Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

0 Ο Χίτλερ, η Βέρμαχτ και οι...εφοριακοί


΄Αρθρο
τού ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΤΥΧΙΔΗ

Εάν τελικά σταλούν στην Ελλάδα γερμανοί εφοριακοί θα πρόκειται για εναν ακόμη διεθνή εξευτελισμό τής χώρας μας, που υφίσταται τα πάνδεινα τα τελευταίο δύο-τρία χρόνια μετά την οικονομική της κατάρρευση.

Θα ανοίξει έτσι ο δρόμος,ακόμη και η "όρεξη" κάποιων, για να γίνει κάτι αντίστοιχο στην πορεία με γερμανούς αστυνομικούς που θα αναλάβουν τα φυλάξουν τα σπίτια μας και γιατί όχι, με γερμανούς στρατιώτες που θα κληθούν να φυλάξουν τα σύνορά μας.

Εδώ που φτάσαμε όλα ειναι πιθανά, αφού ήδη συμβαίνουν πράγματα που κάποτε ηταν αδιανόητα ακόμη και να τα σκεφθούμε.

Η δύσμοιρη Ελλάς έγινε η "χλευη" τής οικουμένης, όχι βέβαια γιατί φέρουν την ευθύνη για το κατάντημά μας οι γερμανοί, οι γάλλοι ή οι ολλανδοί. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν κι οπως ολα δείχνουν την κάνουν αριστοτεχνικά.

Την απόλυτη ευθύνη έχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις που κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια-και σ' αυτό συμφωνούμε, νομίζουμε,οι πάντες.

Πρωθυπουργοί, υπουργοί, Γραμματείς και Φαρισαίοι, είτε εσκεμμένα είτε-στην καλύτερη γι αυτούς εκδοχή-απο ανεπάρκεια, κατάφεραν να "παραδώσουν" την Πατρίδα μας αμαχητί στους
"έχοντες".

Θα σχίζει τα...πτυχία του ο Χίτλερ, που βλέπει απο ψηλά οτι τελικά δεν χρειάζονταν να στείλει τη Βέρμαχτ και να κάνει κανέναν Πόλεμο για να καταλάβει τον Τόπο μας.

Θα τού αρκούσαν τρία-τέσσερα δάνεια και 160 εφοριακοί...

Πηγή: http://ellinikifoni.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου