Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

0 Εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον του υπουργού Υγείας, του πρωθυπουργού και των εκπροσώπων της Τρόικας…

Συγκλονιστική η είδηση… 48χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε το μεσημέρι της Κυριακής, αφήνοντας πίσω του αναπάντητα “Γιατί” και πλέον όλοι διερωτούνται για ποιο ΕΣΥ μιλάμε, όταν εν έτη 2012 τα Νοσοκομεία βουλιάζουν από τις ελλείψεις, «θύματα» και αυτά των περικοπών της Τρόϊκας, αφήνοντας στο έλεος τους πολίτες…Κι όμως, η αδέκαστη δικαιοσύνη ΤΟΛΜΗΣΕ μετά την ανακοίνωση από τα αποψινά δελτία των 8 του σχετικού ρεπορτάζ. Ο Εισαγγελέας άσκησε τα καθήκοντα του όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της πατρίδας μας και οι νόμοι!
Άσκησε δίωξη εναντίον του υπουργού Υγείας, του πρωθυπουργού και των εκπροσώπων της Τρόικας, αλλά και κατά παντός υπευθύνου (μάλλον υπονοεί τους προηγούμενους πρωθυπουργούς και υπουργούς Υγείας, που…


κατέστρεψαν κάθε υποδομή Υγείας στην Ελλάδα) … όταν 48χρονος από την Αμαλιάδα, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε μεταφερόμενος από νοσοκομείο σε νοσοκομείο!
Η είδηση
Αμαλιάδα: Τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και πέθανε στο δρόμο!
Ένας 48χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε το μεσημέρι της Κυριακής, αφήνοντας πίσω του αναπάντητα ‘Γιατί’ και πλέον όλοι διερωτούνται για ποιο ΕΣΥ μιλάμε, όταν εν έτη 2012 τα Νοσοκομεία βουλιάζουν από τις ελλείψεις, «θύματα» και αυτά των περικοπών της Τρόϊκας, αφήνοντας στο έλεος τους πολίτες.

Πέντε νοσοκομεία, τρεις ειδικότητες γιατρών και 13 ώρες αποδείχθηκαν ως ο «αδύναμος κρίκος», με θύμα έναν 48χρονο από την Αμαλιάδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής και ο θάνατός του έρχεται να επιβεβαιώσει περίτρανα ότι ο «μεγάλος ασθενής» δεν είναι άλλος από την υγειονομική περίθαλψη στην επαρχία και δει στην Δυτική Ελλάδα.
Ένας 48χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε το μεσημέρι της Κυριακής, αφήνοντας πίσω του αναπάντητα ‘Γιατί’ και πλέον όλοι διερωτούνται για ποιο ΕΣΥ μιλάμε, όταν εν έτη 2012 τα Νοσοκομεία βουλιάζουν από τις ελλείψεις, «θύματα» και αυτά των περικοπών της Τρόϊκας, αφήνοντας στο έλεος τους πολίτες.

Ο 48χρονος Αριστείδης Μπουράτσιας (Άρης όπως τον φώναζαν οι δικοί του άνθρωποι και οι φίλοι του) από την Αμαλιάδα που εργαζόταν στο δήμο Ήλιδας με το πρόγραμμα πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας, τα ξημερώματα της Κυριακής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τους οικείους του, με πρόβλημα στις αμυγδαλές και κοιλιακό άλγος. Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή στην παθολογική κλινική.
Μέχρι εκεί όλα καλά, μόνο που το πρωί η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί άρχισαν πλέον να συζητούν την μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, για περαιτέρω εξετάσεις, με δεδομένο βέβαια ότι δεν εφημέρευε καρδιολόγος για να γίνει και καρδιολογική εκτίμηση και ζητήθηκε βεβαίως και χειρουργική εκτίμηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά έγινε επικοινωνία με το Νοσοκομείο του Πύργου, όπου ναι μεν εφημέρευε χειρουργός για χειρουργική εκτίμηση, ωστόσο δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος για περαιτέρω εξετάσεις, κατά συνέπεια κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του ασθενή σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο ασθενής έπρεπε να μεταφερθεί αρχικά στο 409 Νοσοκομείο Πατρών για να γίνει καρδιολογική εκτίμηση, αφού εκεί εφημέρευε καρδιολόγος, εν συνεχεία να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών για να εξεταστεί από χειρουργό, αφού εκεί εφημέρευε χειρουργός και στη συνέχεια να μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που εφημέρευε.
Ένα μεγάλο ταξίδι από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο, που τελικά οδήγησε στο θάνατο τον 48χρονο.
Πράγματι, ο ασθενής στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, για να εξεταστεί από καρδιολόγο και μία ώρα αργότερα, αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, αναχωρούσε για το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», για να εξεταστεί από χειρουργό. Μία εξέταση που δεν έγινε ποτέ, αφού την ώρα που το ασθενοφόρο έφθανε στην πύλη του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ο 48χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Φυσικά δεν ασκήθηκε καμία δίωξη… Η «δικαιοσύνη» είναι εξωτικό φρούτο στο Ελλαδιστάν των δωσίλογων κυβερνητών.

Αναζητεί ο λαός δικαστή κι όχι τροϊκανούς δικαστικούς υπαλλήλους, που να φοράει παντελόνια και να τηρεί το Σύνταγμα και τους νόμους!

 Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου