) θα γίνουν σε ευρώ και χωρίς συμψηφισμό ή προβολή ανταπαίτησης, ελεύθερες και απαλλαγμένες από χωρίς κρατήσεις φόρους, προμήθειες και άλλες χρεώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης». 

Έτσι, γίνεται σαφές ότι η χώρα μας ρητά και κατηγορηματικά χάνει κάθε δικαίωμα να προβάλει την εύλογη ανταπαίτηση που έχει προς τη Γερμανία για καταβολή αποζημιώσεων.

Σύμφωνα με την «κυριακάτικη δημοκρατία» μάλιστα, όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την ίδια ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιστημονική και νομική έρευνα από Έλληνες ιδιώτες προκειμένου να εντοπίσουν αδιάψευστα ντοκουμέντα τα οποία επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα έχει βάσιμες απαιτήσεις έναντι των Γερμανών. 

Στο πλαίσιο αυτό η έρευνα επικεντρώνεται στην αναζήτηση ενός έγγραφου, από το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρίες, προκύπτει ότι ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει τον νομικό χαρακτήρα του κατοχικού δανείου και είχε δώσει εντολή να αρχίσει η διαδικασία εξόφλησης του. 

Η επιβεβαίωση ενός τέτοιου εγγράφου θα ήταν η καλύτερη απόδειξη υπέρ των ελληνικών διεκδικήσεων και του δικαιώματος της χώρας μας για την αποπληρωμένου γερμανικού χρέους. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Γερμανία μας χρωστάει περισσότερα απ’ όσα εμείς. Διότι η ιστορία του αναγκαστικού δανείου στους ναζί το 1942, μαζί με τους τόκους, έχει φτάσει πια τα 72 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ποσό έχει καταγραφεί σε εφημερίδες της Γερμανίας, που έχουν κάνει τους σχετικούς «ψύχραιμους» υπολογισμούς, ως αυτό που μπορεί να διεκδικήσει η Ελλάδα.

Λυκόφρων 

Πηγή: Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου