Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

3 ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΜΕΔ

Μετά την δήλωση βόμβα του Σχη (ΠΖ) Σ. Σταματόπουλου (συγχαρητήρια γιατί είχε την τόλμη να αποκαλύψει την αλήθεια) αποδεικνύεται ότι ο Σημ/ρος Α. Τσακάλης που διαμαρτυρόταν έντονα για την μή εγγραφή του στον ΣΥΣΜΕΔ, είχε απόλυτο δίκαιο.
Πάρθηκε απόφαση από 8 άτομα, έναντι 17 που αποτελείται το Δ.Σ. συμφώνως καταστατικού, με 3 υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά που δεν δικαιολογούν την απόρριψη του.
Με αυτή του την ενέργεια ο πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία του συνδέσμου, σε περίπτωση που κατατεθούν μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα.
Σύντομα προβλέπονται παραιτήσεις και και ίσως το ΣΥΣΜΕΔ περάσει σε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές έως τις φθινοπωρινές εκλογές, που είναι πλέων μονόδρομος.


Πηγή      hellenicrevenge.blogspot.com


3 σχόλια:

anemos είπε...

Αν αυτή είναι δήλωση βόμβα τότε τι είναι οι χουντοβασιλικές του θέσεις http://www.youtube.com/watch?v=aG9q7krTmcc πυρηνική έκρηξη ? Ο κ. συνταγματάρχης εν αποστρατεία και με αυτό το βιντεάκι δυστυχώς επαλήθευσε τις ανησυχίες κα τους φόβους μου ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ. Απ΄ ότι φαίνεται είναι αδίσταχτος προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Το πώς μπήκε μέσα στο ΣΥΣΜΕΔ είναι ένα θέμα. Άντε και εις ανώτερα συνταγματάρχα μου σας εύχομαι να αναρριχηθείτε στην κορυφή της βασιλικής σας οικογένειας, μακριά όμως σας παρακαλώ από δημοκρατικές κινήσεις και γενικά ενέργειες ένστολων γιατί και μόνο η παρουσία σας ΤΙΣ ΒΛΑΠΤΕΙ

asimpiestos είπε...

Αλήθεια αγαπητέ Άνεμε, πώς κατάφερε ο συνταγματάρχης και έγινε μέλος στον ΣΥΣΜΕΔ;
Εκεί δεν είχε λογοκρισία για τις "πολιτικές του πεποιθήσεις" από τον Πρόεδρο;
Μόνο για τον Θανάση και τους υπόλοιπους ισχύει η λογοκρισία;
Δεν είμαι υπέρ του συνταγματάρχη. Είμαι ΚΑΤΑ του προέδρου του ΣΥΣΜΕΔ!

Υ.Γ. Αλήθεια, πώς ένας ε.α. στρατιωτικός είναι μέλος του ΣΥΣΝΕΔ; Τι έχει να πει γι αυτό ο κ. Τσουκαράκης;

anemos είπε...

Όταν μπήκε στον ΣΥΣΜΕΔ ο χουντοβασιλικός ήταν έν ενεργεία στρατιωτικός τότε δεν μπορούσε φαίνεται να διατυμπανίσει της «ιδέες» τον «αγώνα» του. Φακέλους πολιτικών «φρονημάτων» δεν νομίζω ότι έχει ο ΣΥΣΜΕΔ θα το κατηγορήσουμε και για αυτό τώρα? Ρίξε επιτέλους μια ματιά στο καταστατικό του να καταλάβεις για να μην θέτεις αυτονόητα ερωτήματα.

Το θέμα που γράφω ότι υπάρχει πως μπήκε και γιατί (είναι το σωστό) αφορά αυτόν γιατί μπήκε τι επιδίωκε; Δεν είναι λογικό χουντοβασιλικός σε δημοκρατικό σωματείο δεν το καταλαβαίνεις? Αυτό το κάτι που επιδίωκε ο χουντοβασιλικός για μένα μεταφράζεται σε τελική με ψήφους. Αποδεικνύεται ότι είναι αδίστακτος προκειμένου να πετύχει τους στόχους. Μέσα από το σωματείο ήταν εύκολο να πετύχει αναγνωρισιμότητα, έξωθεν καλή μαρτυρία και στο τέλος ψήφους.

Κουβέντα όμως για τον χουντοβασιλικό γιατί???????? Τόσο καιρό τον εκθείαζες μέσω των άρθρων του δεν νομίζω να σε εκφράζουν οι χουντοβασιλικές θέσεις του? Περιμένω σχόλια σου για τον χουντοβασιλικό συνταγματάρχη

Δημοσίευση σχολίου