Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

0 Ξυπνήστε Έλληνες, γιατί η νύχτα μεγάλωσε και άς έρχεται η Άνοιξη...!

Να τα παρατήσω όλα και να γίνω "τρομοκράτης";
Ιδού η απορία.
Για ποιον να θυσιαστείς σήμερα όμως;
Γι'αυτόν που όταν σε βλέπει να πεινάς και να φοράς κουρέλια σε κοροιδεύει; Η γι'αυτόν που αν διαφωνεί μαζί σου δεν θα κάτσει καν να σε ακούσει; Άξιζε η θυσία του Κολοκοτρώνη η αυτή του Έλληνα στρατιώτη το '40 στην Αλβανία;
Ιδού πολλές απορίες.


Περιμένω τις επόμενες εκλογές, για να δω αν θα πρέπει να αλλάξω εθνικότητα η όχι(από ντροπή κυρίως). Τόσο χαζός είμαι που ακόμα περιμένω να δω αν αλλάξουμε. Η σωστή επανάσταση θα κάψει όχι τους ήδη καμμένους (ο λαός μας) αλλά αυτούς που μας έκαψαν και ποτέ δεν έκλαψαν.

Θα τα παρατούσα όλα, να γινόμουν αντίπαλος αυτής της νέας τάξης, αλλά θέλω να είμαι σιγουρός, ότι θα έχω δίπλα μου ξύπνια άτομα και όχι τράγους και κατσίκια να τρέχουν από εδώ και από κει όταν τους κυνηγάνε οι πρώην ποιμένες τους να τους βάλουν στο μαντρί. Πολλές φορές σκέφτομαι την βίαιη επανάσταση, αλλά η βία σε μία επανάσταση είναι σαν βόμβα που σκάει στα χέρια σου. Οπότε μένει μόνο ένα είδος επανάστασης και αυτό είναι η προσωπική επανάσταση. Πρέπει να καταλάβει ο καθένας μας τι πραγματικά γίνεται. Δεν είναι ο Παπανδρέου ο εχθρός αλλά το εργαλείο του εχθρού. Εμείς κάνουμε "επανάσταση" κυνηγώντας τον εχθρό έχοντας μυωπία. Τρώμε καρπαζιές και δεν ξέρουμε από ποιον τις τρώμε. Κυνηγάμε σκιές στο σκοτάδι. Το παν είναι η οργάνωση. Οργάνωση κόντρα σε ένα σύστημα που αντλεί ενέργεια από μας.


Ξυπνήστε Έλληνες και Ελληνίδες γιατί η νύχτα μεγάλωσε και ας έρχεται η άνοιξη.

Ορθός Αντίλογος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου