Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

0 Οι αληθινοί Αρχηγοί κρατών, κυκλοφορούν χωρίς φόβο


Έχοντας ταξιδέψει σε πάνω από 20 χώρες μέχρι σήμερα, κατάλαβα ένα πράγμα: αυτοί που πραγματικά εξουσιάζουν μια χώρα, κάνουν το λιγότερο θόρυβο. Κυβερνούν με Αγάπη και όχι με τη Δύναμη τους. Μιλούν γι' αυτούς, τα έργα τους κι όχι οι δημοσιοκαφροι των ΜΜΕ. Οι αληθινοί Αρχηγοί κρατών, κυκλοφορούν χωρίς φόβο ανάμεσα στο πλήθος, έχουν χιούμορ και δεν ξέρουν τι σημαίνει "ξύλινη γλωσσά". Κατάλαβα επίσης, ότι όταν πρόκειται για τη καρέκλα, τα όρια της άκρας δεξιάς με τα όρια της άκρας αριστεράς, είναι πολύ δυσδιάκριτα. Και οι 2 άκρες, τείνουν να χρησιμοποιούν ίδια επιχειρήματα και τακτικές και η ιδεολογία, πάει περίπατο. Είναι και οι 2, άπλες βίδες, στο μηχανισμό παράγωγης του πολίτικου τίποτα..  

 Σας κάνουν λόγο για Ανάπτυξη, όταν η μοναδική Ανάπτυξη στη χωρά αυτήν, είναι πως από το σύνθημα "Μητσοτάκη κάθαρμα" του 1965, φτάσαμε στο "Μητσοτάκη γ@ μιεσαι" του 2019... αυτή είναι η μοναδική ανάπτυξη, καθώς και οι πολύπλοκες ηλεκτρονικές πλατφόρμες του φον Πιερρακακη, που αντί να απλουστεύσουν τη ζωή σας, την έδεσαν κόμπο. Αυτή, είναι η Ελλάδα 2. 0 Η Ελλάδα, του "πάμε κι οπού βγει". Τώρα, βρίσκεστε στο μεταβατικό στάδιο, όπου οι περιουσίες σας αλλάζουν χεριά: άλλοι πουλάτε ακίνητα, άλλοι ρευστοποιείτε τις επιχειρήσεις σας και σε άλλους, επιβάλλουν αναγκαστικές κατασχέσεις. Διανύετε το τελευταίο μίλι, πριν οι ολετήρες σας - πωλητικοι και ολιγαρχες, που επιθυμούν εκτός από πλούσιοι να παραμείνουν και αθάνατοι - σας πάρουν και το τελευταίο σώβρακο, που φοράτε. Κι εσείς, υπακούτε τυφλά τους ολετήρες σας και τους αφανιστες σας, έχοντας παραδώσει ατομικά δικαιώματα, εθνικά δικαιώματα, οικονομικά δικαιώματα και κάθε είδους δικαιώματα σε αυτούς, στο όνομα φυσικά της "Δημοκρατίας". Υπομονή, τελειώνουμε. 

Σε λίγα χρόνια θα είστε λεύτεροι. Θα κυκλοφορείτε με απλανές βλέμμα στους δρόμους, θα κοιμάστε στο αυτοκίνητο και θα τρώτε ΜΙΑ φορά τη μέρα, από τη ταβέρνα της γειτονιάς σας με 145 ευρώ το μηνά.(σημ. το πρωτοείδα σήμερα, σε διαφημιστική επιγραφή ταβέρνας, ΦΑΓΗΤΌ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΆ, πλησίον του Μετρό της Νίκαιας). Δεν γνωρίζω, εάν θα εξακολουθείτε να φοράτε φίμωτρο και να μπολιάζεστε, ωστόσο θα είστε ευτυχισμένοι...!! Άλλωστε, το είπε και ο Ρώσος νομπελίστας συγγραφέας, Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: "Έχετε εξουσία πάνω στους ανθρώπους, μέχρι τη στιγμή που τους πήρατε τα πάντα. Όμως από τη στιγμή που τους αφήσατε χωρίς τίποτα, τότε τους χάσατε, είναι ελεύθεροι.."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου