Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

2 Κάποιοι "κύριοι" προσπαθούν να κάνουν υποχείρια τους ένστολους δημιουργώντας ψεύτικα και πολιτικά ελεγχόμενα (ψευτο)σωματεία!


Μετά την αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια κάποιων "κυρίων", για να θέσουν σε καθεστώς ομηρίας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με την δημιουργία ψευτοσωματείου, έρχεται και δεύτερη!
Προσπάθεια δημιουργίας ενός ακόμα σωματείου από τα πιόνια της κυβέρνησης, το οποίο θα τελεί υπό την σκεπή και την επηρροή της. Σωματείο που με το οποίο προσπαθούν οι τριακόσιοι της βουλής να κάνουν υποχείρια το σύνολο των ενστόλων των Ε.Δ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας,αύριο το απόγευμα στα γραφεία του "Ξιφίας", θα πραγματοποιηθεί συνέλευση για την δημιουργία καινούριου ψευτοσωματείου!

Χωρίς κανένα ενδοιασμό οι ίδιοι "κύριοι", που με το προηγούμενο σωματείο εκκρεμούν εις βάρος τους τέσσερις μηνύσεις, θα κάνουν κουβέντα για νέο (ψευτο) συνδικαλιστικό σωματείο σε στρατιωτικό χώρο!!!

Μήπως αυτό είναι παράνομο;
 
Μήπως αυτή η συζήτηση, μέσα σε στρατιωτικό χώρο, θεωρήται στάση;
 
Μήπως πρέπει να διωχθεί νομικά;

Γι άλλη μια φορά, οι ίδιοι πάντα "κύριοι", ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Από προφήτες έχουμε χορτάσει, αν έχεις αποδείξεις και στοιχεία να τα παρουσιάσεις και να αφήσεις τους ψευδοχαρακτηρισμούς τις ψευδοαναρτήσεις και τις φανφάρες, χωρίς να παρουσιάζεις έστω και ένα στοιχείο. Το κάθε σωματείο κρίνεται από το καταστατικό του. Τέλος δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε αυτό κανενός. Αν δεν σου αρέσει μην σχολιάζεις πικρόχολα και κακόβουλα και προχώρα στην δημιουργία σωματίου με ¨αληθινά ιδεώδη¨ για να σε υποστηρίξουμε.
Φιλικά Άννα

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα
Για δες στο παρακάτω link:
http://asimpiestos.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

Νομίζω ότι σου έδωσα την απάντηση που περίμενες!

Φιλικά
asimpiestos

Δημοσίευση σχολίου