Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

0 Αίσθηση προκαλεί η δράση των Ελλήνων Youtubers και στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.(upd)

Αίσθηση προκαλεί η δράση των Ελλήνων Youtubers στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Αγγλικά blogs και γερμανικές ειδησεογραφικές σελίδες αναλύουν την κατάσταση της Ελλάδας με φωτογραφίες των Ελλήνων YouTubers. Ξένοι τουρίστες, επιστήμονες, ερευνητές και φοιτητές, ενδιαφέρονται να μάθουν για τη δράση μας και φωτογραφίζονται μαζί μας (spiegel.de, bigozine2.com).



Επίσης το παρακάτω βίντεο είναι από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Ρώσικου τηλεοπτικού καναλιού ntv.ru.



Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον που τους προκαλούμε, αισθανόμαστε ότι ίσως και να καταφέρνουμε κάτι, όμως θα χαρούμε ακόμα πιο πολύ αν δούμε περισσότερο ενδιαφέρον από Έλληνες πολίτες. Από δημοσιογράφους δεν περιμένουμε και κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν. Να κατασκευάζουν την ενημέρωση στα πλαίσια που τους διατάζουν τα αφεντικά τους.
Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες, η οικονομική κρίση είναι βαριά μπάλα που μας έχουν πετάξει για να ασχολούμαστε. Όπως γνωρίζετε όλα είναι μια αλυσίδα. Ο δυνατότερος κρίκος της αλυσίδας είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να μας ελέγχουν. Με αυτό τον τρόπο, τα υπόλοιπα μπορούν να τα φέρουν εις πέρας ευκολότερα.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ;

Θα δεχτείς να φοράς αυτή τη στολή για το υπόλοιπο της ζωής σου; Θα επιτρέψεις να ντύσουν τα παιδιά σου με αυτή τη στολή;

Θα επιτρέψεις με την υπογραφή σου να σκλαβώσουν την γαλανόλευκη Ελλάδα μας;
Αγωνίσου κι εσύ!
Έλα μαζί μας!
Φωνάζουμε δυνατά, ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!


Έλληνες Youtubers
http://asimpiestos.blogspot.com/
ellines.enotheite@gmail.com
Τηλ. Επικ. 6939 24 60 25

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου