Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

13 Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου στον ΣΥΣΜΕΔ...

Σε απάντηση όσων αναγνωστών μας  ρωτούν γιατί αυτή η εμμονή του Σημρού Α. Τσακάλη με τον ΣΥΣΜΕΔ, σας παραθέτουμε την επιστολή του κ. Σπύρου Σταματόπουλου Σχη (ΠΖ) ε.α., μέλους του ΣΥΣΜΕΔ, ο οποίος την ανάρτησε στην σελίδα του ΣΥΣΜΕΔ στο   facebook.com
   κι εξηγεί τις παράνομες ενέργειες του δίδυμου, προέδρου και γ.γ., του ΣΥΣΜΕΔ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ
ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΕΔ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ
ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΣ,
ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/06/2010 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡ...ΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ
ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΙ ΕΓΩ,

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΓ,ΠΡΑΞΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ .
ΚΑΛΩ ΔΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΑΥΤΟΥ .

Όραμά μας είναι ΕΝΑ ενιαίο όργανο που θα εκπροσωπεύει την "αδύνατη" φωνή των στρατιωτικών της χώρας χωρίς να είναι υποχείριο ή εργαλείο επίτευξης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων. 

Χωρίς να κρατάει υπόδουλους μικροσκοπιμοτήτων τα στελέχη των Ε.Δ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ!

Στρεφόμαστε εναντίων του προέδρου και του γ.γ. του ΣΥΣΜΕΔ οι οποίοι έχουν εξεληθχεί σε υπαλληλίσκοι της διεφθαρμένης πολιτικής ηγεσίας.

Σκοπός μας είναι η διαφάνεια και το καλό του Έλληνα πολίτη και στρατιωτικού.


Και για την ιστορία το δίδυμο του ΣΥΣΜΕΔ δεν απέρριψε, παράνομα, μόνον τον Σημρο Τσακάλη. Έχει απορρίψει κι άλλα εν ενεργεία στελέχη των Ε.Δ.

13 σχόλια:

ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ είπε...

Άννα να ένα μήλο!

Δυναμιτης!! είπε...

Επρεπε να ντρεπεστε!!!Με τιποτα δεν θα ηθελα να λεγομαστε συναδελφοι,κατα ποσο μαλον να με επροσοπειτε!!Φασιστομουτρα του κερατα!

anemos είπε...

Κάτι δεν μου κολλάει με αυτόν τον συνταγματάρχη, να στέλνει επιστολές να «καταφεύγει» στην δικαιοσύνη για τον θανασάκη!! δεν ξέρω δεν νομίζω. Πολύ πόνος και «δημοκράτης» ξαφνικά ο σχης άσχετα αν ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ . Περισσότερο μου θυμίζει ας πούμε ολίγη προβοκάτσια ολίγη καρεκλίτσα δεν ξέρω οψόμεθα να του ρίξουν την μάσκα του!!!!

anemos είπε...

Για την ιστορια όπως λες και εσύ δώσε μας νούμερα στις 1000 αιτήσεις πόσες απέρριψαν εκτός του θανασάκη 1,2 ,50, 100,1000. Άντε για την ιστορία δώσε νούμερα να γελάσουμε και να πέσει η μάσκα σου και η υποκριτική σου. Αν δεν δώσετε νούμερα μάλλον υποκινήστε από ιδιοτελή κίνητρα συνταγματάρχα μου!!!! Έτσι για την ιστορία μιας και το έθιξες.

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ Άνεμε δεν χρειάζεται να σου δώσω εγώ νούμερα, τα ξέρεις καλλίτερα εσύ εκ των έσω!

Αν εκεί στον ΣΥΣΜΕΔ τους ενοχλεί να έχουν τόσο ενεργά μέλη, να το μετονομάσουν από σωματείο σε λέσχη φίλων ΕΔ.
Για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε!
Για να δημιουργηθεί ένα ΣΩΜΑΤΕΙΟ με σκοπό τον πραγματικό αγώνα για τον ένστολο!

anemos είπε...

asimpiestos = συνταγματάρχης? για να καταλάβω, αν όχι γιατί απαντάς συνήγορος του είσαι ; Το ενεργό μέλος που το είδες στο πρόσωπο του θανασάκη ; θα αστειεύεσαι βέβαια. Δεν «χορτάσατε» να ρίχνετε λάσπη, τον θανασάκη να τον κάνουν τι στο ΣΥΣΜΕΔ? να φωνάζει η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες να πάει στην χρυσή αυγή να τα πει αυτά. Για ποιο αγώνα μιλάς του «τουρκοφάγου» όχι ευχαριστώ .
Με το στυλ του θανασάκη και με ψευτοπατριωτικές κραυγές δεν εκδημοκρατίζονται οι ένοπλες δυνάμεις,

δεν προωθούνται και δεν αντιμετωπίζονται τα καθημερινά δυσβάσταχτα πολλές φορές προβλήματα που βιώνει το ένστολο προσωπικό. . Φτάνει μπουχτίσαμε συνειδητοποίησε το επιτέλους και άσε ήσυχους να το πράξουν άτομα που έχουν την διάθεση το πάθος και το όραμα να προσφέρουν με πραγματική ανιδιοτέλεια και να μην προσπαθούν πιθανόν να ψαρέψουν υποψήφιους ψηφοφόρους. Ο σχης ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ λέτε να βρήκε κατάλληλο έδαφος για να εξυπηρετήσει τους εκλογικούς σκοπούς του στο μέλλον? Δεν ξέρω λέω μήπως ψάχνει για μελλοντικούς ψήφους? Πριν τον ΣΥΣΜΕΔ που ήταν τι έκανε ας μας πει την ιστορία του να μάθουμε επιτέλους να καταλάβουμε τους «ανιδιοτελείς» σκοπούς του. Αυτά λίγο πολύ τα έχω γράψει και στο δικό του http://armyalert.blogspot.com αλλά, αλλά δεν «περνάει» τα μηνύματα μου, μου απάντησε αρχικά σε 2 μηνύματα και μετά μου βάζει «φραγή» δεν τα περνάει δεν τον βολεύουν προφανώς, με λογοκρίνει εν ολίγοις και από την άλλη δήθεν κόπτετε για την δημοκρατία και για δημοκρατικές διαδικασίες . Τι να κάνουμε και οι «δημοκρατικοί»φαίνεται έχουν την ψαλίδα τους (κόψε – ράψε) και δεν αφήνουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, πειράζει φαίνεται η αλήθεια.

Οι καθημερινές οικονομικές μας ανάγκες, η καταπάτηση της προσωπικότητας, του αυταρχισμού, της αναξιοκρατίας, της ανισότητας, της έλλειψης ωραρίου και γενικά η «
πάλη» για την βελτίωση ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης δεν λύνονται με θανασάκηδες όπως πολύ καλά ξέρεις εκτός και αν σε βολεύει η «λύση» θανασάκηδων – ασυμπίεστων – συνταγματαρχών.
Επιφυλάσσομαι να σου στείλω στο άμεσο μέλλον μια διεύθυνση να δεις αν μπορείς και σε αφήνουν οι παρωπίδες πως βλέπω τον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ στις ένοπλες δυνάμεις.

asimpiestos είπε...

Φίλε Άνεμε,
asimpiestos=asimpiestos, δεν υπάρχει τίποτα από πίσω. Τον Τσακάλη τον πρωτοείδα όταν έβγαινε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές (και με την στολή ακόμα) και φώναζε για την διαφθορά που υπάρχει μέσα στο ΠΝ. Από τότε παρακολουθώ (όσο μπορώ) τον αγώνα που δίνει για εξυγίανση του χώρου του από τις πληγές που τον ταλανίζουν. Δεν σου κρύβω δε ότι θαυμάζω το θάρρος και κουράγιο του να τα βάλει με το "σύστημα". Όταν έμαθα για την απόρριψή του από τον ΣΥΣΜΕΔ απόρησα γιατί δεν θέλουν εκεί τέτοιους άξιους ανθρώπους;
Κακά τα ψέματα, γνωρίζεις κι εσύ ότι αλλού τον λένε "εργαλείο του Περισσού" κι αλλού "φασίστα", αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν.
Κάπου κάνετε λάθος!
Κάπου οι παρωπίδες δεν σας αφήνουν να δείτε την αλήθεια!
Και στο κάτω κάτω για το "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" έχεις αντίρρηση;
Είσαι περήφανος με την τωρινή πολιτική ηγεσία και τα παπαγαλάκια της που έχουν ξεπουλήσει την χώρα;
(δεν θα ήθελα, σε παρακαλώ, να δω καταφατική απάντηση!)

