Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

23 ΣΥΣΜΕΔ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!


Μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία του ΣΥΣΜΕΔ να μην δεχθεί να γίνει μέλος του εν ενεργεία αξιωματικός και την σιωπηρή άρνηση να μην υπακούσει στην εισαγγελική παραγγελία, για να παραδοθούν στον Σημρο Α. Τσακάλη τα αντίγραφα των πρακτικών της συνέλευσης του Δ.Σ. σχετικά με την απόρριψη του να γίνει μέλος, ο εν λόγο αξιωματικός έκανε αίτηση-προσφυγή ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών για να τον δεχθεί ο ΣΥΣΜΕΔ ως μέλος, αλλά και να κηρυχθεί, σύμφωνα με το άρθρο 69 του αστικού κώδικα, η διοίκησή του έκπτωτη και να ορίσει το δικαστήριο προσωρινή διοίκηση μέχρι να διεξαχθούν εκλογές.


Πιστεύουμε ότι είναι η αρχή του τέλους του ΣΥΣΜΕΔ.
Διαφορετικά θα δούμε ένα σωματείο που θα αναδεικνύεται μέσα από την φωτιά και όχι από διαβουλεύσεις κάτω από τα τραπέζια ή με πολιτικά κριτήρια.

Ας ελπίσουμε στο καλλίτερο για τους ένστολους!

Ταπεινή μας γνώμη για τον Σημρο Α. Τσακάλη είναι να μην εισέλθει σε έναν σύνδεσμο που δεν σέβεται την δημοκρατία και τους νόμους, παρόλο που έχει σαν πρόεδρο έναν εκπρόσωπο της δικαιοσύνης.
Η κρίση φυσικά είναι δικιά του και ελπίζουμε να τον φωτίσει και βοηθήσει ο θεός, γιατί πλέων δεν θέλουμε έναν νέο Αντύπα ή έναν νέο Θανάση Κλαρά ή έναν νέο Παναγούλη με το τραγικό τέλος του....

ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Σας παραθέτουμε την εν λόγο αίτηση-προσφυγή του Σημρου Α. Τσακάλη.
 Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 1
 Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 2
Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 3


 Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 4
 Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 5
Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 6
Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 7
Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 8
 Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 9
 Αίτηση του Σημρου Α. Τσακάλη
Μέρος 10




23 σχόλια:

Unknown είπε...

Λοιπόν αγαπητές/οί αναγνώστριες/στες, την παραπάνω προσφυγή δεν την θεωρώ σωστή σαν κίνηση. Και πρώτα από όλα αφού ρε Θανάση δεν σε γουστάρουν στον σύλλογό τους , εσύ γιατί επιμένεις...απάντησέ μου.

Αφού είσαι ωραίος και δυναμικός και έχεις δείξει ότι έχεις τα κότσια, πήγαινε και κάνε δικό σου σωματείο. Κατηγορείς τον πρόεδρό του και το ΔΣ, ότι δεν σε εγγράφουν ..... ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, δεν σε θέλουν... πήγαινε αλλού, με το ζόρι σόνυ και καλά να γίνεις μέλος??? Πολύ περίεργο και για μένα είναι ύποπτο. Γιατί επιμένεις... θέλεις κάτι άλλο, μήπως έχει κάποιο σκοπό διαφορετικό από αυτούς του Συλλόγου??? Τι ανάγκη έχεις το σύλλογο?? Εγώ αυτό καταλαβαίνω....δεν εξηγείται διαφορετικά η επιμονή σου. Δεν το καταλαβαίνεις ότι πιθανόν να πρεσβεύεις διαφορετικά πράγματα!!! Και πες ότι έγινες μέλος θα έχεις άριστες σχέσεις με τα λοιπά μέλοι, όταν τους σέρνεις στα δικαστήρια???

Και σε ρωτώ πάλι....τους άλλους γιατί τους εγγράφουν???? Γιατί δεν τους απορρίπτουν ....Άρα κάτι τους έχεις κάνει, κάτι κρύβεις....πες την αλήθεια να την μάθουμε...δεν χρειάζεται να κάνεις προσφυγές και να ξοδεύεσαι.

Ο κ. Ανέστης έχει φτύσει αίμα και έχει διωχθεί για το Σωματείο αυτό όταν το πρωτοξεκινούσε...έχει δώσει αγώνες χωρίς να βγαίνει στα ΜΜΕ και του έχει στοιχίσει πολύ στην καριέρα του από ότι γνωρίζω, και έρχεσαι εσύ με το έτσι θέλω να του την μπεις..... πήγαινε στα σωματεία της Αστυνομίας, της Αεροπορίας και όπου αλλού έχει και γίνε μέλος. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ ποιο δυναμικά από το ΣΥΣΜΕΔ και σίγουρα δεν θα σε απορρίψουν.

Κύριοι του Σωματίου πέστε μας με παρρησία γιατί δεν τον γράφετε.... να έχουμε και την άποψή σας, μην μουλώχνεται, πέστε μας τι τρέχει, μην σωπάτε και αφήνετε υπονοούμενα...

ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ είπε...

''Γυναίκα δίχως φίμωτρο,αλί που θα την πάρει''
Οι άνθρωποι του παλιού καιρού σκέφτηκαν να περιορίσουν την αχαλίνωτη,όπως την χαρακτήριζαν τότε,φλυαρία μερικών γυναικών μ'ένα φίμωτρο.Η μέθοδος αυτή αποδείχτηκε τόσο αποτελεσματική,ώστε επισημοποιήθηκε από νομοθέτες διαφόρων κρατών.Στην Αγγλία τη χρησιμοποιούσαν μέχρι το 1824.Τα γυναικεία αυτά φίμωτρα δεν ήταν όμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται σήμερα για τα σκυλιά.Αποτελούνταν από ένα σιδερένιο σκελετό,που το μπροστινό του μέρος ήταν εφοδιασμένο με μια μεταλλική γλώσσα,που έμπαινε στο στόμα της τιμωρουμένης,εμποδίζοντάς την να μιλάει.Τέτοια φίμωτρα χρησιμοποιήθηκαν και στην Ελλάδα από τους Βυζαντινούς και αργότερα από τους Φράγκους!

Unknown είπε...

Ντροπή και αίσχος στο σχόλιο του Εκατόνταρχου, αλλά έτσι είναι ο Έλληνας, ευτυχώς όχι όλοι, φαλλοκράτης, οπισθοδρομικός και ρατσιστής, βέβαια στο σπίτι την παντόφλα του σίγουρα την τρώει ο Εκατόνταρχος. Σαν άνδρας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από την κ. Άννα για τον απαράδεκτο "φίλο".

Στο θέμα του κ. Τσακάλη άλλος ένας που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Καταρχήν γιατί δεν λέτε για τις προσπάθειες αποπροσανατολισμού των συναδέλφων στην συνάντηση των μελών και φίλων του ΣΥΣΜΕΔ που ωρυόσασταν για τα εθνικά θέματα, ως άλλο υπουργείο εξωτερικών, και ότι δεν θα αφήσετε τον ΣΥΣΜΕΔ να καπελώσει την "δική σας" συγκέντρωση διαμαρτυρίας; Πως λοιπόν να σας κάνουν μέλος; Και τώρα πάλι τα ίδια με προσπάθεια να παρουσιαστεί ο σύνδεσμος στην αίτηση-προσφυγή ως συνδικαλιστικό σωματείο, από που και ως που το αστικό σωματείο έγινε συνδικαλιστικό; Πολλά ύποπτα όντως γίνονται!!!

ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλά πριν ξεκινήσετε τις ντροπές και τα αίσχη,διαβάστε προσεχτικά το σχόλιο της/του Anna .Θα σταθώ μόνο σε ένα σημείο,δεν το έπραξα αρχικώς επειδή θεωρώ τους συμπατριώτες μου πολύ ''ευαίσθητους'' στα θέματα λασπολογίας.Είναι απορία ελόγου όντος γιατί κάποιος στρατιωτικός να θέλει να εισχωρήσει στο ΣΥΣΜΕΔ?Είναι δικαίωμα όλων μας ναι,ή όχι?Έγιναν παρατυπίες για την διαγραφή του Τσακάλη,ναι ή όχι?Όλα τα υπόλοιπα λοιπόν είναι τίποτα άλλο από ανούσιες φλυαρίες,γιάυτό και παρέθεσα το αντίστοιχο γνωμικό!Μεσιέ Ellin (τρομάρα σου) έχεις κάθε δικαίωμα να ντρέπεσαι και να απολογείσαι μόνο για τον εαυτό σου!Και όταν θα μιλάς με σχόλια του τύπου κάτι δεν πάει καλά,κάτι υπάρχει κτλ να μιλάς με συγκεκριμένα στοιχεία όπως κάνουν σε κάθε τους ανάρτηση εδώ τα παιδιά!
Όσο για την παντόφλα,κάτι θα ξέρεις εσύ από γυναικούλες και καυγαδάκια,εμένα θα μου επιτρέψεις λόγω του νεαρού της ηλικίας να κρατήσω ακόμη μιαν απόσταση από όλα αυτά!
Αντί να πείτε μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο που ξεχωρίζει με την συμπεριφορά του,σκάβετε λάσπη πίσω από προσωπεία ευγένειας και δηθενισμού.Κάτι σαν κι εσάς φάγανε και τον Κολοκοτρώνη και όλους τους ήρωες της πατρίδας μας!
Μπράβο κύριε Τσακάλη,εύχομαι ακόμη πιο δυναμική συνέχεια!

Λέων Ζητουνιάδης είπε...

η αξιοπρέπεια του καθενός είναι αδιαπράγματευτη. όσοι έχουν συνηθήσει να προσβάλουν χωρίς συνέπειες να αναθεωρήσουν. επιτέλους οι νόμοι υπάρχουν για να εφαρμόζονται.

όσο για το ΣΥΣΜΕΔ το 2009 ήταν πιο δραστήριο. τώρα κάτι έχει αλλάξει. η σιωπηρή διαμαρτυρία έδειξε πόσο ανοργάνωτοι είμαστε και πόσες διαφωνίες υπήρξαν για τον τρόπο δράσης.

Unknown είπε...

Εκτός από το να υβρίζεις, καλά θα κάνεις να δώσεις εξηγήσεις μια και αυτοπροσδιορίστικες σαν συνήγορος του Θανάση. Δεν απαντάς στα ερωτήματα αλλά ειρωνεύεσαι τους ανθρώπους που αναζητούν την αλήθεια. Απέναντι δε σε στο ασθενές φύλλο όφειλες να είσαι ποιο σοβαρός και ευγενικός. Αρχίζω λοιπόν να αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάνουν μέλος τον Θανάση, φυσικά εσύ τον καλύπτεις και μάλιστα άτσαλα, αλλά σαν άνδρας με παντελόνια και χωρίς φίμωτρο θα έπρεπε να αποκαλύπτεις τα πράγματα αντί να τα κουκουλώνεις και να τα παρουσιάζεις όπως ακριβώς είναι. Δεν μπορείς να λες ότι υπηρετείς την αλήθεια και την διαφάνεια και από την άλλη να τα μασάς!!!! Συγχώρησέ με αλλά δεν ξέρω πολλούς τέτοιους άνδρες.

Επιμένω και συνηγορώ με τον Ellin...κάτι ύποπτο συμβαίνει. Θα περιμένω να διαβάσω και την άποψη των ανθρώπων του ΣΥΣΜΕΔ....!!!!! Έχω αρκετή υπομονή.

Τον Κολοκοτρώνη τον φυλάκισαν οι ψεύτες, με ψεύτικες κατηγορίες γιατί ήθελαν να γίνουν ταγοί της πολιτικής χωρίς να το αξίζουν....αλλά στο τέλος όταν αποκαλύφθηκαν τιμωρήθηκαν. Τον φυλάκισαν δε, γιατί ήταν εμπόδιο στα σχέδια τους, επειδή τους ξεμπρόστιαζε....

Έχεις μπερδέψει τα φίμωτρα με τα σιδερένια προσωπεία, που χρησιμοποιούσαν το μεσαίωνα για βασανιστήρια στην Αγγλία. Τρομάρα σου. Τα φίμωτρα για να συμπληρώσω το ενδιαφέρον άρθρο σου μια και είναι ανακριβές, άστοχο και άκαιρο, με την αναδρομή στην ιστορία, παρέλειψες να αναφέρεις ότι και σήμερα εκτός από την χρήση στα σκυλιά, τα φορούν στους γαϊδάρους και τα μουλάρια και κατ΄επέκτασιν και στα λοιπά ζώα που δαγκώνουν ύπουλα!!!

Τα ανωτέρω καμία σχέση δεν έχουν με τον εκατόνταρχο....

Θαλασσινός είπε...

Δεν θα πρεπει να χωριζουμε και να βριζόμαστε μεταξύ μας. Την Ελλάδα την σώζει η λεβεντιά, η αρετή, η ισχύς εν τη ενώσει.
Μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για Εθνική κυριαρχία και μόνο τότε μας φοβούνται. Οπωσδήποτε έχουμε ο καθένας διαφορετικές απόψεις, και η αρετή της Δημοκρατίας αστείρευτη, αλλά πάντοτε ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό.

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Μαρίνος Ριτσούδης

asimpiestos είπε...

Ζητώ συγνώμη από τους κυρίους και τις κυρίες αναγνώστες/ριες του ιστλόγιού μας για την καθυστέρηση μου να απαντήσω. Απάντηση σ' όλα τα ερωτήματά σας είναι το σημερινό μου δημοσίευμα.
Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση
asimpiestos

Δυναμιτης!! είπε...

Ο Τσακαλης βρε παιδια ειναι μεγαλο νουμερο!!Ολα αυτα τα κανει για την προσωπικη του προβολη και επειδη εχει φαει γερες δοσεις εθνικισμου και φασισμου!!Απορω γιατι η υπηρεσια δεν τον εχει στειλει στον αγυριστο!!Καλα στο Π.Ν δεν ισχυει ο ΣΠΚ;Ριξτε του εκει ενα στρατοδικειο και μαι αποταξη να δουμε τι καλα που θα ειναι!!

asimpiestos είπε...

Φίλε Δυναμίτη.
Το αν ο Τσακάλης έχει φάει "γερές δόσεις" εθνικισμού και φασισμού μπορεί να το απαντήσει ο καθ' ένας λογικός και αμερόληπτος άνθρωπος.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι, μετά από έναν μεγάλο αγώνα που έδωσε, έχουν φάει "ψωμί" συνάδερφοι του, πληρώματα πλοίων που εκτελούν επισκευές στον Ναύσταθμο Κρήτης, με την επίτευξη της αύξησης της ημερησίας αποζημίωσης.

Αλλά κάνεις λόγο εσύ για φασισμό;
Αν είναι αυτός φασίστας, εσύ τι είσαι;;;

Με εκτίμηση
asimpiestos

More Music Station είπε...

Φίλε Δυναμίτη γνωρίζεις τους νόμους και το σύνταγμα ? Γνωρίζεις τον ΣΠΚ ?? Γνωρίζεις τι πάει να πει φασισμός?? Δεν νομίζω λοίπον να είναι φασισμός αυτό που κάνει ο Θανάσης!Όχι βέβαια ότι συμφωνώ και σε όλα αυτά που κάνει ο Τσακάλης όπως λες και εσυ αλλα για να παίρνουμε εμείς τα λεφτά απο τις επισκευές στην Κρήτη δεν νομιζω να τα έτρεξες εσυ τα θέματα αυτά..Άρα λοιπόν ο κάθε χαρακτηρισμός λοιπόν είναι κατά!!Εχεις ονομα και επίθετο? Βγες και κάνε του ευθεία επίθεση... Αλλά όταν κρυβόμαστε στο λαγούμι μας τότε μπορούμε και φωνάζουμε!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟΣ!!!!!!

anemos είπε...

Βρε Θανάση παντού εχθρούς και Τούρκους βλέπεις. Καλά εσύ δεν ήξερες η δικηγόρος σου δεν ξέρει δεν καταλαβαίνει το σωματείο είναι αστικό Θανασάκη δεν είναι επαγγελματικό που επικαλείσαι το κατάλαβες θανασάκη άντε να το πεις και στην δικηγόρο σου. Στα αστικά σωματεία δεν ισχύουν αυτά που λες όποιον θέλουν γράφουν δικαίωμα τους είναι το κατάλαβες? Δεν πας να γραφτεις στην χρυσή αυγή αυτοί είναι κοντά σε σένα να φωνάζετε όλοι μαζι η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες τι τον θέλεις τον ΣΥΣΜΕΔ αυτός όλο για προβλήματα των στελεχών μιλάει Ρε κόλλημα σονι και καλά να γίνει μέλος. Ξεκόλλα θανασάκη να φύγετε να πάτε αλλού

Unknown είπε...

Όπα .... νομίζω ότι άρχισε να ξετυλίγεται ο μίτος. Επιτέλους για να βρούμε και την άκρη.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ είπε...

Λασπολογία,λασπολογία,λασπολογία.Επιχειρήματα έχει κανείς για αυτό τον άνθρωπο που στα λόγια του έχουν πάρει ανάσα τόσοι και τόσοι συνάδελφοι?Συνάδελφοι που ήθελαν να ξεστομίσουν αυτά τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες?Λοιπόν μάθετε όλοι εσείς που δήθεν κατηγορείτε τον τσακάλη για φασίστα (τρομάρα σας κι αν ξέρατε ελληνικά) επιτέλους σταμαστήστε τη λασπολογία.Αν έχετε κάποιο επιχείρημα γράψτε το.Έχετε μπερδέψει τον πατριωτισμό με το φασισμό κι όχι ασκόπως...
Εμένα δεν μου αρέσουν τα κοπάδια με τα πρόβατα...αγαπάω την πατρίδα μου και τους συνανθρώπους μου που με πραγματικά αισθήματα δρουν ως πραγματικοί έλληνες,πέρα από πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.Τουλάχιστο μέχρι στιγμής,δεν έχω δει στις πράξεις του Τσακάλη κάτι αντίθετο.Αν έχετε δει εσείς να μου το αποδείξετε

anemos είπε...

Εκατόνταρχε το σύνθημα η Ελλάδα ανήκει στους έλληνες που συγκαταλέγεται; Τώρα αρχίσαμε τις μαλ κιες έχουμε μπερδέψει λέει «τον πατριωτισμό με τον φασισμό». Από πότε σε ένα δημοκρατικό κράτος υπάρχουν πατριώτες και μη πατριώτες ? Ο θανασάκης κατ εσέ είναι πατριώτης και υπάρχουν άλλοι που δεν είναι (ένστολοι και μη)?
Μάλλον είσαι βαθιά νυχτωμένος ή «πατριώτης» συγνώμη φασιστάκος ήθελα να πω αν έχεις αυτού του είδους της «αρχές». Άντε και άλλος τουρκοφάγος του γλυκού νερού ξεμύτισε. Γεια σου πατριώτη χαιρετίσματα στον ναύτοπρόσκοπο της στεριάς (μπάνιο ξέρει αλήθεια).

anemos είπε...

ΥΓ Τι να σου αποδείξω εκατόνταρχε ο θανασάκης δεν κατάλαβε καν την διάφορα των αστικών σωματείων με τα επαγγελματικά όλη η συλλογιστική του είναι σε λάθος βάση τι άλλο να σου πω. Eλπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις το άτοπο των συγκεκριμένων χειρισμών του εκτός και αν επιδιώκει κάτι άλλο μαζί με τον φίλο του τον συνταγματάρχη ε.α? Θα το δούμε εδώ είμαστε

Δυναμιτης!! είπε...

Ο Τσακαλης καθοδηγειται απο τον Στοχο κα ιτους υπολοιπους φασιστες και μονο ζημια θελει να κανει!!Μονο την προσωπικη του προβολη κοιταει και τιποτα αλλο!!Το ΠΝ επρεπε να τον εχει αποστρατευσει αμεσα!!Απο "ψευτοπατριωτες" και "τουρκοφαγους" εχουμε μπουχτησει!!Απο ναυτικους του γλυκου νερου και της στεριας το ιδιο!!

asimpiestos είπε...

Κύριοι γνωρίζεται τον αγώνα του Τσακάλη;
Γνωρίζεται τις αναφορές του και τα κείμενα αυτών (υπάρχουν αρκετές εδώ, μπορείτε να τις διαβάσετε);

Έχετε δει πολλούς ένστολους να φωνάζουν ΔΗΜΟΣΙΑ κι ΕΠΩΝΥΜΑ (όχι καλυπτόμενοι πίσω από ένα σωματείο) για ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;
Αυτά τα λόγια σας θυμίζουν φασίστα ή Θανάση Κλάρα(για όποιους δεν τον γνωρίζουν αρκεί μια σύντομη έρευνα στο google);
Αυτά τα λόγια σας θυμίζουν Στόχο ή 3η Σεπτεμβρίου;
Έχετε δει πολλούς ένστολους να ξεσκεπάζουν ΔΗΜΟΣΙΑ κι ΕΠΩΝΥΜΑ σκάνδαλα χιλιάδων ευρώ που λαμβάνουν χώρα στην υπηρεσία και κατασπαλούν δημόσιο και ιδιωτικό χρήμα ενστόλων(βλ σκάνδαλο "χρυσά μαχαιροπίρουνα" στη ΔΤΣ);
Αλήθεια κανείς από εσάς το έκανε αυτό; Πολέμησε επώνυμα για το δημόσιο καλό;

Αν σωματεία-σύνδεσμοι-λέσχες, που διακηρύττουν ότι εργάζονται για το καλό του ένστολου, δεν θέλουν για μέλη τέτοιους ανθρώπους, τότε αγαπητοί λυπούμαι για λογαριασμό τους!

anemos είπε...

Καλησπέρα ασυμπίεστε, για να σου απαντήσω και σου λύσω ενδεχομένως την απορία σου ΄΄ Αλήθεια κανείς από εσάς το έκανε αυτό; Πολέμησε επώνυμα για το δημόσιο καλό ΄΄ θα ήθελα να ξέρω asimpiestos τι εστί κ. Τσακάλης Θανάσης

anemos είπε...

Υ.Γ Δημόσιο καλό για μένα είναι να προασπίζεσαι τις ατομικές σου ελευθερίες τα συνταγματικά σου δικαιώματα και γενικότερα να διεκδικείς ένα καλύτερο αύριο

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ Άνεμε, asimpiestos εστί ενημερωτικό ιστολόγιο. Όσο για τα τελευταία σου λόγια συμφωνώ απολύτως. Το θέμα είναι όλα αυτά να μην θάβονται κάτω από μικροεγωιστικές σκοπιμότητες.

anemos είπε...

Καλή η αντιπαράθεση θέσεων αλλά ρίξτε μια «ματιά» στο ασφαλιστικό των ενόπλων δυνάμεων http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia @ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4582675 . Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αιφνιδίασε και εγκλώβισε κόσμο, πριν λίγο καιρό ο υπουργός και διάφοροι «αξιωματούχοι» της διαβεβαίωναν ότι δεν θα αιφνιδιάσουν με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Θα κατατίθεται όπως είπαν μετά το ασφαλιστικό των δημοσίων υπαλλήλων και ότι θα ήταν σε ξεχωριστό νομοσχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του χώρου .

Χθες με αιφνιδιαστική τροπολογία το πέρασε στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο των δημοσίων υπαλλήλων. Τελικά για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν αναξιόπιστες οι δηλώσεις τους. Μας έβαλαν λίγο πολύ στο ίδιο «καζάνι» με τους δημοσίου υπαλλήλους με εργαζόμενους ανθρώπους που έχουν ωράριο δεν έχουν μεταθέσεις δεν στερούνται στοιχειωδών ατομικών ελευθεριών και τόσα άλλα. Φυσικά δεν στρέφομαι κατά «προνομίων» που είχαν - έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι απλά καταγράφω συνοπτικά τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ μας .

Δυστυχώς αλλάζουν τα πάντα με φοβερή μάλιστα ταχύτητα, αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα δεν υπάρχουν. Γενιές και γενιές που πάλεψαν να κατοχυρώσουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης , σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μας τα πήραν σχεδόν όλα πίσω. Δεν είναι ότι καλύτερο θα αφήσουμε πίσω στα παιδιά μας . Άλλοι τα έφαγαν και έκαναν τις λοβιτούρες τους, πούλησαν σχεδόν τα πάντα (αλήθεια δεν ξέρω αν μέσα σε όλα συγκαταλέγονται και οι κάτοικοι της Ελλάδας) και σήμερα καλούνται τα χαμηλά οικονομικά στρώματα να πληρώσουν την οικονομική και όχι μόνο εξυγίανση της Ελλάδας.

Στο παρελθόν σε μια από τις αναφορές παραπόνων που υπέβαλα στην ιεραρχία σχετικά με την αναξιοκρατία των μεταθέσεων είχα γράψει ΄΄ είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει ΄΄ έτσι αισθάνομαι και σήμερα. http://www.youtube.com/watch?v=YzLXD3-u6Z8

Δυναμιτης!! είπε...

Για πες μας ρε μεγαλε που εχεις υπ[ηρετησει;Γιατι ολο γυρω απ οτο λεκανοπαιδιο της Ατικης περιφερεσαι!!

Δημοσίευση σχολίου