Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

0 Αυτή είναι η Ελλάδα μας, αυτό είναι το σπίτι μας και θα το προστατέψουμε!!!


Ε νά από τα πιό καλογυρισμένα video για την Ελλάδα, κάνει τον γύρο του Internet τον τελευταίο καιρό, αφού είναι γυρισμένο σε υψηλή ανάλυση (HD) με εκπληκτικά πλάνα από ελικόπτερο από όλη την Ελλάδα, με μία πολύ ωραία μουσική επένδυση...!


 





Αυτή είναι η Ελλάδα μας, αυτό είναι το σπίτι μας. Δεν μπορεί κανείς από τους προδότες που έχουν εισβάλει στο σπίτι μας να διατάζει την καταστροφή και την πώλησή του!!! Πρέπει να προστατέψουμε την Ελλάδα μας, να προστατέψουμε το σπίτι μας. Να τιμήσουμε το αίμα που χύθηκε για την ελευθερία μας. Να περπατήσουμε και να ταξιδέψουμε πάλι, χωρίς άγχος και φόβο στα υπέροχα μέρη της Ελλάδας μας!!!

Ξυπνήστε!!! Ξυπνήστε και μην απογοητεύεστε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να αρνηθούμε. Όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΟΧΙ. Να μη δεχτούμε τίποτα από όσα μας σερβίρουν οι προδότες δήθεν για το καλό μας.
Να μη πληρώνουμε τους αντισυνταγματικούς και παράνομους φόρους. Να μην δεχόμαστε έξυπνες κάρτες που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν, δήθεν για το καλό μας. Για να ελευθερωθούμε πρέπει μόνο να ενωθούμε. Το εγώ να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου