Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

8 ΣΜΡΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
 ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤ. ΠΕΡΙΟΧΗ , ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΣΗΝΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ Ή ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ.
ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΨΩΡΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ,ΟΧΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ  ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

8 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ<<>, αλλά συγκεκριμενα στις 24\11\2011 πατησαμε πανω σε όλες τις δεσμεύσεις μας απέναντι στην πατρίδα και το λαό . Ενώ με δόλο και δειλία καταπατήσαμε τον όρκο. ενω απο κεινη τη μερα μεχρι σημερα, ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς . (ΝΑ ΤΟΥς ΤΑ ΛΕς ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΣΗΜΑΙΟΦΌΡΕ διοτι δεν ειναι ψεμματα ) ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΣΕΛ 1985, ΕΝΩ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΗΣΤΕΙ

Tenis είπε...

Κύριοι αξιωματικοί του ελληνικου στρατεύματος.
Έχετε ιεραν υποχρέωση απέναντι στον όρκο που δώσατε.
Η πατρίδα σας χρειάζεται.
Οι απατεώνες πρεπει να απομακρυνθούν απο την ηγεσία του ελληνικου στρατεύματος και της πολιτικής ζωης.
Δεν νομίζω κανένας ο εσάς να εχει ως όραμα να δει έλληνες πολίτες να σκοτώνουν και να σκοτώνονται με στρατιώτες που φέρουν την ελληνικη σημαία.
Ίσος αυτο να είναι το δώρο που θα ήθελε ο εχθρός αλλα εμείς δεν πρεπει να επιτρέψουμε.

maxtor10 είπε...

λίγο αργά δεν είναι?
είσαι και αξιωματικός τρομάρα σου.
έδωσαν την εθνική κυριαρχία της χωράς και δεν μίλησε το ένοπλο σώμα, τώρα δεν μιλάει κάνεις χωνέψτε το.
Δεν περιμένεις να πολλαπλασιαστή ο εχθρός για να τον δεις, τον πολεμάς απ την (αν όχι προηγούμενη) πρώτη στιγμή που κινδυνεύει,καταδιώκεται, απειλείτε η χώρα.
τώρα με 3 εκατομμύρια εχθρούς απλά είναι αργά για δάκρυα.
Ήμουν εθελοντής στρατιώτης στο κόσσοβο όπου μας χρειάστηκε ο Ελληνικός στρατός και τα αδέρφια μας οι Σέρβοι, και εδώ περίμενα το σύνθημα σας, για τον λόγο ότι θεωρώ τις ΕΔ την αιχμή του δόρατος στα δρώμενα της χώρας ,αλλά δυστυχώς ξεμείναμε και έμειναν σκέτα τα ξύλα και μάλιστα απελέκητα.
Μακάρι να βρείτε τον δρόμο σας (τον σωστό) και να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουμε, άλλα δεν βλέπω τις ΕΔ να αφήνουν το παιχνίδι με τα πλειμομπιλ οι καρεκλοκένταυροι του δημοσίου και να δείξουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ και ΠΑΤΡΙΟΤΗΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ <--- Τι λέω τώρα ε? αν κάνετε το ΚΑΘΗΚΟΝ σας δεν θα κλαψουρίζαμε την μαύρη μας την μοίρα. ΑΙΣΧΟΣ και προδοσία στις ΑΟΠΛΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΕΣ ΔΥΜΑΝΕΙΣ των αναξιωματικών .

mspiridopoulos είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΔΩΣΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ 100%

Unknown είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

στου κουφου την πορτα...βλεπεις τα σχολια εδω μεσα, οι μισοι μεταξυ των οποιων κι συ(?)θελουν πραξικοπημα. που ησασταν ρε καθικια οταν δικαζονταν ο Παπαδοπουλος και οι λοιποι να τους υπερασπιστειτε? ημασταν μικροι τοτε λενε. και τι κανατε εκ των υστερων, γραψατε καμια επιστολη διαμαρτηριας ή κανενα αρθρο πουθενα? μηπως βγαλατε κανεναν πυρινο λογο σε κανενα καφενειο? ουτε? ε αντε και γ@μηθειτε τοτε! και δωσε πισω το καπελο στο μαλακα που στο ειχε δωσει...καποτε.

greek1966 είπε...

Sto xorio mou K. Tsakali lene tora ine arga gia dakria Stella tote pou idate oti xanete me to mnimonio i aneksartisia tis xoras...tote eprepe na ksesikothite tora afta ta akouo verese pou lene mono perimeno na do praksis....

peripterarxos είπε...

βρε μαλακομπουκωμα σημαιοφορε σου εχω πει εισαι ενα σκουπιδι προδοτης οπως ειναι καθε σταρατιωτικος, εισαι ενα καθαρμα σκατοκαραβανας οπως ολοι οι προδοτες καραβαναδες, ενα γαμοσπιτο που σου αξιζει μονο εκτελεση και παλουκωμα εσενα και ολων των προδοτων καραβαναδων.

Δημοσίευση σχολίου