Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

6 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.) ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 - ΩΡΑ 16:00


Υπό την αιγίδα: Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, Εστία Πατερικών Μελετών,

                          Έλληνες YouTubers - asimpiestos.blogspot.com

                          τηλ: 6939 246025, 

 e-mail: ellines.enotheite@gmail.com    

 


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΑ!!!!

Έλληνα πολίτη,
η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (*ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ).

Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων από τα ATM, τις τηλεκάρτες , τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών, αλλά και την τεχνολογία R.F.ID. (όπως τα διαβατήρια).

Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να γραφτούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας αλλά θα μπορεί, μέχρι το τέλος του 2012, να ενσωματωθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και πλέον όλες οι αγορές και οι πωλήσεις να γίνονται μέσω της κάρτας. Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα ούτε κέρματα και θα μιλάμε για μια νέα αχρήματη εποχή.

  • Θα σου πει η κυβέρνηση ότι αυτή η κάρτα θα φέρει πολλά οφέλη:

  1. Θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
  2. Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη ή δεν θα χρειάζεται πλέον. Η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο.
  3. Αν την χάσεις ή σου την κλέψουν, θα μπορείς να το δηλώσεις στην αστυνομία και να την απενεργοποιήσουν.
  4. Θα σου πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Διότι θα γίνουν πανεύκολα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. Θα έχουμε δημοψηφίσματα για το καθετί.
     Η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα.

  • Δες όμως τι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ :

1.   Δεν θα σου πουν ότι αν οι κυβερνώντες σε στοχοποιήσουν διότι είπες κάτι εναντίον τους , θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων που υπάρχει στην κάρτα σου.
2.   Δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι λες αλήθεια και θα γίνεις ο απόλυτος δέσμιος αυτής.
3.   Δεν θα σου πουν ότι το ιατρικό ιστορικό σου θα είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε ασφαλιστική ή φαρμακευτική εταιρεία, δημόσιων ή ιδιωτικών συμφερόντων.
4.   Δεν θα σου πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας έμεινε. Πράγματι, θα διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το καθετί.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του δημοψηφίσματος όμως θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του   κεντρικού υπολογιστή, (που φυσικά θα είναι μέλος πολλών μυστικών ταγμάτων και στοών).
5.   Δεν θα σου πουν ότι οι χάκερς μπόρεσαν να διαβάσουν την Κάρτα και παραποίησαν ή υπέκλεψαν τα δεδομένα, τα οποία θα αποτελούν ευαίσθητα βιομετρικά στοιχεία αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ αποτελεί δεσμευτικότητα, υποχρεωτικότητα και ταύτιση με τον άνθρωπο.
Γι’ αυτό: ΌΧΙ στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που είναι το μέσο επιβολής της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!
Δεν είμαστε αριθμοί, είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και έτσι θα παραμείνουμε!
Μην πιστέψεις ότι θα σε εξυπηρετήσει.
Το πρόβλημα στην εξυπηρέτηση μας δεν θα το λύσει μια νέα ταυτότητα (ΦΑΚΕΛΩΜΑ),
αλλά η οργάνωση των δημόσιων υπηρεσιών.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ. ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!
Αρνήσου τη νέα σκλαβιά που θέλουν να σου επιβάλλουν με το έτσι θέλω.
Κράτησε την ελευθερία σου και φρόντισε για την ελευθερία των παιδιών σου!

Με την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ δεν θα μπορούμε να αντισταθούμε στα χαράτσια που θα μας επιβάλλουν, γιατί πολύ απλά θα μας τα παίρνουν απ’ ευθείας απ’ αυτή ακυρώνοντας τα κινήματα
τύπου «Δεν πληρώνω».

Όλα τα δημόσια έγγραφα θα ενσωματωθούν στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και όταν αυτή κυκλοφορήσει, το τελικό στάδιο θα είναι το υποδόριο ΤΣΙΠ R.F.ID., που θα έχει σκοπό τον απόλυτο
έλεγχό μας.

Γι’ αυτό αν πούμε όλοι μαζί ΟΧΙ, θα νικήσουμε!

Προσέξτε το νόμο του Α.Μ.Κ.Α. 3655/2008, Άρθρο 153, παρ.2:

«Από την ίδια ως άνω ημερομηνία (1/6/2009) ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα  και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει Αριθμό Μ.Κ.Α»
Προσέξτε τι λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, Κεφάλαιο 13, εδάφιο 17:

«17. και ίνα μης τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού.»

Σήμερα λοιπόν, αφού χάσαμε την μάχη του Α.Μ.Κ.Α, οι άσοφοι «Σοφοί» μεθοδεύουν το επόμενο τους βήμα που είναι η Κάρτα του Πολίτη.

«Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές και κάποτε όλα θα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, εκπτωτικές, κ.λ.π.). Να μην την πάρετε». Όπως τώρα σκέφτονται να τα συγκεντρώσουν στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη.
Γερών Παΐσιος (1924 – 1994)
Γι’ αυτό  Έλληνες αντισταθείτε!

Όχι στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!  Όχι σε οποιαδήποτε κάρτα!
Μην παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια παγκόσμια σκλαβιά.
Φτάνει η παράδοση των εργατικών δικαιωμάτων
 που είχαν κατακτηθεί με αγώνες δεκαετίες πριν.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ  «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.), ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 16:00.
 

Υπό την αιγίδα: Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, Εστία Πατερικών Μελετών,

                          Έλληνες YouTubers - asimpiestos.blogspot.com

                          τηλ: 6939 246025, e-mail: ellines.enotheite@gmail.com   

6 σχόλια:

tasos2222 είπε...

καλουμε το λαο να παει και να τους καταγγειλει(ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ) επισημα στην αστυνομια . Οπως καναμε εμεις οι 2500 δες μεχρι στιγμης και που εχουμε ηδη εξασφαλησει την ελευθεριαμας για τον εαυτομας ..(διοτι επειδη εχει πατηθει ο ορκος , δεν εχει κανείς πλέον το νόμιμο δικαίωμα να άδειες, ή να ασκεί εξουσία(να φορολογει) εντος της ελληνικής επικράτειας. παρά μονον (θα μπορουσε ,εαν είχε καταδικάσει επίσημα ο ίδιος την εισβολή του εχθρού και την καταπάτηση του όρκου και δέν την ειχε αποσιωπήσει (δηλαδή, δέν ειχα δώσει ενσυνείδητα καταφύγιο στον εχθρό και εισβολέα.). Γιαυτο άλλωστε , το επισημο πολιτευμα που αναγνωρίζουμε εμείς οι ελληνες εθνικιστές προς το παρόν, , ειναι η αναρχία.
τουτο ειναι σημαντικό διοτι,σύμφωνα με το εθνικό και τό διεθνές δίκαιο (και ειδικά σε περιπτώσεις υποδούλωσης και κατοχής) <<>>>ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΏ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΥΝΘΩ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ << ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΤΡΌΠΟ>>
τουτο ειναι σημαντικό διοτι,σύμφωνα με το εθνικό και τό διεθνές δίκαιο (και ειδικά σε περιπτώσεις υποδούλωσης και κατοχής) <<>>>ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΏ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΥΝΘΩ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ << ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΤΡΌΠΟ>>.(ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥς ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝΤΩΝ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ(οσοι απο αυτους δεν εχουν δηλωσει επισημη μετανοια για τα κακουργηματα που τους κατηγορουμε μεσα στην δηλωση.)
< ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ >
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙς ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΠΗΡΕς ,(προς κάθε ενδιαφερόμενο ακομη και προς τον ιδιο τον εχθρο) ΜΕΣΩ ΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑς Η ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ Η ΤΗς ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΙΑς Κ Λ Π . ΚΡΑΤΑς 3 ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΤΊΓΡΑΦΑ . ΈΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΔΡΑΣΗς ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΦΆΛΕΙΆΣΟΥ .(αφού, αλληλοϋποστηριζόμαστε πλέον ολοι εμείς οι ζωντανοί μεταξύ μας)
ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙς . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 . ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙς ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩς ΤΟΥΤΟ . Η ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ με εκεινο που καταθετουμε εμεις
ΕΤΣΙ, ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ 120
δειτετη , μελετήστε τη(ειναι τεκμηριωμενη νομικα συμφωνα με το εθνικο και το διεθνες δίκαιο) και πηγαίνετε(ειτε ατομικά ειτε κατα ομάδες) το συντομότερο για να την καταθέσετε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.(δε χρειαζετε παράβολο) ,ζητείστε να σας δώσουν και απο 3 επικυρωμένα αντίγραφα στον καθεναν σας .Τα οποία ειναι επίσημα καταγεγραμμένα αποδεικτικά οτι δεν σιωπήσατε και οτι δεν ακολουθείτε τους νεκρούς και τους προδότες οι οποίοι είναι οι μόνοι που σιωπούν.
και οτι δέν αποδέχεστε την υποδούλωσήσας όπως οι προδότες αποδέχονται την δικήτων
ειναι αποδεικτικό οτι δέν ανήκουμε εκει που οι προδότες σιωπώντας δηλώνουν οτι ανήκουνhttps://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985

tasos2222 είπε...

καλουμε το λαο να παει και να τους καταγγειλει(ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ) επισημα στην αστυνομια . Οπως καναμε εμεις οι 2500 δες μεχρι στιγμης και που εχουμε ηδη εξασφαλησει την ελευθεριαμας για τον εαυτομας ..(διοτι επειδη εχει πατηθει ο ορκος , δεν εχει κανείς πλέον το νόμιμο δικαίωμα να εκδιδει άδειες, ή να ασκεί εξουσία(να φορολογει) κ λ π , εντος της ελληνικής επικράτειας. παρά μονον (θα μπορουσε να νομιμοποιειτω ,εαν είχε προηγουμενως ο ίδιος,καταδικάσει επίσημα την εισβολή του εχθρού και την καταπάτηση του όρκου και δέν την ειχε αποσιωπήσει. (δηλαδή, δέν ειχε δώσει ενσυνείδητα καταφύγιο στον εχθρό και εισβολέα.). Γιαυτο άλλωστε , το επισημο πολιτευμα που προς το παρον αναγνωρίζουμε εμείς οι ελληνες εθνικιστές ,ειναι η αναρχία.

τουτο ειναι σημαντικό διοτι,σύμφωνα με το εθνικό και τό διεθνές δίκαιο (και ειδικά σε περιπτώσεις υποδούλωσης και κατοχής) με την ανω επισημη δηλωση του αρθρου 120, <<>.(ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥς ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝΤΩΝ , (οσοι απο αυτους δεν εχουν δηλωσει επισημη μετανοια για τα κακουργηματα που τους κατηγορουμε μεσα στην δήλωση.ειναι ήδη αλυσοδεμένοι
< ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ > διοτι οσοι σιωπουν ειναι νεκροι .
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙς ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΠΗΡΕς ,(προς κάθε ενδιαφερόμενο ακομη και προς τον ιδιο τον εχθρο) ΜΕΣΩ ΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑς Η ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ Η ΤΗς ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΙΑς Κ Λ Π . ΚΡΑΤΑς 3 ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΤΊΓΡΑΦΑ . ΈΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΔΡΑΣΗς ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΦΆΛΕΙΆΣΟΥ .(αφού, αλληλοϋποστηριζόμαστε πλέον ολοι εμείς οι ζωντανοί μεταξύ μας)
ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙς . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 . ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙς ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩς ΤΟΥΤΟ . Η ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ με εκεινο που καταθετουμε εμεις
ΕΤΣΙ, ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ 120
δειτετη , μελετήστε τη(ειναι τεκμηριωμενη νομικα συμφωνα με το εθνικο και το διεθνες δίκαιο) και πηγαίνετε(ειτε ατομικά ειτε κατα ομάδες) το συντομότερο για να την καταθέσετε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.(δε χρειαζετε παράβολο) ,ζητείστε να σας δώσουν και απο 3 επικυρωμένα αντίγραφα στον καθεναν σας .Τα οποία ειναι επίσημα καταγεγραμμένα αποδεικτικά οτι δεν σιωπήσατε και οτι δεν ακολουθείτε τους νεκρούς και τους προδότες οι οποίοι είναι οι μόνοι που σιωπούν.
και οτι δέν αποδέχεστε την υποδούλωσήσας όπως οι προδότες αποδέχονται την δικήτων
ειναι αποδεικτικό οτι δέν ανήκουμε εκει που οι προδότες σιωπώντας δηλώνουν οτι ανήκουνhttps://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985

Ανώνυμος είπε...

1.Ο Α.Μ.Κ.Α. δεν είναι το χάραγμα,ούτε θα υπάρξει ταυτότητα με 666 σύμφωνα με την Αποκάλυψη,αλλά κατευθείαν χάραγμα στο χέρι ή το μέτωπο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ είπε...

ας αποδειξουμε μια φορα οτι δε λειτουργουμε σαν προβατα

tasos2222 είπε...

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟς ΤΗς ΜΑΖΙΚΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕς ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ(ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΤΟΥς ΧΡΕΟς) ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΌΡΚΙΣΑΝ ΤΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥς ΠΟΥ ΣΤΙς 24\11\2011 ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕς ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟς ΤΩΝ ΠΡΟς ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΜΑς ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΙΣΤΟΥςΤΗς , ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΈΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ (ΜΑς ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ . ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ... (ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥς ΠΑΠΑΔΕς ΝΑ ΜΑς ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩς Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΝΗς ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟς. ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΗς ΜΑΖΙΚΗς ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕς ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩς ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ (ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕς ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΑΠΑΔΕς ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΔΙΑ ΤΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΕΚΕΙΝΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙς 24\11\2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΣΕΛ 1985) . .

spyros stefanoy είπε...

πρεπει να γινεικαι μια ομιλια στη θεσσαλονικη παρακαλω να το δειτε ειμαστε και μεισ ελληνες ευχαριστω

Δημοσίευση σχολίου