Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

0 Το σημερινό μας μήνυμα για το αγώνα της Πατρίδος μας.


Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για την πατρίδα μας. Δεν θα πούμε πολλά, απλά μόνο τα λόγια των Κολοκοντρωνη και Μακρυγιάννη, και το ραδιοφωνικό σταθμό των Αθήνων του 1940, άμα ζούσαν σήμερα, τι θα μας έλεγαν.

Θεοδώρος Κολοκοντρώνης:


"....Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πώς δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι (ΔουΝουΤοκρατές) εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: "πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;", άλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας ή επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι, εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση...."
Ιωάννης Μακρυγιάννης:
"Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί και πολιτικοί και στρατιωτικοί και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι. Το λοιπόν δουλέψαμε όλοι μαζί, να την φυλάμεν κι όλοι μαζί και να μην λέγη ούτε ο δυνατός "εγώ", ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς "εγώ"; Όταν αγωνιστεί μόνος του να φκειάση ή να χαλάση, να λέγη εγώ, όταν όμως αγωνίζονται πολλοί να φκειάσουν, τότε να λένε "εμείς". Είμαστε εις το "εμείς" κι όχι εις το "εγώ".
1821: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !

      

 1940: Ο Χ Ι !

Σήμερα όμως καιρός να παραδειγματιστούμε των Ήρωων του '21 και του '40, που πολέμησαν για να μας δώσουν Ελεύθερια και το ΟΧΙ, για να ζήσουμε.

Είναι σειρά μας να πολεμήσουμε τα δίκαια μας με ΠΙΣΤΗ για ένα ακόμα σύγχρονο ΟΧΙ στο ΔΝΤ, ΟΧΙ στην Ε.Ε., ΟΧΙ στο ΕΥΡΩ, ΟΧΙ στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ στους 301 ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για να έχουν ΕΘΝΙΚΗ - ΛΑΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !

Σύνθημα των Ελλήνων για το σήμερα, είναι ένα:

2011: Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ !

ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΤΕ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΩΜΕΝ!

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου