Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

4 Απέραντη εθνική ξεφτίλα

Εκεί που ο Κουντουριώτης κρεμούσε τ' άρματα οι μοντέλες κρέμασαν τα ..στρινγκ!
Γι'αυτή την εθνική και ηθική κατάπτωση μίλησε ο αξιωματικός του ΠΝ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τώρα μετατίθεται στην "παραμεθόριο" του ΠΝ! 

Με τον επικριτικό τίτλο "Απέραντη Εθνική Ξεφτίλα" το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει φωτογραφίες από το πριβέ πάρτι που παρέθεσε η Atlas Maritime Ltd, εταιρεία της οποίας διευθυντής είναι ο αγαπημένος της Μαριέτας Χρουσαλά, Λεό Πατίτσας. Το πάρτυ έγινε με αφορμή τη διεθνή ναυτιλιακή εκδήλωση Ποσειδώνια 2010 στο χώρο του ιστορικού ναυτικού πλοίου Θωρηκτό Αβέρωφ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα θέτει ηθικό ζήτημα για την διεξαγωγή της εκδήλωσης στον ιστορικό χώρο του πλοίου, που τώρα χρησιμοποιείται ως Μουσείο και στους χώρους του οποίου πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει το δημοσίευμα, "Εκεί που ο Κουντουριώτης κρεμούσε τ' άρματα, χορεύει τσιφτετέλια η Χρουσαλά" Στα πλαίσια των εκδηλώσεων όλες οι γνωστές οικογένειες εφοπλιστών διοργάνωσαν τα δικά τους πριβέ πάρτι. Ο Νίκος Τσάκος με τη Σίλια Κριθαριώτη παρέθεσαν δείπνο στο σπίτι τους στην Διονυσίου Αεροπαγίτη, το ζεύγος Κούστα στα γραφεία της ναυτιλιακής τους εταιρίας στον Πειραιά, ο Βίκτωρας Ρέστης στο Γκολφ της Γλυφάδας, ο Πόλυς και η Ροζμαρί Χατζηιωάννου στο σπίτι τους στο Λαγονήσι και η οικογένεια Μελισσανίδη ένα μεγάλο πάρτι στο κλαμπ «Ακρωτήρι».
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σχετικά με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ανακοινώνονται τα εξής:

α. Το ΓΕΝ είχε ενημερωθεί ότι επί του ΠΝΜ Γ. Αβέρωφ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 10 Ιουνίου εκδήλωση για την ολοκλήρωση των «Ποσειδωνίων 2010», τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η ναυτιλιακή εταιρεία Atlas Maritime. Για το λόγο αυτό άλλωστε το ΓΕΝ προχώρησε στην παραχώρηση του.

β. Στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διεξάγεται από το ΓΕΝ έχουν ήδη ζητηθεί από τον Διευθυντή του ΠΝΜ ΑΒΕΡΩΦ έγγραφες εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο και εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν.

Πηγή   armyalert.blogspot.com

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε πατριώτες, δεν κατάλαβα πρώτη φορά γίνονται τελετές και δεξιώσεις στα πλοία του πολεμικού ναυτικού. Ναι αλλά θα μου πεις εδώ έχουμε να κάνουμε με μουσείο.... ιστορικό καράβι...και λοιπόν γιατί μία κοσμική εκδήλωση την χαρακτηρίζεται ανήθικη και προσβλητική, επειδή βάλανε λουλούδια, επειδή ήρθαν μοντέλα ή επειδή χόρεψαν, δηλαδή αμά κάνανε μνημόσυνο και στόλιζαν το ΑΒΕΡΩΦ με στεφάνια και πηγαίνανε μαυροφορούσες θα σας ευχαριστούσε. Όσο για τα στριγκάκια που κρεμόντουσαν... ΝΤΡΟΠΗ σας που αναπαράγεται ψεύδη...ούτε ματάκηδες να είσαστε!!! Και μιλάτε για προσβολή ΙΣΤΟΡΙΑΣ... έχετε πέσει στην λούμπα των ατόμων που εχθρεύονται το πολεμικό ναυτικό και δεν λέτε να ξεκολλήσετε. Δεν σας πειράζει που ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ δηλώνει ότι νιώθει προσωπικά προσβεβλημένος και προσβάλλεται και το πολεμικό ναυτικό, αντί να το υπερασπιστεί ως θα όφειλε και σας πειράζει η δεξίωση....με τα ψέματα!!! Για να δείτε τώρα που θα παραχωρήσει την έκταση στο Βοτανικό και δεν θα μιλήσει κανείς γιατί το πολεμικό ναυτικό θα έχει τάχα λερωμένη την φωλιά του και σε αυτό θα φταίτε και εσείς...... και να μου γράψετε μετά...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα, δεν φωνάζουμε για το αν γίνονται εκδηλώσεις στο ΑΒΕΡΩΦ, φωνάζουμε για αυτή τη συγκεκρημένη που που έκανε ένα ΣΥΜΒΟΛΟ φτηνή (5.000ευρώ είπαν πως έδωσαν)αίθουσα δεξιώσεων ορισμένων "καθώς πρέπει" σελέμριτις. Και το βασικότερο, τα σχόλιά μας δεν στοχεύουν μόνο τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ, πάνε και για τα "παπαγαλάκια" που τον περιστοιχίζουν (β.λ. Α/ΓΕΝ, Υ/ΓΕΝ και λοιπό συφερτό).

Aspasia είπε...

Αννα, τα δυσμενή σχόλια που γράφτηκαν για την χρήση του θωρηκτού, δεν θα είχαν γίνει, εάν δεν είχαν συμβεί έκτροπα,και ακρότητες, όπως αυτές που αναφέρει για 2η Κυριακή σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,οπως ''συνοδοί πολυτελείας των 300 ευρώ στο γλέντι του θωρηκτού, κ.α.

Unknown είπε...

Christine,
δεν θα επανερχόμουν αλλά μερικά πράγματα με εξοργίζουν. Εγώ σαν άτομο πιστεύω τον Διευθυντή, τους Υπαξιωματικούς και τους Ναύτες του ΑΒΕΡΩΦ που ορίστηκαν να το υπηρετούν. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μαζί με τις φώτο της δεξίωσης, έχει βάλλει εντέχνως και φώτο από μοντέλα (των 300 Ευρώ) που δεν έχουν τραβηχτεί επάνω στο ΑΒΕΡΩΦ. Θα το ήξερες και εσύ, αν είχες περάσει έστω μια φορά από εκεί. ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ...!!!! θέλουν να πουλήσουν δημοσιότητα, το έχετε καταλάβει...

Συμφωνώ έγινε δεξίωση, χόρεψαν, διασκέδασαν....πρόστυχα πράγματα (όπως τα αναφέρουν), που να βεβηλώνουν την ιστορία ακόμα περιμένω να τα δω.....και φυσικά όχι από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το Θέμο...που αποκαλεί το Ναυτικό «πολιτικά ζώα», ποιος αυτός!!! Κάνανε ρεπορτάζ για την ιστορία του ΑΒΕΡΩΦ και βάλανε φώτο από το PLAY BOY…και έχουν το θράσος να μιλάνε για προσβολή ιστορίας και για ζώα, τα ζώα.

Κορίτσια δεν με βρίσκεται για ακόμη μια φορά σύμφωνη με αυτά που παρουσιάζονται. Αφήστε με στις σκέψεις μου και στους στοχασμούς μου.

Δημοσίευση σχολίου