Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

0 Συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Εκτός από προστάτης των υψηλών ιδανικών, ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» αποδεικνύεται και προστάτης του αγοραίου έρωτα!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του ροζ ξενοδοχείου «Νew Dream» που βρίσκεται στην πλατεία Αττικής, στο οποίο μάλιστα απασχολούνται και αλλοδαποί εργαζόμενοι
και φημίζεται για τις υπηρεσίες «ημιδιαμονής» που προσφέρει σε όσους επιθυμούν μερικές ώρες… τρυφερότητας. 

Πρόκειται μάλιστα για οικογενειακή επιχείρηση αφού στο Δ.Σ. εκτός του ίδιου συμμετέχει και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια.

Σύμφωνα με το «Έθνος» ως υπεύθυνη διαχείρισής του φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ-Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε.».

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που εξελέγη από τη γενική συνέλευση και θα διοικούσε την εταιρεία μέχρι τις 27/5/2012 είναι το εξής:
πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών, αντιπρόεδρος η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Πεύκης και μέλος ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης. (10271 ΦΕΚ 6 Σεπτεμρβίου 2007)

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής», τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ της διοίκησης του ροζ ξενοδοχείου.

Πηγή: olympia.gr / ethnos.gr

 Η Χρυσή Αυγή, με δελτίο τύπου διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» για το ροζ ξενοδοχείο που φέρεται να ανήκει στον αρχηγό της, Νίκο Μιχαλολιάκο.
(* και απειλεί και με μηνύσεις τον Τύπο.)

Διαβάστε το δελτίο τύπου

Δελτίο Τύπου
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.

Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου

(*) Υ.Γ.: Όσα ενημερωτικά μέσα αναπαρήγαγαν ήδη την ψευδή είδηση και αρνηθούν να δημοσιεύσουν τη διάψευση της Χρυσής Αυγής, θα είναι εξίσου υπεύθυνα με τους εμπνευστές της και θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου