Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

3 Ελληνίδες Μάνες προς την Λαϊκή Συνέλευση της «Άμεσης Δημοκρατίας» της Πλατείας Συντάγματος.

clip_image002ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΗ ΑΥΤΟΥΣΙΟ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

Την 15ην Ιουλίου 2011 ημέρα Παρασκευή, μία αντιπρόσωπος μας με την βοήθεια φίλων και παρευρισκομένων ανήρτησε ένα πανό στην Πλατεία Συντάγματος με θέμα «ΝΑΙ εργασία στα παιδιά μας, ΟΧΙ εργασία στους αλλοδαπούς».

Σε κάποιους οπαδούς όμως της «Άμεσης Δημοκρατίας» δεν άρεσε το περιεχόμενο με αποτέλεσμα να μαζευτούν καμιά πενηνταριά εξ αυτών ως κοπάδι λύκων, να προπηλακίσουν και να απειλήσουν την αντιπρόσωπο μας και εν τέλει να κατεβάσουν το πανό και να το κατάσχουν ως λάφυρο πολέμου.

Ανατρέχοντας στα πρακτικά της λαϊκής σας συνελεύσεως της 15ης Ιουλίου ανακαλύψαμε –όχι χωρίς έκπληξη, καθ’ ότι κάτι ξέρουμε και εμείς από προβοκάτορες– ότι στην προσπάθεια να δικαιολογηθούν οι πράξεις των μελών σας φτάσατε να μας κατηγορείτε για ιερόσυλους και δολοφόνους:
   «69. Δεν ξέρω αν νομίζουμε πως άνθρωποι με τόσο βαθύ κόμπλεξ που τα βάζουν με οποιονδήποτε αδύναμο, θα μπορούσαν να έρχονταν εδώ και να διαβουλευτούν. Να συζητήσουμε για τον μπάτσο που έχουμε μέσα μας, αλλά πώς να συζητήσεις με έναν άνθρωπο με τόσο μίσος για τους άλλους, για τους μετανάστες.
   70. Αυτοί οι άνθρωποι που ανεβάζουν τέτοια πανό, μαζεύονται τριαντάδες και μαχαιρώνουν μετανάστες. Αυτοί που χτυπάνε μετανάστες, σκίζουν τα χαρτιά τους, πετάνε γκαζάκια και βόμβες εκεί που προσεύχονται. Επομένως δεν μπορεί κάποιοι που είναι δικοί τους ή λίγο δικοί τους να λένε ότι είμαστε και φασίστες όταν δεν αφήνουμε τους φασίστες σήμερα να βάζουν πανό, αύριο να μαχαιρώνουν…
   72. Αν σταματήσουμε κάποιον που βρίζει ή μαχαιρώνει μετανάστες, είναι αντιδημοκρατικό;….
   77. Το πρόβλημα με τους φασίστες που σήκωσαν το πανό έχει να κάνει με το πρόβλημα εδώ…».

Μπράβο σας!

Πουθενά όμως στα πρακτικά σας δεν αναφέρεται ότι πενήντα αμεσοδημοκρατικοί νταγλαράδες τρομοκράτησαν μία Ελληνίδα Μάνα. Ντροπή σας!!!
Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να απολογηθούμε. Είμαστε μάνες και θέλουμε να σας βλέπουμε σαν παιδιά μας. Εσείς όμως πρέπει να μας εξηγήσετε και να ξεκαθαρίσετε ποιοί είστε και τί θέλετε! Διότι στην τραγική κατάσταση πού βρίσκεται αυτήν την στιγμή η Πατρίδα μας χρειαζόμαστε μόνον Έλληνες με ξεκάθαρη εθνική ιδεολογία, για να την σώσουν. Μεσοβέζικες καταστάσεις δεν χωρούν. Το πρόβλημα της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Είναι ΕΘΝΙΚΟ. Και εσείς ως μορφωμένοι άνθρωποι –πολλοί εξ υμών με πτυχία από το εξωτερικό– πρέπει να ξέρετε τί σημαίνει αυτό. Χάσαμε –ή αν θέλετε, μας τις αφαίρεσαν– όλες τις αξίες με τις οποίες μεγαλουργήσαμε ως Έλληνες στο πέρασμα των αιώνων και άνθρωπος χωρίς αξίες και ιδανικά βγαλμένα και σφυρηλατημένα μέσα από τούς αγώνες των προγόνων του είναι φτερό στον άνεμο.
Όπως και οι άπατρεις μετανάστες σας. Ποιά η αξία και ποιά τα δανικά ανθρώπων πού παρατούν την Πατρίδα τους πού αιμορραγεί και έρχονται στην δική μας Πατρίδα…, να κάνουν τί; Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν στην δική τους; Ἤ ότι δεν τούς επέτρεψαν να κάνουν; Φέρνουν μαζί τους άλλα ήθη και έθιμα… ακόμα και άλλες θρησκείες… και θέλουν να μας τα επιβάλλουν… εις βάρος των δικών μας παραδόσεων. Ακόμη και στην εγκληματικότητα έχουμε καινούργια κόλπα… Και εμείς, οι Έλληνες πολίτες, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να τα δεχτούμε; Γιατί; Επειδή ξεπουλημένοι πολιτικοί των τελευταίων δεκαετιών, μας επέβαλλαν εντέχνως την υποταγή στα κελεύσματα της αποτυχημένης παγκοσμιοποιήσεως;
Σας παραθέσω αποσπάσματα από μία επιστολή Ελληνίδας Μάνας πού αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κινήματος Εθνικής Αντίστασης Κύπρου στις 20 Ιουνίου του 2011.
«Με χαρακτηρίζεις ως εθνικίστρια και θωρείς ότι με προσβάλεις!!! Με χαρακτηρίζεις ως εθνικίστρια και πιστεύεις ότι είμαι φανατική!!! Με χαρακτηρίζεις ως εθνικίστρια και με ταυτίζεις με τους Νεοναζί…
Και ΓΙΑΤΙ παρακαλώ;;;
Εσύ που το κάνεις αυτό τόσο εύκολα δεν ξέρεις ότι είναι φασισμός να αποφασίζεις αυταρχικά και να βάζεις ταμπέλες για το ποιος είναι τι;;;;
Δεν ξέρεις ότι η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια σε έννοιες και η ίδια, η μια λέξη για τον καθένα μας έχει τη δική του σημασία;;;
Η λέξη πατρίδα για σένα μπορεί να είναι η βόλεψή σου, το σπιτάκι ή το χωραφάκι σου, αλλά για μένα μπορεί να είναι και ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ!!!
……Δεν ξέρω πώς θέλεις να με αποκαλείς, δεν ξέρω αν έχω άλλο χαρακτηρισμό από αυτό της Ελληνίδας!!! Και δεν με πειράζει αν αυτό είναι εθνικιστικό ή πατριωτικό ή και για κάποιους απαξιωμένο!!!
Απλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ τους προβοκάτορες με τις ταμπέλες τους …!!!
Μου προκαλεί αηδία το ότι η λέξη Έθνος, διαγράφηκε τόσο εύκολα από την μνήμη μας….. Ήξεραν καλά τι έκαναν όλοι αυτοί που την έσβησαν από παντού…. από καθημερινότητά μας, από τα υπουργεία….., από τις καρδιές μας όμως;;;;
Μας πέρασαν ότι ο “Εθνικιστής” είναι κακό πράγμα… είναι φανατισμός είναι …. η κακία του Έλληνα για τους “καημένους λαθρο-μετανάστες”….!!!
Είμαι Ελληνίδα! Είμαι Εθνικίστρια! Είμαι Πατριώτισσα!
Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα παρά μόνο στην ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δεν γεννήθηκα ούτε και μεγάλωσα για να μισώ κανέναν αλλά δεν μπορώ να παραβλέπω τους εχθρούς μου!!!
Δεν μπορώ να νιώθω δεύτερης κατηγορίας πολίτης, όταν ο Έλληνας συμπατριώτης μου είναι φυλακή για παράβαση του νόμου τάδε και οι λαθρο-μετανάστες είναι έξω και σκοτώνουν πατέρα που δεν αγκάλιασε ποτέ το παιδί του…
Χαρακτήρισε με όπως θέλεις δεν έχει σημασία πια!!! Δεν ασχολούμαι με τους χαρακτηρισμούς σου!!!
Με νοιάζει μόνο να μπορώ να πω στα παιδιά μου και στα παιδιά που ξέρω ότι: εγώ δε παραιτήθηκα, δεν κάθισα στη βολή μου να αφήνω τον κάθε άχρηστο να αποφασίζει για το μέλλον των παιδιών της Ελλάδος, αλλά ήμουν εκεί και πάλευα να έχετε το μέλλον που δικαιωματικά σας αξίζει!!!»
Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω για το δίκαιο του αγώνος μας. Πολλοί από εσάς ίσως θεωρείτε απάνθρωπο τον «ρατσισμό» μας. Ίσως φταίει πού βλέπουμε από άλλη σκοπιά τα πράγματα. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες σε μία Ελλάδα πού δεν τρώει τα παιδιά της. Εσείς πιθανόν να θέλετε την περίφημη «αδελφοποίηση των λαών», «όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια» και όλα αυτά, τα ωραία μεν ουτοπιστικά δε….
Και αυτοί πού διαβρώνουν το Ελληνικό γένος… ποιοί είναι; Τα «αδέλφια μας»;
Ἡ Ελλάδα έβγαλε Λεωνίδες, αλλά έβγαλε και Εφιάλτες. Δική σας η επιλογή που θέλετε να ανήκετε!
Εν τοιαύτη περιπτώσει και επειδή εμείς είμαστε μη χρηματοδοτούμενες, και τα έξοδα για το πανό τα βγάλαμε από το υστέρημα μας, και επειδή η Πλατεία είναι έδαφος Ελληνικό και άδεια, ον χρειασθεί, παίρνουμε μόνον από τις Ελληνικές Αρχές και όχι από τούς αυτοδιορισμένους διαχειριστές της (εξ άλλου το πανό δεν ήταν στον υπό εσάς ελεγχόμενο χώρο), θα σας παρακαλέσουμε, επικαλούμενες τα «δημοκρατικά σας συναισθήματα» να μας το επιστρέψετε ή ακόμα καλύτερα να το αναρτήσετε από εκεί πού το κατεβάσατε.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ

3 σχόλια:

chmod754 είπε...

Δεν γεννήθηκα ούτε και μεγάλωσα για να μισώ κανέναν αλλά δεν μπορώ να παραβλέπω τους εχθρούς μου!!!
Δεν μπορώ να νιώθω δεύτερης κατηγορίας πολίτης, όταν ο Έλληνας συμπατριώτης μου είναι φυλακή για παράβαση του νόμου τάδε και οι λαθρο-μετανάστες είναι έξω και σκοτώνουν πατέρα που δεν αγκάλιασε ποτέ το παιδί του…
Χαρακτήρισε με όπως θέλεις δεν έχει σημασία πια!!! Δεν ασχολούμαι με τους χαρακτηρισμούς σου!!!
Με νοιάζει μόνο να μπορώ να πω στα παιδιά μου και στα παιδιά που ξέρω ότι: εγώ δε παραιτήθηκα, δεν κάθισα στη βολή μου να αφήνω τον κάθε άχρηστο να αποφασίζει για το μέλλον των παιδιών της Ελλάδος, αλλά ήμουν εκεί και πάλευα να έχετε το μέλλον που δικαιωματικά σας αξίζει!!!» το μέλλον που ονειρεύτηκαν οι γονείς μας για μας δεν έχει καμία σχέση με το παρόν που θέλαμε. ο λόγος που τελικά έγινε έτσι όπως έγινε είναι γιατί και οι γονείς μας ήταν "πατριώτες". κανείς δεν σκοτώνει χωρίς λόγο αλλά ποιος θα κάτσει να ψάξει τώρα το λόγο ε; ποιος νοιάζεται για τον λόγο που ο κάθε μετανάστης έφυγε από την πατρίδα τη "δικιά του" και ήρθε στην "δικιά σου" λόγο του ενστίκτου της επιβίωσης; οι εχθροί της πατρίδας "σου" πάντως ΔΕΝ είναι οι μετανάστες. τους εχθρούς της πατρίδας σου τους ταΐζεις με χρυσά κουτάλια και τους ποτίζεις νέκταρ! και το κάνεις οικειοθελώς. και όχι μόνο εσύ .. αλλά και οι περισσότεροι από μας. όσοι δεν το κάνουν είναι στο δρόμο και σου ζητάνε 50 λεπτά γιατί πεινάνε. και εσύ απομακρύνεσαι από κοντά τους μη κολλήσεις καμιά αρρώστια!

Unknown είπε...

Σκατοφασιστικό σχόλιο σε φασιστικό μπλογκ σε φασιστική δημοσίευση. Τραβάτε καμια βόλτα να ξελαμπικάρετε ρε νούμερα που θέλετε και ανακοινώσεις.

"Είμαι Ελληνίδα! Είμαι Εθνικίστρια! Είμαι Πατριώτισσα!"
Ξέχασες κάτι...Είσαι και μεγάλη μαλάκω και κρίμα τα παιδιά που μεγάλωσες...

coming soon.. είπε...

εγω θα σταθω σε κατι ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ...οταν εφταναν οι Σπαρτιατες αγανακτησμενοι στο συνταγμα..αμεσως πηγα και γω να τους υποδεκτω με χειροκροτηματα..απο το τελος της Σταδιου..ανατριχιασα με το κατορθωμα τους και με την πιστη τους γι αυτο που αντιπροσωπευαν..ελα ομως που οταν περναγαν μεσα απο την πλατεια αντι να τους χειροκροτησουν οι 'κατω'(οπως αυτοαποκαλουνται) οι περισσοτεροι εκει τους γυρισαν την πλατη,πηγαδακια τους λεγαν φασιστες επειδη κρατουσαν ελληνικες σημαιες και φωναζαν Ελλας... και οι φατσες τους ειχαν δημιουργησει εναν μορφασμο γεματο κυνισμο..απο τοτε τους σιχαθηκα πραγματικα και ενιωσα μεγαλη ντροπη που αναμεσα σε τοσους αγανακτησμενους που ειμασταν τοσες μερες κατω,η 'κεφαλη' της οργανωμενης πλατειας εβγαλαν για λιγα λεπτα τις μασες τυς και ειδαμε τα προσωπα τους...αυτο που αντιπροσωπευουν δεν ειναι αμεση δημοκρατια,αμεση καταργηση πατριδας ηταν...

Δημοσίευση σχολίου