Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

0 Ηδη έχω πολλούς εχθρούς, τώρα γνωρίζω ότι θα σηκώσω θύελλα αντιδράσεων, γνωρίζω ότι θα με μισήσετε ακόμη περισσότερο!

 Ηδη έχω πολλούς εχθρούς, τώρα γνωρίζω ότι θα σηκώσω θύελλα αντιδράσεων, γνωρίζω ότι θα με μισήσετε ακόμη περισσότερο!

Ομως δεν με νοιάζει! Διότι αν με ένοιαζε δεν θα έγραφα!


Εχθές μετά από μία εξόρμηση που έκανα πρός τον Ολυμπο , πληροφορήθηκα από φίλη ότι έχουν μεταφέρει σε καίριο σημείο του Ολύμπου 170 λ@θρομετ@ν@στες, ασυνόδευτα όχι βέβαια 15χρονα και 17 χρονα, αλλά 30αρηδες και σαραντάρηδες!
Η περιοχή που μεταφέρθηκαν είναι σε περιοχή που δεν απέχει πολύ ούτε από την θάλασσα ούτε απο τον Ολυμπο!
Τους φιλοξενεί ένα ξενοδοχείο της περιοχής!
Επίσης έμαθα ότι έχουν συμφωνήσει με ένα πρώην γειτονόπουλο μου και συμμαθητή μου να μεταφερθούν και στο δικό του ξενοδοχείο γνωστό και επώνυμο πάλι εκεί κοντά στην περιοχή!
Και εκεί που είχα καλή διάθεση, νάτα πάλι τα νεύρα μου γίνανε τούρμπο!
Είπα δεν θέλω να ξανασχοληθώ, να κοιτάξω πλέον να περνάω καλά όπως κάνανε όλοι τόσα χρόνια, να γίνω απαθής , αναίσθητη , ανενεργή, διότι κατάλαβα ότι τα προβλήματα της Πατρίδας αυτής που μας φιλοξενεί, που φιλοξενεί τα σπίτια μας, τα οικόπεδα μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας δεν αφορούν μόνο εμένα , διότι δεν είναι μόνο δική μου πατρίδα να κατοικώ μόνη μου σε αυτήν , αλλά είναι πατρίδα όλων και αφορά άπαντες τους Ελληνες!
Ομως μέσα μου , αυτό το μέσα μου δεν πείθεται απο την λογική, γιατί δυστυχώς επαναστατεί!
Πόνεσε η ψυχή μου, που με τόση ευκολία εκτός απο τους προδότες πωλητικούς, σε όλη αυτή την αγοραπωλησία κάθε κομμάτι γής συμμετέχουν και συμπολίτες μας γνωστοί μας, φίλοι!
Πόνεσε η ψυχή μου που με ελαφρά τη καρδία ξεπουλάνε τις ψυχές τους τις συνειδήσεις τους για μερικά αργύρια! Ανταλλάσουν την γή των Ελλήνων με βάρβαρους απολίτιστους λαούς οι οποίοι έχουν καταλάβει στρατηγικά σημεία της Ελλάδας!
Διότι δυστυχώς εκεί που τους εγκαταστούν είναι στρατηγικά σημεία!
Είναι σημεία, εισόδων, εξόδων για σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα!
Αυτό και μόνο θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις πολλούς!
Αυτοί όλοι που συμμετέχουν σε αυτό το αλλισβερίσι , είναι αχρεία υποκείμενα, προδότες, παραδομένοι στην σήψη και στο εύκολο χρήμα που τους προσφέρουν οι σατανολάτρες όπως πχ τον Θείο εξ Αμερικής που μοίρασε τα κλεμμένα δολλάρια που μάζεψε απο όλη την υφήλιο για να χρηματοδοτήσει τις ΜΚΟ οι οποίες με την σειρά τους θα προωθούσαν την παράνομη μετανάστευση!
Ομως δεν θα σταθώ ούτε σε αυτούς!
Θα σταθώ σε όλους τους υπόλοιπους συνέλληνες που παραμένουν θεατές στο ξεπούλημα κάθε ιερής σπιθαμής της γής μας, που οι πρόγονοι μας χύσανε τόννους αίμα για να την διαφυλάξουν, να την δοξάσουν και να μας την παραδώσουν ακέραιη!
Αυτούς τους θεατές , άντρες κυρίως, που περιμένουν να βγεί ένας μπροστάρης ένας σωτήρας για να τον ακολουθήσουν γιατί φοβούνται να εμπιστευτούν τις δικές τους δυνάμεις!
Μπροστάρηδες σωτήρες περιμένουν που είναι φυτευτοί απο το σαθρό σύστημα τους, που πάντα ξεπουλάνε όλους τους αγώνες, όπως οι κοματοποιημένοι Συνδικαλιστές!
Συζητήσεις, συγκεντρώσεις ατελείωτες, αλλά όλοι περιμένουν κάποιον να μπεί μπροστά!
Θα κάνουμε αυτό, θα κάνουμε το άλλο, αλλά τελικά όλοι μένουνε στα λόγια, όλοι έχουν οικογένειες, δουλειές, οικονομικά κλπ!
Οσο για τον στρατό, αστυνομία, σώματα ασφαλείας, δικαστικό σώμα, όλοι συνεργοί στο έγκλημα που διετελείται στην Πατρίδα μας!
Εσείς οι στρατηγοί, ναύαρχοι , σμηναγοί, υποσμηναγοί διοικητές, ανώτατοι αξιωματικοί για ποιό λόγο ακριβώς είστε παρασημοφορημένοι με όλα αυτά τα χρυσά διακοσμητικά αστέρια στις στολές σας;
Τι ακριβώς προσφέρετε στην πατρίδα μας τώρα που η Πατρίδα μας κινδυνεύει, τώρα που βρίσκεται σε περίοδο κατοχής, διάλυσης, παράδοσης Εθνικής κυριαρχίας, εδαφών κλπ;
Μήπως προσφέρετε τα στρατόπεδα σας που τα ανακαινίζετε και τα προσφέρετε αλόγιστα στούς βάρβαρους αντικαταστάτες μας;
Μήπως εκτός του ότι απλόχερα τους τα προσφέρετε εκπαιδεύετε και τα φανταράκια στο πώς να φοράνε ποδίτσες και να γίνουν οι καθαριστριούλες και υπηρετριούλες των κατακτητών;
Διότι αντί να προσφέρετε εσείς σας προσφέρει ο Ελληνικός λαός απο το στέρημα του τούς παχυλούς μισθούς σας , περιμένοντας απο εσάς να διαφυλάξετε σύνορα και εδάφη μας, και να υπακούσετε στο φρόνημα του λαού και όχι στις εντολές των βολευτών, Υπουργών κλπ!
Εσείς οι αστυνομικοί; Τι σκριβώς προσφέρετε; Συνοδεία στα ασυνόδευτα για να είναι προστατευμένα, πρόστιμα στούς μη μασκοφορεμένους, προστασία στους πολίτες απο κλοπές και εγκλήματα; Τι ακριβώς δηλαδή προσφέρετε και σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός με το αίμα του;
Οσο για εσάς τους Δικαστές ήθελα να γνωρίζω, εάν είστε Ελληνες, εάν έχετε Ελληνική συνείδηση, εάν μεγαλώσατε με τα Ελληνικά πρότυπα , ιδεώδη και Ελληνική παιδεία!
Σε ποιούς νόμους υπακούτε και σε ποιές εντολές, όταν επιτρέπεται να συμβαίνουν όλα αυτά τα επαίσχυντα στην χώρα μας!
Σε νόμους που καταδικάζουν, αθώους , αγνούς πολίτες, που ούτε μυρμήγκι δεν έχουν ακουμπήσει, που ακόμη πιστεύουν σε ιδανικά σε αξίες, σε Θεό, ενώ αθωώνετε κλέφτες, άρπαγες Ελληνικής περιουσίας, βιαστές, λεηλάτες, εγκληματίες;
Αυτή είναι η δικαιοσύνη σας;
Και περιμένετε να σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός!
Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για κανέναν σας!
Ισως μέχρι τώρα προσπαθούσα να σας βρώ ελαφρυντικά, αλλά τώρα όχι! Δυστυχώς δεν βρίσκω κανένα!
Οπως επίσης δεν βρίσκω για κανέναν άντρα, σύζυγο, πατέρα, αδελφό. φίλο, γιό κλπ!
Κλασομπανιέρες όλοι!
Και δεν γίνεται εγώ και κάποιες άλλες γυναίκες του συναφιού μου να έχουμε μπεί άπειρες φορές μπροστά να έχουμε χρησιμοποιήσει, όλα τα νόμιμα και ένδικα μέσα, να πηγαίνουμε, να αντιμετωπίζουμε μόνες βουλευτές, εισαγγελείς, δημάρχους, υπουργούς, αστυνομικούς στρατιωτικούς, να μην έρχεται κανείς μαζί μας και όλοι να κάνουνε πίσω μήπως και χαρακτηριστούν αυτοί και οι οικογένειες τους, ενώ εγώ με το κάθε πρώτο κάλεσμα να είμαι παρούσα, παντού , όπως στημένα συλλαλητήρια , αγώνες ομαδικούς κλπ. Αν όλοι κάνανε το 1% απο αυτά που έκανα , όπως και άλλες γυναίκες φίλες συναγωνίστριες, η Ελλάδα τώρα θα ήταν Ελεύθερη!
Δεν έχω κάτι άλλο να πώ, παρά μόνο, ότι σιχάθηκα, αηδίασα στην κυριολεξία και αυτό με επηρέασε τόσο ψυχολογικά που 4 φορές σήμερα ξέρασα!
Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι αν πάρουνε μέτρα, αν υπάρχει κορωνοιός, αν σας φορέσουνε μάσκες!
Να σας φορέσουνε ρέ και εσάς και τα παιδιά σας και μάσκες και μπούργκες και κελεμπίες, να σας έρθουν και όλοι οι κορωνοιοί διότι αυτό αξίζετε καραγκιόζηδες!
Και δεν αξίζει πλέον μα αγωνιστεί κανείς για να σας σώσει! Δεν αξίζει να σωθούν οι ήδη νεκροί!
Διότι δεν είστε απλώς νεκροί, έχετε περάσει στην σήψη!
Και ναί εγώ τώρα θα διασκεδάζω μέχρι να γίνουν όλοι ένα, μέχρι να καταλάβουν ότι όλοι πρέπει να αγωνιστούν και όλοι να μπούν μπροστa

απο αναρτηση στο facebook Anna Art

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου