Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

0 3η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Δεν αναγνωρίζουμε τον διορισμένο Πρωθυπουργο υπό εντολή της Νέα Τάξης.


Καλησπέρα Ελληνίδες, Έλληνες.
Σήμερα παίχτηκαν πολλά παιχνίδια των πολιτικών, πολλά ψέμματα των ΜΜΕ και πολλοί εκβιασμοί.
Δυστυχώς τα δυό μεγάλα κόμματα συμφωνήσαν πολύ μυστικά πίσω απ' τις πλάτες μας, χωρίς να μας πουν τι λέει αυτή η Δανειακή Σύμβαση.

Εσείς θα πρέπει να ξυπνήστε όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι αυτό που μας έρχεται, τίποτα δεν είναι μπροστά μας και θα πρέπει να φάνουμε δυνατοί όλοι μας.

Από σήμερα η Δημοκρατία μας τελειώσε!

Οι δύο πολιτικοί των μεγάλων κομμάτων πήραν εντολή υπό της Νέας Τάξης θα διορίσουν έναν πρωθυπουργό να είναι μέλος της λέσχης Bilderbeng και να εκτελεί απ' τους Γερμάνους.
Δηλαδή που θα μας φέρουν νέα μέτρα, νέα χαράτσια, συνοδευτικές δεσμεύσεις, Εκχωρήσεις Εθνικής μας Κυριαρχίας.
 Τώρα οι εκλογές το πότε θα γίνουν, μπορεί σε 10 χρόνια, σε 20 χρόνια σε 30 χρόνια... αφού είπαν το έξης: "Οι εκλογές θα διεξαχθούν μετά την ΠΛΗΡΗΣ υλοποίηση της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου", όλες τις μέρες έλεγαν ότι θα γίνουν εκλογές τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου ή μπορεί το Δεκέμβρη 2011 και τώρα λένε μετά όταν υλοποιηθεί και τότε θα πούν πότε θα γίνουν.
Όταν λένε ΠΛΗΡΗΣ εννοούν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ και μην ξεχνάτε θα πρέπει να περάσει το πακέτο με 180 ψήφους. Να ξέρετε πως η Ν.Δ. έλεγε παράπονα τα χαράτσια και τώρα θα πούν: Είναι νόμιμο και πρέπει να τα πληρώσουμε.
Ερώτηση για τις Εκλογές: Γιατί τα είπαν τώρα και οχι πριν λίγες μέρες;;;

Έλληνες και Ελλνίδες ακόμη άλλη μια φόρα ως Έλληνες Youtubers πάλι δικαιωθήκαμε ένα απ' τους επτά στόχους μας:


Δεν αναγνωρίζουμε Δανειστές, Μνημόνιο, Αγοραστές Εθνικης Δημόσια Περιουσίας και Δημοψηφίσματα της Κατοχικής Βουλής.
Κι επίσης δεν αναγνωρίζουμε τον νέο διορισμένο Πρωθυπουργό!



Τόσο καιρό σας φωνάζουμε, σας ενημερώνουμε και σας μοιράζουμε φυλλάδια στο κόσμο παντού και δεν σταματάμε. Δεν θέλουμε να μας λέτε ότι έχουμε ΔΙΚΙΟ,. δεν το θέλουμε το δίκιο.
Εμείς θέλουμε να καταλάβετε και να επαναστασηστε τι μας έρχεται και να ξυπνήστε όλοι/ες σας πριν έρθει αυτό που μας έρχεται!


Να ξέρετε κάτι πολύ σημαντικό:


Όσα λένε τα ΜΜΕ (MEGA, ANT1, ΣΚΑΙ, STAR, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3,ALPHA,ALTER, κ.α.) τις λέξεις "Θα πάρουμε 6η δόση...κ.λ.π." και "Να συμφωνήσουν την Δανειάκη Σύμβαση...κ.λ.π." και το λένε συνέχεια - συνέχεια για να μπει το μυαλό του Έλληνα, ώστε να το συνηθίσει και να το πιστεύει!

Ένώ μεταφορικά σημαίνει "Θα παραδώσουμε την Εθνική Κυριαρχία", αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια. Όπως το πρώτο ΜΝΗΜΟΝΙΟ που έγραφε: "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από κάθε ασυλία που της παρείχε η εθνική της κυριαρχία.", δυστυχώς τώρα θα 'ναι πιο χειρότερο απ' το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 και το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.



Από εβδομάδα όλα θα αλλάξουν και θα τα δείτε με τα μάτια σας. Αν περάσει η Δανειακή συμβάση συμφώνιας και ξαφνικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα 'ναι εδώ κι εμείς τελειώσαμε ως Έθνος σε λίγους μήνες. Και μην πιστεύετε ότι θα έχουμε Εκλογές τόσο σύντομα, μην πιστεύετε τι θα πουν με κουφές υποσχέσεις, διότι δεν γίνεται για διάφορους λόγους για εκείνους.


Μακάρι να βγούμε και ψεύτες, για το θέμα Εκλογών το αν θα γίνει σύντομα ή πιο αργά δηλαδή χρόνια, μα έτσι κι αλλιώς θα έχουμε ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, πολύ απλά!




Οι "αναγακτισμένοι" γιατί δεν μαζέυηκαν έξω στο Σύνταγμα, τόσες μέρες με την πορεία των εξελίξεων;;; Κάθονται σπίτι τους και βλέπουν την πορεία των εξελίξεων του θεάτρου ή κοιτάνε να δούνε το συμφέρον τους για το κομμά τους;;;

Και κάποια πρόβατα πανηγύρίζουν πως έφυγε ο Παπανδρέου και κάποιοι άλλοι πανηγύριζουν πως θα τους σώσει ο Σαμαράς!

Ξεχάστε αυτά... σε λίγο καιρό θα πεινάσετε και θα σας αφήσουν, δεν τους ενδιαφέρει τι θα πάθετε κι όλοι θα το περάσουμε δύσκολες μέρες που μας έρχονται.


Να είστε ΕΤΟΙΜΟΙ αυτό που μας έρχεται!

Ψηλά το κεφάλι και έχετε κουράγιο, δύναμη και υπομονή!
Ελληνίδες και Έλληνες, θα νικήσωμεν!


Η Ελλάδα είμαστε ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ!
Και αυτοί δεν είναι Έλληνες!


Έλληνες Youtubers.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου