Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

0 Θα τα καταφέρουμε, θα νικήσουμε, όπως πάντα κάναμε...

ΣυνΈλληνες, αδέρφια μου!! Δεν έχουμε απογοητευτεί και δεν βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, όπως οι προδότες νομίζουν και χαίρονται. Μπορεί να είναι αναίσθητοι και να μην ακούνε την φωνή μας. Μπορεί να καταφέρνουν με τους πιο ντροπιασμένους και φθηνούς τρόπους να διαλύουν τόσο κόσμο, όμως δεν έχουν δει ακόμα την πραγματική μας δύναμη. 

Χθες δώσαμε ένα ηχηρό ενωτικό μήνυμα και αυτή τη φορά να είστε σίγουροι πως το  άκουσαν οι προδότες. Δείξαμε ένα δείγμα από τη τεράστια δύναμη μας. Χθες δεν υπήρχε η κάτω και η πάνω πλατεία. Ήμασταν όλοι ένα κουβάρι, ήμασταν όλοι μια γροθιά και αυτό τους φόβισε. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Τους φόβισε!!! 

Αδέρφια μου, δεν τελείωσε τίποτα.  Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Τώρα ξεκινάει το καλό! Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι. Μέχρι τώρα, δεχόμασταν αμάχητα πολλαπλά χτυπήματα. Τώρα όμως μάθαμε, τώρα τους ξέρουμε, τώρα γνωρίζουμε ποιοί είναι οι σκοποί τους. Θα κινηθούμε με βάση τις γνώσεις μας λοιπόν.

Από εδώ και πέρα κανείς μας δε θα πληρώνει παράνομους και αντισυνταγματικούς φόρους (έχει δεν έχει). Σε αυτό, συμμετέχουμε όλοι και όχι οι μισοί όπως την πάθαμε με το χαράτσι της ΔΕΗ. Θα είμαστε ενωμένοι σε όλα. Δεν θα κοιτάμε μόνο το καλό το δικό μας, Επιτέλους πρέπει να κοιτάξουμε και να στηρίξουμε το καλό του διπλανού μας.

Δεν θα δεχτούμε να χαθεί το ρευστό, όπως σχεδιάζουν με νομοσχέδιο, το οποίο είναι  από τους όρους που θέτει η τρόικα. Συγκεκριμένα: α. Νομοσχέδιο με το οποίο θα απαγορεύονται - λόγω έκτακτων συνθηκών για μια τριετία - οι συναλλαγές σε ρευστό - άνω των 100 ευρώ - ενώ θα προσφέρονται κίνητρα σε καταναλωτές και εμπόρους (επιστροφή φόρου 5% και 2% αντιστοίχως για τη χρήση ηλεκτρονικών συναλλαγών, χρεωστικές κάρτες ή κάρτες αναλήψεων) ώστε να αντληθούν πόροι έως και 20 δις ευρώ από τον «κλεμμένο» ΦΠΑ και τη φορολογία εισοδήματος φυσικών νομικών προσώπων.
Σκεφτείτε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό το νομοσχέδιο. Θα συνηθίσουμε να έχουμε και να χρησιμοποιούμε συχνότερα πιστωτικές και κάρτες αναλήψεων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να συνεχιστεί και μετά τα τρία έτη, καταλήγοντας, όλες μας οι συναλλαγές να γίνονται με κάρτες.
Φυσικά μετά από αυτό ακολουθεί  η κάρτα του πολίτη!! Έτσι χωρίς κόπο και χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!!
Μην ξεχνάτε πόσες "έξυπνες" κάρτες έχουν βγάλει σχεδόν από τις αρχές του 2010:

Ηλεκτρονική κάρτα εργασίας
Κάρτα κοινωνικής συμπαράστασης
Κάρτα του δημότη
Φοροκάρτα
Κάρτα κοινωνικού φαρμακείου
Ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Παιδική κάρτα (Α.Φ.Μ)
Κάρτα φοιτητή - ηλεκτρονικό πάσο
Πάρα πολλές κάρτες, έτσι ώστε να τις συγκεντρώσουν στην Κάρτα του πολίτη και τέλος να μας ενσωματώσουν το μικροτσίπ  RFID.

Αδέρφια μου,  δεν πρέπει να λυγίσουμε, όσα μπόνους κι ας μας δώσουν, όσους λαγούς με πετραχήλια μας τάξουν. Αν λυγίσουμε παίρνοντας την κάρτα του πολίτη, τελειώσαμε.....

Έλληνες ενωμένοι, ας κάνουμε την άρνηση μας πράξη και δράση. Φωνάζουμε, διαμαρτυρόμαστε και δεν μας ακούει κανείς! Δεν μας υπολογίζουν μέσα στην ίδια μας τη χώρα! Ως εδώ! Η άρνηση μας η δύναμη μας!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ενωμένοι θα νικήσουμε!!

Η ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου