Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

3 Μας παίρνουν την εθνική κυριαρχία και επιδιώκουν την αναδιάταξη των συνόρων με την κατασκευή μειονοτήτων.

Μία από τις βασικές συνιστώσες της πλανητικής στρατηγικής είναι η αναδιάταξη των συνόρων και των γεωπολιτικών ισορροπιών, η κατάτμηση των υφιστάμενων κρατών και η δημιουργία κρατών προτεκτοράτων.
Τα Βαλκάνια είναι το πρώτο θύμα αυτών των νεοταξικών σχεδιασμών. Σήμερα μόνο όσοι φορούν παρωπίδες δεν μπορούν να διακρίνουν ότι η ιμπεριαλιστική διαλεκτική της αλλαγής συνόρων «διεισδύει» και στην Ελλάδα.


Ο αυτοκρατορικός ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί την παλιά καλή συνταγή του «διαίρει και βασίλευε». Το παράδειγμα της Γιουγκοσλαβίας είναι πολύ πρόσφατο. Αναμοχλεύει πάθη, ερεθίζει συμφέροντα, προκαλεί έριδες, εξαγοράζει και υποκινεί κάθε πρόστυχο και τυχοδιωκτικό στοιχείο, ομάδα ή κόμμα.


Συγκεντρώνει γύρω του όλα τα κοινωνικά περιττώματα για να διασπάσει τις τάξεις και τους λαούς, να προκαλέσει συγκρούσεις και να έρθει στο τέλος ως «ειρηνευτής» και «προστάτης» για να επιβάλει την επικυριαρχία του.
Τα ιδεολογικά λάβαρα αυτής της ιμπεριαλιστικής θηριωδίας του διαμελισμού των εθνικών κρατών είναι τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τα «δικαιώματα των μειονοτήτων», ο «αντιεθνικισμός» και «αντιρατσισμός».
Τα κοινωνικά δικαιολογητικά: οι εξαθλιωμένες, διασκορπισμένες και απελπισμένες μάζες των Αλβανών. Οι υποτελείς κυβερνήσεις και τα κόμματα, οι υπόδουλοι στοχαστές, οι «εκσυγχρονιστές» και οι «αριστεροί» κοσμοπολίτες, το πανεπιστημιακό κατεστημένο, τα ΜΜΕ και οι ποικιλόχρωμοι «αριστεριστές».
Ο στρατιωτικός μοχλός της αναδόμησης των Βαλκανίων είναι η  ουτσεκάδικη μαφία.
Τα πολιτικά στηρίγματα:
Όλο αυτό το «αριστερο-νεοφιλελεύθερο» μωσαϊκό που αντανακλά όλα τα χρώματα της πολιτικής ίριδας έχει καταντήσει σήμερα η πιο αντιδραστική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας: Η πέμπτη φάλαγγα του ευρω-ατλαντικού ιμπεριαλισμού.
Χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό βάλθηκαν να μεταβάλουν τη χώρα σε «πολύ-πολιτισμική» Βαβυλωνία, χωρίς ιστορικό παρελθόν και χωρίς μέλλον.
Εισήγαγαν πάνω από δύο εκατομμύρια αλλοδαπούς εργάτες για να τους χρησιμοποιήσουν σαν απεργοσπαστική δύναμη και πολιορκητικό κριό για να αλώσουν τις κοινωνικές κατακτήσεις των Ελλήνων εργαζομένων, να τους περιθωριοποιήσουν και να επιβάλουν καθεστώς εργασιακού Μεσαίωνα.
Από την άλλη υποθήκευσαν συνειδητά την επιβίωση των Ελλήνων, ως λαού και έθνους. κατασκεύασαν νέες μειονότητες, φύτεψαν το σπόρο αναπόφευκτων μειονοτικών συγκρούσεων, ανέχτηκαν και συγκάλυψαν τη διείσδυση της ουτσεκάδικης μαφίας, υπό το μανδύα του οικονομικού μετανάστη. Της επέτρεψαν να προκαλεί τον ελληνικό λαό με διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, κατά του ελληνικού «εθνικισμού», ανεμίζοντας αλβανικές σημαίες (ενίοτε και αμερικανικές) και να καίει τις ελληνικές δημοσίως. Τέλος όλο αυτό το «προοδευτικό» ιερατείο έβαλε τον ελληνικό λαό στη γωνιά με την κατηγορία του «ρατσισμού» και με συνεχή πλύση εγκεφάλου προσπαθεί να αποκοιμίσει τα αντανακλαστικά της εθνικής αυτοσυντήρησης, να τον κάνει να αποδεχτεί χωρίς αντίσταση τον εποικισμό της χώρας του και να γίνει ο ίδιος Παλαιστίνιος ή ερυθρόδερμος των Βαλκανίων.
Πρέπει να σταθούμε ανελέητοι απέναντι στους Έλληνες προσκυνημένους. Διαφορετικά η Ελλάδα θα έχει την τύχη της Σερβίας…





Πηγή

3 σχόλια:

ntinos1960 είπε...

θελουν να φτιαξουν την μεγαλη αλβανια α ρε χρυση αυγη που εισαι να παρης τον νομο στα χερια σου.

ntinos1960 είπε...

ολοι οι πολιτικοι στην ελλαδα ειναι εκτος απο μασονοι και μεγαλες πουσταρες και πουτανες που να βρεθη αντρας με αρχιδια να μας κυβερνηση .φερανε την τροτεζα των τραπεζων να υπογραψη την καταδικη μας ..και η κολοτουρκοι να περνουν λαθρομεταναστες ..

asimpiestos1 είπε...

Ποια χρυσ.αυγή? πλάκα κάνεις?? Ουτσεκάδες έχει… για ψαξ’το.. γερμανολάγνοι είναι και η χρυσ.αυγη και ο ουτσεκα…

Δημοσίευση σχολίου