Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

0 ....ΤΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ....

Νέα προβοκάτσια από τους ανθέλληνες, εγχώριους και ξένους, που θέλουν διαμελησμό της πατρίδας μας. Ανακάλυψαν......δεύτερη και τρίτη γενιά Τουρκογιαννιώτες!
Καμαρώστε το παραπάνω καθόλα ύποπτο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας. Αναφέρεται σε έναν "Τουρκογιαννιώτη",ο οποίος επέστρεψε στις...ρίζες του!  Μάλιστα,κάνει λόγο και για άλλους τέτοιους,"δεύτερης και τρίτης γενιάς"!!!
Βρήκαμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα σε αυτό το ιστολόγιο yanyafbk.blogspot.com, που με κείμενα σχεδόν εξ'ολοκλήρου στα τούρκικα,κάνει αισχρή προπαγάνδα για τους "Τουρκογιαννιώτες"!

Κι αν νομίζετε πως οι συγκεκριμένοι είναι...τυχαίοι, δείτε εδώ  την υμνολογία τους στον Σφαγέα του Ελληνισμού και όχι μόνο,Μουσταφά Κεμάλ:

ΑΡΑΓΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ;
Μετά την κατευθυνόμενη προπαγάνδα περί "ανεξάρτητης Κρήτης" και το ανέμισμα σκοπιανών σημαιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης,έρχονται και οι απόγονοι των Τούρκων σφαγέων του Αλή Πασά με περίσσειο θράσος και αυτοαποκαλούνται...Τουρκογιαννιώτες!!!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ:ΑΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!


Πηγή  ksipnistere.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου