Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

1 klassikoperiptosi.blogspot: Ορθόδοξο κόμμα "Κοινωνία" - Κάρτα του Πολίτη , ηλεκτρονικη διακυβέρνηση : Άλλα μας έλεγαν πέρυσι και αλλά τώρα λίγο πριν τις εκλογές


Στα πλαίσια της αντικειμενικής ενημέρωσης, διαβάσαμε και σας παραθέτουμε από το έγκυρο blog klassikoperiptosi.com, την παρακάτω ανάρτηση σχετικά με τα λεγομένα του κόμματος "Κοινωνία" σε συνέντευξη που παρεχώρησαν στο asimpiestos.blogspot.


Επειδή πράγματι υπάρχει διφορούμενος λόγος και θέσεις από την πλευρά του κόμματος "Κοινωνία", στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη, θα προσπαθήσουμε να έρθουμε εκ νέου σε επαφή, για δευτερη συνέντευξη ή να μας σταλεί δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο θέμα.

Ως τότε, Έλληνες, μη ξεχνάτε οι Γερμανοί, στην κατοχή διόριζαν κυβερνήσεις και ο λαός τους φώναζε δοσίλογους… Τώρα που έχει παραχωρηθεί η Εθνική μας κυριαρχία βάσει των μνημονίων, όλοι αυτοί που μας ζητούν την ψήφο μας για να γίνουν έμμισθοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πως θα πρέπει να τους φωνάζουμε…???


Έλληνες Youtubers

Το άρθρο του klassikoperiptosi.blogspot.com:
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 


Ορθόδοξο κόμμα "Κοινωνία" - Κάρτα του Πολίτη , ηλεκτρονικη διακυβέρνηση : Άλλα μας έλεγαν πέρυσι και αλλά τώρα λίγο πριν τις εκλογές

Μπορεί κάποιοι Ορθόδοξοι αδελφοί μας να έχουν ξεχάσει ή να μην γνωρίζουν τι έλεγε παλιότερα ο "επίσημος πνευματικός" του κόμματος "Κοινωνία" π. Βασίλειος Βολουδάκης για την "Κάρτα Του Πολίτη" και τον "όχλο θρησκευομένων" (έτσι αποκαλούσε όλους όσους συμμετείχαμε στις γνωστές διαδηλώσεις εναντίον της κάρτας του πολίτη).

Δεν πέρασε πολύς καιρός ,και η "ανακυβίσθηση" (λαϊκιστί "κολοτούμπα") έγινε αγαπημένη συνήθεια πολλών απο το χώρο της πολιτικής αλλά και από άλλους χώρους.
Έτσι λοιπόν είδαμε τον νύν πρόεδρο του κόμματος "Κοινωνία" να δίνει συνέντευξη σε έναν εκ των συνδιοργανωτών των διαδηλώσεων του "όχλου των θρησκευομένων" εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη", στον οποίο αναφέρει όλα όσα εδώ και χρόνια καταγγέλαμε και για τα οποία μας λοιδορούσε ο ιθύνων νους της "Κοινωνίας" και "επίσημος πνευματικός" της παράταξης π.Βασίλειος Βολουδάκης (έτσι τον είχε χαρακτηρίσει ο τέως πρόεδρος της "Κοινωνίας" και γυιός του).

Μακάρι κ. Ηλιάδη και π. Βασίλειε να είχαμε τότε εκλογές ίσως θα μας αντιμετωπίζατε ...διαφορετικά.Δυστυχώς όμως, εξ αρχής μας επιτεθήκατε αντιδρώντας μάλιστα και σε αυτονόητες αλήθειες για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς .

Τότε π. Βασίλειε θεωρούσατε την "κάρτα του πολίτη" ως "οργανωτικό θαύμα" και εμάς μια φανατική ...πλέμπα. Σήμερα τι έγινε και είδατε την αλήθεια;

Τότε γράφατε όντως την ορθόδοξη αλήθεια για την ομοιοπαθητική και τις πλάνες μερικών Ορθοδόξων και σήμερα κάνατε στροφή 180 μοιρών λέγοντας ακριβώς τα αντίθετα.

Δυστυχώς αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι ακόμα και σε ένα Ορθόδοξο κόμμα ισχύει το ρητό "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

Πιό κάτω απο την επίσημη ιστοσελίδα της "Κοινωνίας" παραθέτουμε το video με τις καινούργιες απόψεις του κόμματος και για την "Κάρτα του Πολίτη" και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση:Πρίν ένα χρόνο λέγατε πως η Κάρτα του Πολίτη, όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα, αλλά θεωρείται "οργανωτικό θαύμα" και καθόλου απειλή για την ελευθερία των πολιτών.
Ας δούμε λοιπόν τι έλεγε ο "επίσημος πνευματικός" και ιθύνων νους του κόμματος "Κοινωνία πριν 12 μηνες στην εφημερίδα "Ορθόδοξος Τύπος" (τεύχος 1875/15-4-2011, σελ 5) :

"....Τὸ ἴδιο ἰσχύει καὶ γιὰ τὴν στέρηση τῶν ἀτομικῶν ἐλευθεριῶν,ποὺ προσθέτει ὁ π. Ἐπιφάνιος. Ἂν οἱ ἐλευθερίες μας ὄντως περιορίζονταν δὲν θὰ συγκατατιθέμεθα στὴν παραλαβὴ τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη.

Συμβαίνει, ὅμως, κάτι τέτοιο; Ὄχι,βέβαια!

Ἡ Κάρτα (Σημ.: ἂν τελικῶς ἐκδοθῆ, θὰ πρόκειται γιὰ ὀργανωτικὸ θαῦμα σὲ ἕνα Κράτος «μπάχαλο», πού ὁ κάθε ὄροφος μιᾶς Ὑπηρεσίας δὲν ἐπικοινωνεῖ μὲ τοὺς ἄλλους ὀρόφους, ὄχι νὰ συντονισθοῦν καὶ νὰ συνεργασθοῦν ὅλες οἱ Κρατικὲς Ὑπηρεσίες!) θὰ περιλαμβάνη ὅσα στοιχεῖα ὑπάρχουν ἤδη σκόρπια σὲ ὅλες τὶς Κρατικὲς Ὑπηρεσίες, τίποτε περισσότερο. 

Ἡ στενὴ παρακολούθησή μας δὲν θὰ γίνεται μὲ τὴν Κάρτα, ποὺ δὲν εἶναι καὶ ὑποχρεωτικὸ νὰ τὴν ἔχουμε πάντοτε μαζί μας, ἀλλὰ γίνεται ἀπὸ τώρα καὶ σὲ ὑπέρτατο βαθμὸ μὲ τὰ μέσα, ποὺ ἔχουμε συνηθίσει καὶ εἶναι ἀδύνατον νὰ τὰ ἀποχωρισθοῦμε. Καὶ αὐτὰ εἶναι τὰ κινητὰ τηλέφωνα καὶ τὰ GPS τῶν αὐτοκινήτων, τὰ ὁποῖα μὲ 7 ἢ 9 δορυφόρους μᾶς παρακολουθοῦν καὶ μᾶς κατευθύνουν βῆμα-βῆμα! 

Ἡ Κάρτα εἶναι πομπὸς καὶ δέκτης μὲ ἐμβέλεια 10…ἑκατοστῶν(!). Τὰ προαναφερθέντα εἶναι πομποὶ καὶ δέκτες μὲ ἐμβέλεια ἀπεριόριστη! Ἐμεῖς, ὅμως, ἀνησυχοῦμε πάντα ἐκεῖ ποὺ δὲν ὑπάρχει φόβος καὶ ἐφησυχάζουμε, ὅταν ὅλα γύρω μας ἔχουν διαλυθεῖ!..."

Οι απόψεις του π. Βασιλείου Βολουδάκη για τον π.Παϊσιο:


Έχει γράψει βιβλίο με τίτλο: Ο Αντίχριστος ο Αριθμός 666 και η ανησυχία των χριστιανών.Εκδόσεις Υπακοή, (http://www.protoporia.gr/o-antichristos-o-arithmos-666-kai-i-anisychia-ton-christianon-p-135353.html) Στο βιβλίο αυτό γράφει ο π.Βασίλειος:


“Έτσι έγραψε (ο π. Παϊσιος) το Σάββατο Α΄νηστειών (7.3.87) τη γνωστή Επιστολή, η οποία θεολογικώς είναι διάτρητη και αστήρικτη και με της οποίας το περιεχόμενο θα ασχοληθούμε………. Συγχρόνως με την...
Επιστολή του ο π. Παϊσιος (του οποίου τιμώ την αρετή και αγιότητα και ευλαβούμαι και τον τόπον “ου έστησαν οι πόδες αυτού”) άρχισε να δυσφημή τις απόψεις μου για το 666, σ’ όσους τον πλησίαζαν, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να λέγη σε κληρικούς και λαϊκούς πως θα δαιμονισθώ με αυτά που γράφω”. http://egolpio.wordpress.com/2010/07/25/shmeia-kairwn/

Μετά ο π. Βασίλειος αναιρεί όσα γράφει ο π.Παϊσιος σε αυτή την επιστολή.
Έκτοτε πολλοί του έχουν ανταπαντήσει με πιο πρόσφατη περίπτωση τις επιστολές που έγραψαν Αγιορείτες πατέρες (βλ.εδώ )και ο π. Ιωάννης Φωτόπουλος στον ορθόδοξο Τύπο (βλ.εδώ ) και στις οποίες απάντησε ο π.Βασίλειος (βλεδώ.)
Αξίζει πάντως να δείτε τι του είχαν απαντήσει από τότε που έγραψε το βιβλίο του Αγιορείτες Πατέρες. Δες πιο κάτω σελ 20,21:

PAISIOS_666

Πηγή: klassikoperiptosi.blogspot

1 σχόλια:

Χ.Καμπερογιαννης είπε...

Κριμα για τον πολεμο που κανετε κυριοι σε εναν αγιο ανθρωπο σας τον πατερα Βασιλειο!!!Επικριτες με τετοια ευκολια σε τετοιους καιρους ειναι υποπτοι!!!Τι αλλο θα δουμε!!!
Χ.Καμπερογιαννης

Δημοσίευση σχολίου