Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

0 ΝΑΥΑΡΧΕ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ!

Ναύαρχε Χρονόπουλε ε.α.,

Πριν από λίγα λεπτά στον ΠΟΝ (Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού) εθεαθήκατε από άντρες και γυναίκες του Ναυτικού να ισχυρίζεστε στον γνωστό πλέον σημαιοφόρο Τσακάλη ότι η αφαίρεση του γένους από τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές αποτελεί πράξη προδοσίας. Από τα διπλανά τραπέζια ακούσαμε πολλά τα οποία φαίνεται δεν είχατε το θάρρος να τα υποστηρίξετε όσο ήσασταν εν ενεργεία.

Το ότι παραιτηθήκατε, όπως λέτε, για να μην υπογράψετε πράξεις προδοσίας, για εμάς αποτελεί φτηνή δικαιολογία, διότι κατά την παραίτησή σας,με την οποία ούτως ή άλλως διαφωνούμε, δεν κάνατε καμία καταγγελία.

Κύριε υπαρχηγέ, με κάθε σεβασμό, ως άντρες και γυναίκες του Ναυτικού που έχουμε υπηρετήσει μαζί σας, σαν Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους και επειδή γνωρίζουμε ότι κι εσείς την αγαπάτε, σας ζητούμε με το βάρος της ιδιότητας που έχετε να καταγγείλετε ευθέως την προδοσία που συντελείται την παρούσα στιγμή ακόμα και με την πιθανή συνεργασία των διαδόχων σας.

Κύριε Ναύαρχε, το Πολεμικό Ναυτικό και η πατρίδα σας εξασφάλισε μία ειρηνική διαδρομή από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο βαθμό της στρατιωτικής ιεραρχίας, δεν χρειάστηκε να χύσετε αίμα ούτε του εχθρού, ούτε το δικό σας, ενώ γεύεστε τις τιμές και τα προνόμια που αρμόζουν σε ανθρώπους που πολέμησαν.

Ξεπληρώστε αυτά τα προνόμια κάνοντας αυτή την υπέρτατη τιμητική πράξη. Είναι η μοναδική σας ευκαιρία να καταγγείλετε στα ΜΜΕ την προδοσία.

ΝΑΥΑΡΧΕ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ 





Πηγή     hellenicrevenge.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου