Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

0 Ιστορικές στιγμές.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Οι στιγμές είναι μοναδικές. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Η χώρα και οι κατακτήσεις της βρίσκονται σε κίνδυνο. Βέβαια η Ελλάδα και οι κατακτήσεις της για τον καθένα πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό αλλά εδώ που φτάσαμε δεν έχει και μεγάλη σημασία. Σημασία έχει ότι τα βρήκαν Γιώργος και Αντώνης.



Τώρα αυτό που πρέπει να γίνει, τάχιστα, είναι να προσφέρει ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι στην πανεθνική προσπάθεια να μη χαθεί η Ελλάδα και να συνεχίσει χωρίς περιορισμούς το ταξίδι στους δρόμους της ιστορίας. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς οι Έλληνες θα ξαναγράψουμε ιστορία. Τώρα Ευρωπαϊκή θα είναι, πλανητική θα είναι, γαλαξιακή θα είναι, κανείς δεν ξέρει.
Αυτό που συνειδητοποίησε το επιτελείο της “Ελληνοφρένειας” μετά από πολιτική, οικονομική και κυρίως κοινωνική μελέτη είναι ότι χρειαζόμαστε στόχους, δουλειά και συναίνεση για να προχωρήσει η Ελλάδα. Έτσι κωδικοποιήσαμε και προτείνουμε στην νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί 10 απλά μέτρα για την σωτηρία της χώρας.
1.Απόλυση 700.000 δημοσίων υπαλλήλων. Οι κομματικοί στρατοί των τεμπέληδων, χαραμοφάηδων του δημοσίου θα διαλυθούν.
2. Πλαφόν 700 ευρώ σε μισθούς και συντάξεις. Καμία αμοιβή εφ’ εξής δε θα ξεπερνά τα 700 ευρώ μηνιαίως.

3.Ορισμός της Κυριακής ως μέρας υποχρεωτικής κατανάλωσης σούσι για όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Το μέτρο αποσκοπεί στην γνωριμία των Ελλήνων με τους λαούς της Ασίας .

4.Εργασία μέχρι τη συμπλήρωση του 80ού έτους. Έπειτα θα δίνεται σύνταξη με ανώτερο ποσό τα 300 ευρώ.

5.Δωρεάν διάθεση των νέων τραγουδιών της Άννας Βίσση και του Γιώργου Νταλάρα.

6.Διάθεση 50.000 εισιτηρίων διαρκείας για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αν δεν καταφέρει η ομάδα των Αθηνών να προκριθεί θα μοιραστούν δωρεάν σε όλους τους Έλληνες κελεμπίες προσφορά του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

7.Θεμσοθέτηση δύο ισόβιων αντιπροέδρων κυβέρνησης. Πρώτος τη τάξη θα είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος και δεύτερος ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

8.Υποχρεώτικό τάισμα όλων των νεογέννητων αποκλειστικά με μουρουνέλαιο. Ο μητρικός θηλασμός καταργείται μέχρι νεοτέρας.

9.Κατάργηση του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και θεσμοθέτηση νέας εθνικής αργίας την 18 Μαΐου ημέρα βάφτισης του πρώτου παιδιού του Αντώνη Σαμαρά.

10.Επαναπατρισμός και ορισμός στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της Αυτού Εξοχότητος Βασιλέος της Ελλάδος Κωνσταντίνου Β΄.

Αυτό που απαιτείται από όλους είναι σκληρή δουλεία και προσωπικές θυσίες για να βγούμε σαν Έλληνες από την κρίση πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι. Αν οι Κυβέρνηση ολοκληρώσει ένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα και περιλάβει στις προτεραιότητες της, τις παραπάνω προτάσεις, η Ελλάδα σύντομα θα μετατραπεί σε παράδεισο.


Πηγή ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου