Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

5 Οι ενοχλητικές ερωτήσεις του Σημρού Τσακάλη σε βουλευτές....!(2)

Τελικά ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΠΟΛΥ οι ερωτήσεις του Σημρού Τσακάλη, στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλόπουλου,τους βουλευτές του ΓΑΠ κι αποφάσισε το φασιστοεπιτελείο να κατευάσει τα εν λόγο βίντεο.

Δείτε το αρχικό άρθρο εδώ.

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο!



                          
Οι ερωτήσεις του Σημαιοφόρου Α.Τσακάλη, για το τζαμί και την ασιατική εισβολή, αποκαλύπτουν τους δοσίλογους πολιτικούς και πολιτικάντηδες. Παγιδευμένοι όντες, επιστρατεύουν κάθε τέχνασμα για να αποφύγουν να απαντήσουν επί της ουσίας και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους Έλληνες ψηφοφόρους.



Όταν η εκπομπή τελίωσε, ο βουλευτής το ΠΑΣΟΚ, δέχθηκε τα εύστοχα πυρά ποντίων, τους οποίους προσπαθούσε να εξομοιώσει με Ινδούς και Πακιστανούς, και με φανερή αμηχανία δικαιολογήθηκε ότι δέχονται πιέσεις από τις Βρυξέλλες......

Το γνωρίζουν ότι είναι δοσίλογοι και προδότες......
Το πρόβλημα τους είναι να μην το μάθουν οι ψηφοφόροι τους!



Γι αυτό ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ας τους ψηφίσουν οι Πακιστανοί, οι Αλβανοί και οι Αφρικανοί εισβολείς.....

Η μάχη δεν είναι μεταξύ αριστεράς και δεξιάς. Είναι μεταξύ ΕΛΛΗΝΩΝ και παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μην ξεχνάτε τι είπε ο Μαρξ για τους μετανάστες και όχι οι ψευτοαριστεροί που υπάρχουν τώρα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΩΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΕΩΚΡΑΤΕΣ.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!

Εργαλείο της νέας τάξης είναι το ισλάμ και οι γενίτσαροι.

Δείτε με πόση προσπάθεια ο τρίτος πολιτικάντης υπερασπίζεται το ισλάμ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πω δύο λόγια. Πόσο ανθέλληνες είναι οι ανθρώποι δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος εύκολα. Ο χοντρούλης ο Ιωάννου είπε ότι οι μωαμεθανοί σεβάστηκαν τις ορθόδοξες εκκλησίες. Προφανώς οι εκκλησίες και τα μοναστήρια ήταν ΠΡΙΝ καταλάβουν τους όπους οι μουσουλμάνοι. Δεν έδωσαν ποτέ άδεια να φτιαχτεί κάτι καινούριο όπως πάει να γίνει εδώ.
Καταλαβαίνουμε απ αυτό τι μυαλό κουβαλάει - κουβαλάνε.
Στον προδότη τον πασόκο αλλά και το νεοδημοκράτη τώρα...
Φυσικά δεν πιστεύουν ότι είναι προδότες. Ούτε οι ομοφυλόφιλοι πιστεύουν ότι είναι διεστραμμένοι. Ούτε οι πασόκοι πιστεύουν ότι είναι διεστραμμένοι, αφού ζουν μέσα στον ομοφυλόφιλο κρετινισμό τους, πράγμα που δείχνει ο αρχηγός τους.
Οι Έλληνες στη Γερμανία ξεσχίστηκαν στη δουλειά σαν δούλοι κατά 99%, σε τόπο που δεν τον βλέπει ο ήλιος στα εργοστάσια, κι αυτό ήταν η επιτυχία της Γερμανίας, ότι το σχέδιό της ήταν να πάρει τη δύναμη αναπτύξεως και να την εκμεταλευττεί κατά τον καλύτερο τρόπο(αντί αυτή η δύναμη να αναπτύξει την Ελλάδα ώ προδότες πρασινοκοκκινομπλέ).
Ατίθετα ώ διεστραμμένοι προδότες σε εμάς αφήσατε τη εντολή του διεθνούς σιωνισμού, με αιχμή του δόρατος τους υπαλλήλους της ΕΕ, να πλακώσει κάθε καρυδιάς καρύδι απ όλο τον κόσμο, να πληρώνουμε εμείς κάθες αρρώστια που κουβαλήσανε, να του εκαπιδεύουμε τα παιδιά τους, να τους τα κρατάμε κιόλας με τα ολοήμερα σχολεία, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ώ πανάθλιοι προδότες, όργανα του σατανά που βγήκατε απ την κόλαση να τυραγνήσετε, να δουλέψετε με ένα σωρό ψέμματα και μπουρδολογίες, πάλι ένα χιλιοπροδομένο λαό.
Ώ αλήτες του κερατά, πότε άραγε θα τιμωρηθείτε, διεστραμμένοι;

Unknown είπε...

οταν βαλει τετοια στοιχεια στον στρατο που ξερω αν ειναι κατασκοποι ή επιτηδες τους βαζουν???

Unknown είπε...

οσο για το τζαμί ναι να το φτιαξουν. αλλα αφου το αγορασουν οι νομιμοι μεταναστες, ( οχι παραχώρηση έκτασης και οχι με λεφτα του ελληνα πολιτη) χωρις καμμια οικονομικη επιβαρυνση του ελληνα φορολογουμενου

tasos2222 είπε...

θελουν , ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, να αλλαξουν το συνταγμα. Διοτι με το ηδη υπαρχον, καιγοντε .ΚΑΘΩς ΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΑΡΧΟΥΣΑς ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗς ΑΡΧΗΣ ,Η ΟΠΟΙΑ(δικογραφία) ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗς ΥΠΟΘΕΣΗς ΕΚΕΙΝΗς .. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΣΚΕΙΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ .
Δειτε την δικογραφια την οποιαν ολοι οι κρυπτοπροδοτες και οι εγχωριοι πρακτορες υποκρυπτουν για πανω απο ενα χρονο τωρα.
24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.

tasos2222 είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ .
ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΗΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς .
ΚΑΘΩΣ , Ο ΛΟΓΟς ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΉΡΙΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΙς ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΤΙΜΗς ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝ . ΔΥΝ . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΦΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ να νομιμοποιησουν την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥς ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥς. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΗΘΙΚΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ .< καθως εκεινοι , απο τις 24\11\2011 και δωθε, υπακουουν σε κατηγορουμενους για εσχατη προδοσια. ( όπως δηλαδη τον διασυρμο εκεινον επιδιωκει ΚΑΙ ο εχθρος της πατριδος < νεα ταξη και η αριστερα>) . ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥς ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΕΩς ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟς ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ .ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΑ 600 ΔΙς ΤΗς END H TA ΔΑΝΕΙΑ TOY ΔΝΤ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΧΙ ΔΟΛΟΣ .
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΜΕΓΑΛΕς ΤΆΣΕΙς ΓΙΑ ΑΛΑΓΗ (η αναθεωρηση) ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς , ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ 300ΣΙΩΝ προδοτων , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ . Θελουν ΑΜΕΣΑ να αλλαξουν το Συνταγμα. Καθώς όλοι ξέρουμε οτι με το ηδη υπαρχον , καταδικαζοντε ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΊ ΤΩΝ .. ... .ΚΑΘΩς ΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΑΡΧΟΥΣΑς ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗς ΑΡΧΗΣ ,Η ΟΠΟΙΑ(δικογραφία) ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗς ΥΠΟΘΕΣΗς ΕΚΕΙΝΗς .. ΚΑΙ ΠΡΙΝ δηλαδή, ΑΣΚΕΙΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ .Δειτε την δικογραφια την οποιαν ολοι οι κρυπτοπροδοτες και οι εγχωριοι πρακτορες υποκρυπτουν για πανω απο ενα χρονο τωρα. 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης..
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑς ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ .ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΉΜΑΤΟς και διαχωριζουμε τις θεσεις μας απο τους προδοτες που σιωπουν και που ειτε ενεργά ειτε παθητικά υποθαλπτουν και υποκρυπτουν την προδοσια .Ετούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή κάποια άλλη ανάλογη ,την καταθέτουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}...__________________________https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4367618428540&set=a.1303244981119.2039806.123

Δημοσίευση σχολίου