Έκανες λόγο για καθημερινά προβλήματα του ένστολου, σου απαντώ ότι γι αυτά παλεύει ο Θανάσης. Θα σου παραθέσω ένα (αν και στο έχω ξαναγράψει), την αύξηση της ημερήσια αποζημίωση για τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων που μετασταθμεύουν στον Ναύσταθμο Κρήτης για επισκευές. Αν δεν γνωρίζεις για το θέμα, μπορώ να σε ενημερώσω εκτενέστερα.

Κλείνοντας, έκανες λόγο για λογοκρισία, σε διαβεβαιώ ότι, αν έχεις παρατηρήσει, η συγκεκριμένη δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος εδώ μέσα (όσο κι αν δεν μου αρέσουν τα σχόλια). Μπορεί να αναδημοσιεύω θέματα από άλλα ιστολογία αλλά δεν σημαίνει ότι έχω και τις ίδιες απόψεις περί του θέματος!
Θα ήθελα πολύ να μου στείλεις την διεύθυνση που προανέφερες και να είσαι σίγουρος ότι αν έχει κάτι ενδιαφέρον θα το δεις δημοσιευμένο εδώ μέσα.

Με εκτίμηση
asimpiestos

anemos είπε...

Καλησπέρα asimpiestos θα σου απαντήσω ευθέως στα ερωτήματα σου και όχι με υπεκφυγές παρότι στα ερωτήματα που σου έθεσα δεν έλαβα ξεκάθαρες απαντήσεις. Εν ξέρω αν πρέπει να περιμένω.

Πρώτον δεν αμφισβήτησα το θάρρος του Θανάση. Αμφισβήτησα ότι με τα συνθήματα που ξεφωνίζει δείχνει ότι έχει έλλειψη δημοκρατίας.
Το σύνθημα η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες τι είναι δεν είναι φασιστικό, λες να είναι σύνθημα περισσού όχι δεν νομίζω το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών. Η Ελλάδα για μένα ανήκει στους κατοίκους της όπως συμβαίνει και για όλα τα δημοκρατικά κράτη της γης να ανήκουν στους πολίτες της ή αν θέλεις κατοίκους του. Δικαίωμα σου να το πιστεύεις το παραπάνω σύνθημα μην μου στερείς όμως εμένα το δικαίωμα να πιστεύω ότι πρεσβεύει φασιστική ιδεολογία. Αν το δούμε διεθνιστικά το ίδιο λένε και οι ομοϊδεάτες (φασίστες) Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Πορτογάλοι κλπ. (η Χ χώρα ανήκει στους Χ). Μην μπούμε σε παρακαλώ σε αυτή την αντιπαράθεση είναι αυτονόητα. Κατ΄ επέκταση δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΣΜΕΔ χρειάζεται ανθρώπους με θάρρος μεν, αλλά που έχουν όμως έλλειψη δημοκρατίας, απλά πράγματα. Εξάλλου θα ήταν οξύμωρο από την μία ο ΣΥΣΜΕΔ να παλεύει για τα δημοκρατικά δικαιώματα των στελεχών και από την άλλη να υπάρχουν μέλη στους κόλπους του που να έχουν έλλειψη δημοκρατίας και να το δείχνουν μάλιστα σε κάθε ευκαιρία με περίσσιο θάρρος ή θράσος αν θέλεις για μένα.

Δεύτερον θέλεις να σου απαντήσω αν είμαι περήφανος για την τωρινή πολιτική ηγεσία, δεν είμαι ούτε για την τωρινή αλλά ούτε για τις προηγούμενες, γιατί με ρωτάς δεν το κατάλαβα τέλος πάντων.


Τρίτον δεν έχω στοιχεία να αμφισβητήσω αλλά ούτε και να συμφωνήσω για το θέμα της αύξησης της ημερήσιας αποζημίωσης, αυτό όμως από μόνο του δεν λέει τίποτα ακόμα και αν δεχθώ όσα ανέφερες επαναλαμβάνω ο κ. Τσακάλης έχει έλλειψη δημοκρατίας.

Τέταρτον την λογοκρισία δεν την έγραψα για σένα (αν δεν το κατάλαβες ) κατάγγειλα τον καταγγέλλοντα συνταγματάρχη ότι κόβει ή αν θέλεις λογοκρίνει απαντήσεις και σκέψεις μου που του έστειλα

Πέμπτον όσον αφορά την διεύθυνση όπου αποτυπώνω μέρος των σκέψεων και απόψεων μου, θέλω να ξέρεις ότι δεν είναι σκοπός της ζωής μου η δημοσιότητα τους για το θεαθήναι. Το 2001 που τα έγραφα ήταν για να εκφράσω μια εσωτερική μου ανάγκη. Ακόμη επειδή είναι λογικό να γίνουν κάποιοι συνειρμοί και να «αποκαλυφθεί» ο κειμενογράφος θα ήθελα να γνωρίζω επίσης τον κειμενογράφο του ασυμπίεστου.

Ένα τελευταίο (λυπάμαι αν σε κούρασα) μια διαπίστωση θα έλεγα πολλά Blog όπως το δικό σου, του συνταγματάρχη armyalert θα ήταν εντελώς άγνωστα αν δεν υπήρχε ο ΣΥΣΜΕΔ.

Φιλικά anemos

YΓ Δεν μου απάντησες όμως η συμπεριφορά του συνταγματάρχη δεν σε προβλημάτισε δεν σε «έβαλε» σε υποψίες μήπως βρήκε μέρος για να «ψαρέψει» μελλοντικούς ψηφοφόρους (δυστυχώς έτσι το βλέπουν ορισμένοι), αν θέλεις μου απαντάς.

anemos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
anemos είπε...

Μήπως έχω δίκιο τελικά με τον συνταγματάρχη ότι ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ. Δεν παίζουμε με τις δημοκρατικές ευαισθησίες «δημοκρατικέ μου» συνταγματάρχα μα όλα για το θεαθήναι και για ψήφους? Απ΄ ότι φαίνεται είστε αδίστακτος προκειμένου να πετύχετε τους μαύρους σας στόχους http://www.youtube.com/watch?v=aG9q7krTmcc . Η παρουσία σας και μόνο βλάπτει δημοκρατικές ενέργειες και κινήσεις.
Έχει και «όραμα»
΄΄ Όραμά μας είναι ΕΝΑ ενιαίο όργανο που θα εκπροσωπεύει την "αδύνατη" φωνή των στρατιωτικών της χώρας χωρίς να είναι υποχείριο ή εργαλείο επίτευξης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων Χωρίς να κρατάει υπόδουλους μικροσκοπιμοτήτων τα στελέχη των Ε.Δ. ΄΄.

Τόση υποκριτική μπράβο σας!!! Θεωρώ ότι για το θέατρο έχετε πάρα πολλά προσόντα.

Μάλλον έπεσε η δική σας μάσκα βασιλόφρονα συνταγματάρχα μου.

Περιμένω σχόλια σας.

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ φίλε Άνεμε, ορισμένες φορές τα συναισθήματα μας παρεξηγούνται, έτσι ίσως να έγινε και με τον Θανάση. Όταν βλέπεις να ξεπουλάνε την πατρίδα σου, όταν βλέπεις αβέβαιο το μέλλον των παιδιών σου (που τόσο έχεις παλέψει γι αυτό), όταν βλέπεις ηλικιωμένους να φυτοζωούν, όταν βλέπεις να νομιμοποιούν όλους αυτούς τους παράνομα εισερχόμενους στην χώρα σου για ψηφοθηρικούς σκοπούς τότε τι σου μένει να φωνάξεις;
Ίσος να είναι γραφικό αλλά είναι η φωνή απόγνωσης ενός Έλληνα πολίτη. Ο Θανάσης, επειδή κατάφερα να τον γνωρίσω, σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Φωνάζει για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ποιός φασίστας το φωνάζει αυτό;
Όσο τώρα για τον ΣΥΣΜΕΔ και το "δημοκρατικό συναίσθημα" του προέδρου του, επίτρεψέ μου να έχω τις διαφωνίες μου. Αν όντως εκεί μέσα έχουν το αίσθημα της δημοκρατίας τότε γιατί δεν πειθαρχούν στην εισαγγελική παραγγελία για κοινοποίηση στον Θανάση των πρακτικών της Γ.Σ. όπου απορρίπτουν την αίτηση μέλους;
Αν θες μου απαντάς.

Για τον συνταγματάρχη τώρα. Ίσως να ξέρεις λεπτομέρειες που εγώ δεν γνωρίζω και να αλλάζουν την όλη εικόνα που έχεις. Το κείμενο του συνταγματάρχη που δημοσιεύω είναι γιατί "κολλάει" στα "δημοκρατικά συναισθήματα" του προέδρου του ΣΥΣΜΕΔ, αλλά για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΔΗΜΟΣΙΑ την θέση μου από τις πολιτικές πεποιθήσεις του κυρίου. Δεν το βλέπω σαν "ψάρεμα" ψηφοφόρων (και δεν θα ήθελα να είναι), έτσι κι αλλιώς είμαι αντίθετος με την χρησιμοποίηση σωματίων σαν κομματικά εργαλεία.

Τα λόγια για το «όραμα» είναι δικά μου. Δεν μου αρέσει η εικόνα του να υπάρχουν χίλια δυο σωματεία και το ένα να προσπαθεί να "φάει" το άλλο για να επιτύχει τις μικροκομματικές του σκοπιμότητες.
Επιτέλους ο καταταλαιπωρημένος χώρος των ΕΔ ας ενωθεί για πρώτη φορά σε ένα σώμα και όχι σε "πολύχρωμα στρατόπεδα" των εκάστοτε κομματόσκυλων.

Με εκτίμηση
asimpiestos

anemos είπε...

Αρκετά ασχολήθηκα με αυτόν τον άνθρωπο, δεν θέλω να συνεχίσω. Δικαίωμα σου μπορείς φυσικά να πιστεύεις ότι θέλεις κάνε τον ήρωα. δικό σου είναι ο ιστοχώρος.

Εφόσον το «όραμα» όπως λες είναι δικό σου έχω ορισμένες «παρατηρήσει»ς:

Πρώτον καλό είναι ότι γράφεις να το γράφεις με τέτοιο τρόπο που να μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει, να ξεχωρίσει ποιος το έγραψε, ακόμα η θέση σου πρέπει να είναι αντικειμενική κατά το δυνατόν. Δεν μπορεί να συμφωνείς με δηλώσεις χωρίς να γνωρίζεις ή μήπως γνωρίζεις τα πραγματικά περιστατικά? Μου το είπε ο χ, κάπου το άκουσα, το διάβασα κλπ δεν νομίζω ότι ευσταθούν, απεναντίας στερούνται σοβαρότητας και επιχειρηματολογίας.

Δεύτερον δεν αρκεί να γράφεις ότι δεν είσαι κατά του ΣΥΣΜΕΔ όταν λιθοβολείς το ΔΣ και ιδιαίτερα το προεδρείο λαμβάνοντας μόνο υπόψη τις δηλώσεις του χουντοβασιλικού συνταγματάρχη.

Τρίτον οφείλεις να ξέρεις ότι όλοι είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, αυτή είναι μια γενική αρχή που διέπει τις δημοκρατικές χώρες αλλά και τους δημοκρατικούς ανθρώπους φυσικά. Εσύ μπήκες στην διαδικασία να τους καταδικάσεις. Άφησε τη δικαιοσύνη να το κάνει, έτσι νομίζω ότι είναι το σωστό, διαφωνείς? Δεν μπορείς και μπορώ να ξέρω τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα, γιατί λοιπόν τους καταδίκασες πριν την ώρα τους και συντάχθηκες με τον συνταγματάρχη τυχαία?

Αλήθεια περίμενες, περιμένεις να γράψουν κάτι σχετικό στο site σου τα πρόσωπα που πολύ εύκολα καταδίκασες παίρνοντας και παίζοντας τον ρόλο του εισαγγελέα?

Θα σε παρακαλούσα σε γενικές γραμμές όταν κάνεις μια αναδημοσίευση και συντάσσεσαι μάλιστα με τον «αρθρογράφο» να είσαι περισσότερο προσεκτικός στις θέσεις σου, γιατί πολλές φορές εύκολα οι αναγνώστες μπορούν να αποδείξουν ότι τα δημοσιεύματα μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα ,να «μπάζουν» από παντού και να τα χαρακτηρίσουν ως επιπόλαια, κακεντρεχή, ότι στερούνται κάθε σοβαρότητας και τόσα άλλα. Είναι λίγο θα έλεγα αδαής, ανεύθυνη και παιδαριώδης η λογική να συντασσόμαστε με τον αρθρογράφο κάτω από τις συνθήκες που περιέγραψα. Εκτός και αν ήσουν εκεί και γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις.

Με εκτίμηση

anemos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου