Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

18 Σοκ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την αίτηση αποζημίωσεις 10.000ευρώ του Σημρου Α. Τσακάλη.

Αναφορά του Σημρου Α. Τσακάλη για να του δοθούν αντίγραφα προϋπολογισμών.


Μετά από αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη να του δοθούν προϋπολογισμοί και συβάσεις έργων, συμφώνως του άρθρου 10 του Ελληνικού Συντάγματος, για κάθε νόμιμη χρήση, και μετά την πλήρη αδιαφορία και περιφρόνηση της αναφοράς του από το ΓΕΝ, ο εν λόγο Αξκος προσέφυγε στον συνήγορο του πολίτη που εξέδωσε σχετική απόφαση.


Η αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη προς τον συνήγορο του πολίτη.
Μέρος 1


Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη προς τον συνήγορο του πολίτη. 
Μέρος2
Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη προς τον συνήγορο του πολίτη. 
Μέρος 3
Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη προς τον συνήγορο του πολίτη. 
Μέρος 4
Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη προς τον συνήγορο του πολίτη. 
Μέρος 5
 Διαβάστε το πόρισμα του συνήγορου του πολίτη με την οποία τεκμηριώνονται οι παραπάνω ισχυρισμοί του Σημρου. 
  Το πόρισμα του συνήγορου του πολίτη.
Μέρος 1
Το πόρισμα του συνήγορου του πολίτη. 
Μέρος 2

Η επόμενη κίνησή του, προς το Υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με τον νόμο, και την απαίτησή του γι αποζημίωση 10.000ευρώ. Βλέπεται σχετική αίτηση.
 Αίτηση αποζημίωσης του Σημρου Α. Τσακάλη προς το Υπ. Εσωτερικών


Κύριε υπουργέ ποιός θα πληρώσει τα 10.000ευρώ;
Μήπως είναι καιρός να ξεσκονίσετε το γραφείο σας από τους "αυτιστικούς", όπως εσείς είπατε;

ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΛΙΔΑ!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!

18 σχόλια:

Unknown είπε...

'Ολα ωραία και καλά Θανάση με την αναφορά σου, αλλά τα 10.000 ευρώ μπορείς να μου εξηγήσεις πως προέκυψαν..... Έτσι για να μην σε παραξηγήσουμε ότι σε κόπτη η διαφάνεια....

ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ είπε...

Όταν σου δείχνουν την Ακρόπολη,εσύ επέμεινε να κοιτάς την άκρη του δαχτύλου...

asimpiestos είπε...

Το θέμα δεν είναι το τί θα κάνει το χρηματικό ποσόν ο Σημρός (άραγε αναρωτήθηκε κανείς πόσα χρήματα έχει ξοδέψει σε δικαστικούς αγώνες για το καλό όλων μας;). Είναι ότι δείχνει τον δρόμο σε κάθε Έλληνα πολίτη να μπορεί να ελέγχει το κάθε δημόσιο έργο με την απλή αίτηση δημοσίευσης των πρακτικών του εκάστοτε διαγωνισμού. Έτσι ελπίζουμε ότι θα περιοριστεί η ΔΙΑΠΛΟΚΗ και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Unknown είπε...

Είμαι η πρώτη και πιστεύω όχι η μοναδική που ζητώ την διαφάνεια.... αλλά νομίζω ότι πρέπει να ελέγχονται πράγματα για τα οποία υπάρχουν βάσιμες υποψίες ή πληροφορίες ότι σπαταλήθηκαν ή υπεξαιρέθηκαν χρήματα.

Να αρχίσεις να ψάχνεις οτιδήποτε??? Δεν ξέρω...και πολύ πιθανό αν δεν βρεις κάτι, να σου γυρίσει μπούμερακ....γι’ αυτό θέλει προσοχή.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ είπε...

Άννα να ένα μήλο!

Δυναμιτης!! είπε...

Ο Σμρος μονο για την παρτη θελει να τσιμπησει τα 10χιλιαρικακια και οχι για το καλο ολων μας!!

anemos είπε...

Άμα το δεις από την άλλη πλευρά βγάζει πολύ γέλιο, μάλλον το καβάλησε το καλάμι. Πολύ πρωτότυπη ιδέα τρομερή καινοτομία νομίζω πρέπει να το εφαρμόσουν όλα τα στελέχη, να αρχίζουν να ζητάνε φακέλους έργων, έ ρε!!!! τι έχει να γίνει . Οι μισοί να το παίζουν ειδικοί και να ζητάνε τους φακέλους και οι άλλοι μισοί να τρέχουν να τους ετοιμάσουν, αυτό θα πει να αλλάξει ριζικά ο ρόλος των ενόπλων δυνάμεων. Θανασάκη εκτός από το λεκανοπέδιο της Αττικής έχεις υπηρετήσει κάπου αλλού, ας πούμε σε παραμεθόρια μονάδα να καταλάβεις τι εστί? ή μπούχτισες όλα αυτά τα χρόνια να κάθεσαι και λες να ασχοληθείς με κάτι έτσι για να «ξεμουδιάσεις»? Άρε θανασάκη φυλάκιο που σου χρειάζεται να καταλάβεις επιτέλους τι εστί μονάδα μάχιμη μας τάραξες στις αμπελοφιλοσοφίες ΕΛΕΟΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ!!!!

ΥΓ Οι προϊστάμενοι του βάλτε τον να κάνει καμία δουλίτσα να ασχολείται το παλικάρι μπας και ξεδώσει

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ "Δυναμίτη", αν τελικά αποδοθούν ευθύνες, αυτό εσένα θα σε χαροποιήσει ή όχι;
Η εκκαθάριση της σήψης θα είναι και καλό δικό σου ή όχι;
Ευχαριστώ.

asimpiestos είπε...

Φίλε Άνεμε, το θέμα είναι ότι αν καταφέρει ο κόσμος να ξεκινήσει να ζητά χαρτιά από αμφιλεγόμενα έργα, τα περιθώρια απάτης από τα "αρπακτικά" θα περιοριστούν δραματικά.

Για σκέψου το κι απ' αυτή την πλευρά!

Aspasia είπε...

αγαπητέ Ανεμε, αν μπορούσε ο Θανασάκης όπως τον αποκαλείς επιχειρώντας ανεπιτυχώς να τον υποτιμήσεις, να ζητήσει την σύμβαση για το υποβρύχιο που γέρνει, και το έχουμε χρησοπληρώσει, θα τρέμανε πολλοί απατεώνες πολιτικοί, και ίσως να μην έψαχνε τώρα ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης πως βρέθηκαν τα 8.000.000 ευρώ, στους λογαριασμούς των θυγατέρων κάποιων πολιτικών. Μακάρι φίλε Ανεμε, να ήσουν εις θέσιν να ελέγξεις και εσύ την εξουσία, όπως ο Θανασάκης. Ευγε του, πάντως Γιωργάκης δεν είναι

anemos είπε...

Μόνος του υποτιμά τον εαυτό του και γίνεται τουλάχιστον γραφικός! Για δεν το κάνει τώρα ο Θανασάκης να γελάσουμε λίγο γιατί μέρες που είναι έγινε πολύ δύσκολο να βγει γέλιο. Οκ δεν ξανά ασχολούμαι με τον κ. Τσακάλη (εξάλλου αυτό θέλει να ασχολούμαστε μαζί του) έπεσε στην παγίδα γράψτε ότι θέλετε για τον εν λόγω κύριο, κάντε τον και εικόνισμα δικαίωμα σας. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά και επείγοντα που πρέπει να κάνω.

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ Άνεμε, δεν θεοποιούμε τον Θανάση. Στις μέρες που ζούμε, με όλα αυτά που βλέπουμε, τους εντολοδόχους πολιτικούς που ξεπουλάνε την χώρα μας, τους βαμμένους στρατιωτικούς που αφήνουν τους "γείτονες" να αλωνίζουν σε Αιγαίο και Ιόνιο (σε θάλασσα και αέρα), που ντροπιάζουν σύμβολα του έθνους (β.λ. θ/κ Αβέρωφ) κάνοντάς τα φτηνές αίθουσες δεξιώσεων και το μόνο που τους νοιάζει είναι να εκπληρώσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, ο Θανάσης αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα ευαισθητοποιημένοι στρατιωτικοί και πραγματικά μαχόμενοι για το μέλλον της χώρας μας.

Aspasia είπε...

Ανεμε, η προσπάθεια η δική σου, και κάποιων σαν εσένα να υποτιμηθεί η αγνή πρόθεση του Θανάση δια τον έλεγχο της σάπιας εξουσίας, δεν θα περάσει. Ο συγκεκριμένος και αυτοι που τον στηρίζουν θα επιτύχει, γιατί δεν ενεργεί προς ίδιον όφελος. Να είσαι σίγουρος.

anemos είπε...

Aspasia, συγγνώμη που στο λέω αλλά μάλλον είσαι πολύ άσχετη με τα κοινά

Καραμούζας Καραμουζόπουλος είπε...

"Κύριε υπουργέ ποιός θα πληρώσει τα 10.000ευρώ;"

Τόσες ξένες τράπεζες ρε βόδια θα πληρώσετε (και για λεφτά που δε χρωστάτε), τώρα που ήρθε η ώρα να πληρώσετε έναν Έλληνα σας πείραξε ?

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι καλή επιτυχία!

george είπε...

ανεμε για τον θαναση που γραφεις για μαχιμη μοναδα να ξερεις υπηρετεισαμε παρεα στο υ/β παπανικολης

george είπε...

εσυ δεν μας λεςτι ρολο παιζεις

Δημοσίευση σχολίου