Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

0 Ομολογία σοκ για σκάνδαλα στο Π.Ν.

Κάνοντας μία "βόλτα" στο internet, σε σελίδα δημοσίων συζητήσεων (facebook.com), διαβάσαμε το παρακάτω κείμενο του κ. Εμανουήλ Κοττάκη αξ/κου ε.α. του  Π.Ν.
Σας παραθέτουμε αυτούσιο το τμήμα του κειμένου από τη συζήτηση, που γίνεται ο λόγος για σκάνδαλα στο Π.Ν.:


"....Για να συνεχίσω να σου πω πως, δεν ήσουν εσύ ο οποίος αρνήθηκε: Να υπογράψει παραλαβή υλικού από ανύπαρκτη εργολαβία και να σου λένε ότι θα στην πέσουν οι ναύαρχοι, να καταγγείλει προμηθευτή τροφίμων του ΝΣ με ληγμένα τρόφιμα και να εκπέσει του δικαιώματος τροφοδοσίας , να καταφέρει να αλλάξουν οι ποσοστώσεις χρηματικού τροφοδοσίας και κλίμακας στα πλοία ΔΠΑ και να σταματήσει να τροφοδοτείται το πλοίο σου με σάπια. Να σταματήσουν βοηθητικά πλοία ΝΣ να μεταφέρουν χύμα επικίνδυνα υλικά για λογαριασμό εργολάβων ή να αποπλέουν με 6-7 μποφόρ ενώ είχαν προδιαγραφές για 3-4.
Ούτε ήσουν εσύ που κινδύνεψες με παραπομπή δύο φορές για άρνηση διαταγής για φόρτωση μη προβλεπόμενου φορτίου πυρομαχικών ή που κατάφερες να μετασκευαστεί δεύτερο πλοίο με το 2/3 του κόστους και να είναι ασφαλές και όχι άχρηστο σαν το πρώτο και άλλα πολλά.
Ούτε ήσουν εσύ που βοήθησες συναδέλφους 10.000 χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα να ξελασπώσουν ή τους φιλοξένησες στο σπίτι σου χωρίς να τους γνωρίζεις και χωρίς να έχεις κάποια υποχρέωση ή να είναι στα καθήκοντά σου, ή που δεν σε συμπαθούσαν οι διάφοροι παροικούντες δημοσιογράφοι και βουλευτές γιατί δεν του έγλυφες και δεν τους εξυπηρέτησες όπως έκαναν άλλοι (Παρεμπιπτόντως δύο φορές μου ζήτησε ο κολλητός σου να μιλήσω σε εκπομπή του). Ούτε τσακώθηκες με τον πρόξενο γιατί δεν εξυπηρετούσε Έλληνες πολίτες ενώ ήταν υποχρέωση του.
"



Η δημόσια ομολογία του κ. Κοττάκη, για σκάνδαλα στο Π.Ν., δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους, γι αυτό παρακαλούμε τον κ. Κοττάκη να δημοσιεύσει στοιχεία για τα εν λόγο σκάνδαλα.
Πρέπει, επιτέλους, η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και η ΔΙΑΠΛΟΚΗ να εξαλειφθούν για να μπορέσει τούτη εδώ η κοινωνία να πάει μπροστά, πρέπει ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου να λάβει γνώση κι όλοι αυτοί που ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Είναι υποχρέωση όλων μας να προσπαθήσουμε για την εξυγίανση του δημοσίου, για την καλυτέρευση του μέλλοντος των παιδιών μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου