Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

2 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Χρειάζονται ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και οικοδόμοι εθελοντές για να βοηθήσουν να κατασκευαστεί πιο σύντομα ο χώρος για τους άστεγους Έλληνες στον Βοτανικό (Ιερα οδος 114).

Επίσης, οι συνέλληνες που βρίσκονται νύχτα, μέρα στον Βοτανικό, χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη όλων μας σε φαγητό, νερό, βοήθεια για τις εργασίες, έστω και την παρουσία μας..


Ήδη ο πρώτος άστεγος Έλληνας ζεί στο χώρο..!! Χρειάζεται η συμμετοχή και η  βοήθεια όλων μας για να καταφέρουμε, ότι δεν θέλησαν να καταφέρουν οι κυβερνήσεις τόσα χρόνια. 



 

2 σχόλια:

Kostas pagan είπε...



pegida-agia-paraskevi
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Οι συμμοριτες του Γραμμου και του Βιτσι και της 5ης ολομελειας του 49 που παρεδιδε τη Μακεδονια και τη Θεσσαλονικη στη Βουλγαρια για να περικυκλωθει ο αποστατης Τιτο το κκε του Νικου Ζαχαριαδη ο συριζα δηλαδη που μας κυβερναει η πιο προδοτικη κυβερνηση απο την καθοδο των Δωριεων αποφασισε να φτιαξει Τζαμι για τους ισλαμοφασιστες ετσι ωστε να πρωωθηθει η ισλαμικη τρομοκρατια σε βαρος των απιστων στο Κορανι.Τρομοκρατια εις βαρος των χριστιανων των εβραιων των αθεων των δωδεκαθειστων Ελληνων απο τους μοτζαχεντιν και τους τζιχαντιστες που θα εκτρεφει το τζαμι του Βοτανικου.

Με 100 εφεδρους καταδρομεις και μελη του συλλογου Αθηνα δεν μπορει να αποτραπει η ισλαμοποιηση του Βοτανικου και της Αθηνας.Σε μια πολη 5.000.000 εκ των οποιων 1.000.000 ειναι τζιχαντιστες ισλαμοφασιστες νομιμοιο μεταναστες και μεταναστες χωρις χαρτια και αλλουςν4.000.000 ιθαγενειςεκ των οποιων 1.200.000 ειναι αριστεροι και αναρχικοι δηλαδη γιουσουφακια του Ισλαμ και του προφητη Μωαμεθ και 2.800.000 μη αριστεροι και μη αναρχικοι και μη μαρξιστες λενινιστες και 0χι φιλοι των συμμοριτων του Γραμμου και του Βιτσι ππου μας κυβερνανε απο αυτους τους 2.800.000 λογικους ιθαγενεις συμμετεχουν στην καταληψη 100 ανθρωποι ,υπο τον διαρκη φοβο των φιλων των ισλαμοφασιστων,αναρχικων,να τους επιτεθουν την οποιαδηποτε στιγμη.Οι φιλοι των ισλαμοφασιστων αναρχικοι και ανταρσυα οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να συγκεντρωσουν 8.000 γιουσουφακια για να επιτεθουν στους καταληψιες.

Οσοι δεν ειναι γιουσουφακια του ισλαμ και γενιτσαροι ας συμμετασχουν στην καταληψη του χωρου για να μη γινει αυτος γιαφκα των τζιχαντιστων μοτζαχεντινc518e-110716-votanikos




Published by
kostas karpenisi

Δείτε όλες τις αναρτήσεις του

Kostas pagan είπε...

Όλοι κατω.Να γίνουν εκδηλώσεις συζητήσεις συμπατριωτες

Δημοσίευση σχολίου