Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

0 Ανώνυμος αναγνώστης αιτεί να γίνουν επώνυμα τα blogs, εάν δεν ζητηθεί συγνώμη από τους παρακμιακούς.

Πραγματικά, δεν πίστευα στα μάτια μου, από ένα Blog που το διάβασα ανελλιπώς, να διαβάσω τέτοιες χυδαιότητες και ασυναρτησίες. Δεν θέλω να επεκταθώ στους χαρακτηρισμούς και θα προτιμούσα να μείνω έως εδώ.

Από τα γραφόμενα φαίνεται καθαρά ότι έχετε παντελή άγνοια τι σημαίνει "Παλαιοημερολογίτες" αλλά προφανώς μετέφερε γνώσεις και απόψεις από διάφορα στερεότυπα που επαναπαύονται σε ημιμαθή μυαλά, χωρίς πνευματικότητα και διάκριση, αναρμόνιστα για ανθρώπους που έχουν την απαίτηση, να τούς διαβάζουμε, και περισσότερο ακόμα να απαιτούν να τα πιστεύουμε. Δυστυχώς εδώ επαληθεύεται και αποδεικνύεται η σημερινή κατάπτωση που βιώνουμε εμείς οι Έλληνες διότι θέλουμε να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας.


Και ερωτώ τι κακό σας έχουν κάνει οι παλαιοημερολογίτες;

Μήπως και αυτοί δεν κουβαλάνε τις αμαρτίες που έχετε και εσείς οι Νεοημερολογίτες ή μήπως νομίζεται ότι είσθε καλλίτεροι, επειδή τα έχετε βρει με το κατεστημένο (Άθεους Πολιτικούς);
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε συγκρίσεις ειδικά με εσάς, διότι θα είναι ανώφελο διότι όπως είπα πριν δεν φαίνεται να γνωρίζεται το θέμα, αλλά θα ήθελα μόνο σε δύο σημεία να αναφερθώ:

1. Γράφεται για παλαιοημερολογίτικες ΣΕΚΤΕΣ. Πραγματικά γνωρίζεται τι λέτε;
Διότι εάν δεν γνωρίζατε, να μάθετε, και κατόπιν δημόσια να ζητήσετε συγνώμη ή διαφορετικά πρέπει να προσκομίσετε αποδείξεις, για αυτά που λέτε. Εάν δεν κάνετε τίποτα από τα παραπάνω τότε κατά πρώτον θα γίνω και εγώ οπαδός αυτών που ζητούν την επωνυμία των blogs και κατά δεύτερον θα σας ξεμπροστιάσω με ότι μέσα διαθέτω.

2. Γράφεται ότι «Επικοινωνούμε άμεσα με την μητρόπολη Θεσσαλονίκης για ενημερώσουμε για την παρουσία και ομιλία των Αρχιεπισκόπου των ΓΟΧ και του (αυτοαποκαλούμενου) ηγουμένου της Εσφιγμένου, κάτι που ανάγκασε τον μητροπολίτη Άνθιμο να αποσύρει τον χαιρετισμό κ τον εκπρόσωπό του (αφού δεν μπορεί να συμπορεύεται με άτομα που έχουν τόσο εκκλησιαστικά όσο και δικαστικά καταδικασθεί ότι παράνομα φέρουν θρησκευτικούς τίτλους).»
Γνωρίζεται γιατί διώκεται ο Ηγούμενος της Ι.Μ.Εσφιγμένου;
Διώκεται γιατί δεν μνημονεύει τον Αιρεσιάρχη και προδότη Βαρθολομαίο!
Η μήπως χρειάζεται να σου παραθέσω τα ανδραγαθήματα του κατά της ορθοδόξου πίστης μας και της Ελλάδος;

Σου παραθέτω ένα ελαχιστότατο δείγμα διότι δεν έχω τον χρόνο και την όρεξη.
Αποκάλεσε τους αγωνιστές του '21 ξεβράκωτους που ξεσηκώθηκαν να χαλάσουν την ήσυχη συμβίωση Ελλήνων και Τούρκων!
Αποκάλεσε τους Αγίους κανόνας της Εκκλησίας «ΚΩΛὈΧΑΡΤΑ» και τους Αγίους Πατέρας που αναθεμάτισαν τον Πάπα εγωτιστές και ότι ευρίσκονται "ει την κρίση του Θεού", για το παραπτώματα τους.
Πρόσφατα την 29/10/2009 στην έδρα της Coca Cola εδώρησε στον μουσουλμάνο πρόεδρο της Coca Cola Μουχτάρ το ΚΟΡΑΝΙ και μεταξύ άλλων είπε «Έχω ένα αναμνηστικό δώρο το ΆΓΙΟ κοράνι , το ιερό βιβλίο των ΑΔΕΛΦΏΝ μας» κτλ. Ονόμασε το τερατούργημα αυτό που ονομάζεται κοράνι, «Άγιο» την στιγμή που βλασφημεί τον Ιησού Χριστό. Διάβασε στο κοράνι ( Σούρα 4 ¨ελ-Νισα¨ παρ. 171, Σούρα 5 ¨ελ-Μάϊντε¨ παρ. 72, Σούρα 9 ¨ελ-Τέβμλε¨ παρ. 30).

Αυτόν δεν μνημονεύει κύριε ΠΑΤΡΙΌΤΑ του «ΓΕΝΉΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»;
Και με το έτσι θέλω κατάσχεσε την χιλιόχρονη Μονή της Εσφιγμένου καταπατώντας τους Ιερούς κανόνας και το καταστατικό του Αγίου Όρους που έχει συνταχθεί με την συμφωνία όλων των γεροντάδων. Τους κατάσχεσε κάθε περιουσιακό στοιχείο, φαρμακευτική περίθαλψη, τους απομόνωσε για θάνατο.

Αντί να τα βάλετε με τους μνημονευτές δήθεν "Άγιους Γέροντες" κατηγορείται ένα αγωνιστή, αυτόν που εμμένει στις παραδόσεις και στην σωστή πίστη και υπερασπίζεσθε τους παρανόμους εγκάθετους του Βαρθολομαίου Κατσουλιέρηδες επειδή συμπορεύονται με το κατεστημένο.

Ντροπή σας και αίσχος σας εάν δεν ζητήσετε συγνώμη για τις ασυναρτησίες σας. Θα σας ξεμπροστιάσω όπου μπορώ, διότι δεν υπηρετείτε την Ορθόδοξη Ελλάδα αλλά είσθε καλυμμένοι πράκτορες, εκτός ότι έχετε παντελή άγνοια από θέματα της Ορθοδόξου Αποστολικής Πίστεως. Τότε εάν συμβαίνει το δεύτερο απλά ζητήστε μία συγνώμη από τους αναγνώστες σας και μην ξανασχολίσθε με τέτοια θέματα.


Σας Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.


Πηγή e-mail αναγνώστη μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου