Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

0 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παρέδωσαν τη χώρα στην «Τριμερή» – Ο «παγκόσμιος - νεοταξίτικος» ρόλος Παπαδήμου

Ηχώρα και επισήμως τελεί υπό την κατοχή της αντεθνικής ολιγαρχίας των τραπεζιτών και της «Τριμερούς Επιτροπής».

Το πολιτικό σύστημα παραδόθηκε, μετά από μικρή αντίσταση, στην παγκόσμια διακυβέρνηση.

Κατοχικός – μεταβατικός – «σωτήρας» – εκλεκτός πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος.


Τα κείμενα που ακολουθούν τα βρήκαμε στο διαδίκτυο και δίνουν την πλήρη εικόνα. 
Διαβάστε, σκεφθείτε και αποφασίστε τι θέλετε από τις ζωές σας.

Σκλαβιά ή Ελευθερία; Σεβασμό ή ατίμωση;

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν στον από κοινού τους διορισμό του Λουκά Παπαδήμου ως πρωθυπουργού. Οι πολιτικοί ολοκλήρωσαν την αποστολή τους!


Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ χειροκροτούν, ενώ Δημοκρατική Αριστερά και Πράσινοι θεωρούν την εξέλιξη σχεδόν θετική.


Σύσσωμο το μπλοκ των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων βάζει στο τιμόνι της χώρας έναν άνθρωπο που με καμία διαδικασία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός.

Κι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίος.


Είναι μέλος του λόμπι που ονομάζεται Trilateral Commission (Τριμερής Επιτροπή).

Πρόκειται για οργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του 70εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τις τρεις ισχυρότερες τότε περιοχές του πλανήτη (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.

Ιδού τι λέγεται για το λόμπι αυτό από την Αυστραλή ακαδημαϊκό Sharon Beder στο βιβλίο της «Suiting themselves: how corporations drive the global agenda», εδώ σελίδα 6:»

H Trialteral Commission είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο δίκτυα εταιρειών μπορούν να συμπεριλάβουν υψηλά ιστάμενους σε κυβερνήσεις και δημόσιες διοικήσεις μέσα στις συμμαχίες τους σα συμμάχους εναντίον της δημοκρατίας.

Η TC δημιουργήθηκε για να«διαμορφώσει τη δημόσια πολιτική» σε μια εποχή που η δημοκρατία έθετε εξοργιστικά εμπόδια στις πολυεθνικές.

Το 1975, η TC εξέδοσε έκθεση με τίτλο «Η Κρίση της Δημοκρατίας», βασικός συγγραφέας της οποίας ήταν ο Samuel Huntington [θυμ. "σύγκρουση των πολιτισμών" και άλλα αντιδραστικά] και δήλωνε ότι «κάποια από τα προβλήματα διακυβέρνησης σήμερα οφείλονται στην υπερβολική δημοκρατία».

Η έκθεση είπε επίσης ότι«χρειάζεται πράγματι ένας βαθμός μετριάσματος της δημοκρατίας» και ακόμα ότι «η αποτελεσματική λειτουργία ενός δημοκρατικού πολιτικού συστήματος απαιτεί ένα βαθμό απάθειας και μη ανάμειξης ενός μέρους ατόμων και ομάδων». 

«Ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος David Rockfeller εξήγησε το σκοπό ύπαρξης της TC λέγοντας ότι "πρέπει να μειωθεί ο ρόλος της κυβέρνησης".

Κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτά που έκανε η κυβέρνηση και οι εταιρείες φαίνονται να είναι οι οντότητες που είναι πιο λογικό να το κάνουν αυτό’.»

Περισσότερες πληροφορίες για την Trilateral Commission μπορεί κανείς να βρεί και σ’αυτό το βιβλίο – Trilateralism: the Trilateral Commission and elite planning for world management

Ο Λουκάς Παπαδήμος είναι επίσης ο πρώην υποδιευθυντής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.


Ενός μη εκλεγμένου οργανισμού που δεν είναι υπόλογος σε κανέναν και καθορίζει την πολιτική του με βάση τις οδηγίες που παίρνει από σώματα εκπροσώπων του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.

Τέτοια σώματα είναι η «Ομάδα των Τριάντα» και το «Σκιώδες Συμβούλιο της ΕΚΤ» (δείτε τα μέλη του στο τέλος αυτού του άρθρου).

Ο Λουκάς Παπαδήμος διετέλεσε επίσης στο παρελθόν μέλος της Federal Reserve Bank of Boston.


Δε πρέπει να αναμένεται λοιπόν ότι ο κύριος αυτός θα … «χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του και τις επαφές του για να ωφελήσει τον ελληνικό λαό».

Πρόκειται για εκπρόσωπο του διεθνούς τραπεζικού και πολυεθνικού κεφαλαίου που έρχεται με τρόπο ανάλογο που τα δύο μεγάλα αστικά κόμματα έφεραν στην εξουσία το Μεταξά τη δεκαετία του ’30 και ίσως και με την θετική έγκριση των ευρωπαϊκών ελίτ.

Βασική αποστολή του είναι να επιβάλει στον ελληνικό λαό με αντιδημοκρατικό τρόπο την απόφαση της τελευταίας συνόδου της ΕΕ που προβλέπει της εγκατάσταση ελεγκτών της Κομισιόν (βλέπε task force) και της ΕΚΤ σε όλα τα υπουργεία, τη διαχείριση του τραπεζικού συστήματος απευθείας από την Τρόικα καθώς και το αποικιακό σχέδιο «Ήλιος» με το οποίο ξένες πολυεθνικές θα κλέβουν ηλιακή ενέργεια από την Ελλάδα για να καλύψουν ενεργειακές ανάγκες αλλού.

Ο αρχιτραπεζίτης Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος «αρμοστής» σε αυτόν τον τόπο που κάποτε τον λέγαμε «Ελλάδα».

«Έπιασε» η …ευχή που πριν λίγες ημέρες δημοσίευαν οι Reuters, ότι:

«την Ελλάδα πρέπει να την κυβερνήσει κάποιος που να μιλά καλά ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες».


Πηγή: tsantiri.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου