Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

0 Μη γελάτε, αυτός θα σώσει την Ελλάδα!



Ναι, πολύ καλά καταλάβατε, και πολύ καλά ακούσατε.
Έκλασε εν μέσω Live εκπομπής... ο Μάλαξ!!
Καλά ρε, δεν σας είπα μην το ταίζετε αυτό εν ώρα εκπομπής, γιατί θα τρέχετε με μάσκες; Ζαβά;



Κυρίες κύριοι, κι όμως, αυτός θα μας σώσει. Λύθηκε επιτέλους το οικονομικό και ενεργειακό πρόβλημα της χώρας.
Η λύση είναι το φυσικό αέριο, και επειδή δεν γνωρίζω από γεωτρήσεις και παρδαλά, προς ώρας το μόνο φυσικό αέριο που βλέπω να υπάρχει στην Ελλάδα είναι οι πορδές του Πάγκαλου..
Με τόσο όγκο που κουβαλάει, σίγουρα θα μπορούσε να ζεστάνει και να φωτίσει ογδόντα νοικοκυριά. Κι άμα έκανε πως τρώει καμιά φασολάδα, ένα χωριό το φώτιζε για τρεις μήνες σίγουρα.

Τις προάλλες κάποιος που περπάταγε πίσω του, βρέθηκε ξαφνικά κολλημένος πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα που ήταν πίσω του. Έτσι στα καλά καθούμενα, ο άνθρωπος ..αναλήφθηκε στα ουράνια, σαν τον προφήτη Ηλία. Έμαθε να πετάει..

Όσοι κατάλαβαν τι έγινε, κάνανε τουμπεκί, διότι ήξεραν πως δεν είχε τελειώσει η ..όλη  εξαγωγή του ημερήσιου φυσικού αερίου του αντιπροέδρου, και δεν το είχε σε τίποτε να τους γυρίσει την πλάτη άξαφνα ως εκδίκηση. Και άντε να βρεις πίσω σου διαφημιστική πινακίδα να σου φρενάρει την πτήση.

Εδώ, κάθε φορά που πλένει στην αυλή το αμάξι του, μόλις το σαπουνίσει και το ξεπλύνει, αμολάει μια "ξεγυρισμένη" και βροντερή, που στεγνώνει στη στιγμή.
Στιγμιαία στεγνωτήρια αυτοκινήτων, "ο Θόδωρας".

Ακόμα απορώ με εκείνο το "μαζί τα φάγαμε"..τι σκατά φάγαμε μαζί, ακόμα να καταλάβω.
Αφού εγώ δεν κλάνω έτσι.. Εσείς μήπως; Λέω.. μήπως φάγατε εσείς μαζί του τίποτε;

Πηγή  A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου