Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

3 Και ιερείς στο κόλπο της νέας τάξης.

LionLogo

Μετά από πολύ σκέψη για το αν πρέπει να μεταφέρω στον κόσμο, αυτό που είδα με τα μάτια μου στη Ρόδο, στις ολιγοήμερες διακοπές μου, έφτασα στο συμπέρασμα και ελπίζω να μην επηρεάσω αρνητικά κανένα χριστιανό. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες αυτές και θέτω το ερώτημα σε όλους μας. << Μήπως έφτασε η στιγμή να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας?>> Δεν είναι δυνατό να υπάρχει σταυρός ύψους 18 μέτρων στο περίχωρο της Ιεράς Μονής Φιλέρημου στο δρόμο του μαρτυρίου, τον παρατηρώ και τι βλέπω, πως είναι μια προσφορά από την μασονική στοά LIONS.

Εκτός από αυτό καθώς περπατούσα μια νύχτα στο Φαληράκι είδα το δημοτικό ιατρείο να είναι μια ακόμη προσφορά από τους LIONS.
Έλληνες πρέπει να αντισταθούμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε ο θεός να μας βοηθήσει, να ελευθερωθούμε. Οι εχθροί δεν έχουν μπει απλώς στη πόλη και στη ζωή μας αλλά κάνουν και πάρτι με τους Φαρισαίους και τους Γραμματείς.

1) Σταυρός 18 μέτρων Ιερά μονή Φιλέρημου-Ρόδος:



image image

2) Δημοτικό ιατρείο στο Φαληράκι-Ρόδος:

image









Πηγή email αναγνώστη μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ;

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη (συμπληρωμένο) http://www.freevolition.gr​/orthodoxy-homology.htm Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

Ερμής Νεοκλέους είπε...

Από πού ως πού χαρακτηρίζετε μια λέσχη LIONS ως... "μασονική στοά";;; Προσωπικά είμαι μέλος λέσχης LIONS εδώ και 25 χρόνια και δεν έχω ακούσει κανέναν αξιωματούχο του Λαϊονισμού να αναφέρεται σε οτιδήποτε σχετικό με μασονία, τεκτονισμό κ.λπ. Νομίζω ότι κάπου τα έχετε μπερδέψει!

fotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου