Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

0 Οι «εξεγερμένοι» της Λιβύης σκοτώνονται μεταξύ τους.

Ε ίναι τόσο αφελείς οι ακριβοπληρωμένοι πολιτικοί αναλυτές μας, ώστε δεν αντελήφθησαν πως δεν πρόκειται για «εξεγερμένους» Λίβυους, αλλά για στρατό μισθοφόρων, που ξεσήκωνε τον λαό;

Πολύ γρήγορα αποκαλύπτεται ο πραγματικός σκοπός των.... ΝΑΤΟικών!!!

Σε προάστια της Τρίπολης ανάμεσα στους μαχητές του «Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου» της Λιβύης για τέσσερις μέρες συνέχεια συνεχίζονται οι ένοπλες συγκρούσεις. Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 13 άτομα.

Αυτό το ξέσπασμα βίας, κατά τη γνώμη των παρατηρητών, είναι το μεγαλύτερο μετά τη δολοφονία του Καντάφι. Η Λιβύη βυθίστηκε μέσα στο χάος των εσωτερικών διχονοιών.

Οι διοικητές εκστρατείας έχασαν τον κοινό σκοπό και άρχισαν να μάχονται για την ενίσχυση των προσωπικών τους θέσεων.

Οι κάτοικοι της Τρίπολης διοργανώνουν διαδηλώσεις, απαιτώντας να τεθεί τέρμα στις βιαιότητες, λεηλασίες και στο κύμα μεταφοράς των μαχητών από την επαρχία στην πρωτεύουσα.

Οι Άραβες, δεν αποτελούν ενιαία εθνότητα. Ακόμη και η θρησκεία, που αποτελεί κάποιον δεσμό ανάμεσά τους, δεν έχει την ίδια απήχηση σε όλους.

Οι Σουνίτες και οι Σιίτες αλληλομισούνται, οι δε Αλεβίτες είναι αδιάφοροι. Πλην αυτών, υπάρχουν πολλές ομάδες «αιρετικές» του ισλαμισμού.

Σ’ αυτές, δρουν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, που ωθούν διάφορες ομάδες οι οποίες εξυπηρετούν σχέδια των ισχυρών χωρών Δύσης και Ανατολής.

Ενότητα στον μουσουλμανικό κόσμο δύσκολα επιτυγχάνεται, η δε ιδέα της δημοκρατίας ήταν και είναι άγνωστη, το δε δημοκρατικό πολίτευμα ανεφάρμοστο.

Αυτά προφανώς και τα γνωρίζουν, αλλά παραπλανούν τους λαούς μιλώντας για εκδημοκρατισμό των χωρών και προστασία των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων.

Πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να τα πιστέψει.

Επομένως, χωρίς καμιά αμφιβολία, τη διάλυση της χώρας (και όχι μόνον αυτής) επιθυμούν, και τον τεμαχισμό της σε τμήματα αδύναμα και ευκολοεξουσίαστα, ώστε να λεηλατηθεί ο πλούτος του υπεδάφους της.

Παρατηρώντας τα όσα συμβαίνουν τελευταία, επιβεβαιώνονται πλήρως οι αναλύσεις ακόμη και προ δεκαετίας, ότι όπου δεν υπάρχει αντίδραση των δυτικών κοινωνιών, θα χρησιμοποιούν βόμβες. Στις δε δυτικές χώρες την ίδια δουλειά θα κάνουν οι Τραπεζίτες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου