Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

0 Ανακοίνωση των ΕλλήνωνYoutubers σχετικά με την αλλαγή ημερομηνίας της συναυλίας στο θέατρο Πέτρας.

Γνωστοποιούμε στους φίλους της ομάδας και όλους τους συναγωνιστές ενάντια στην κάρτα του πολίτη:
Η συναυλία η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2011, αναβάλλεται για τον μήνα Ιούνιο, σε ημερομηνία που θα ανακοινοθεί το συντομότερο δυνατόν.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην αναβολή της ημερομηνίας είναι οι κάτωθι:

α) Μετά από επαφές με επώνυμους καλλιτέχνες, πληροφορηθήκαμε ότι λόγο προγραμματισμένων υποχρεώσεων τους, αδυνατούσαν να παρεβρεθούν την συγκεκριμένη ημερομηνία.
β) Παρά το ότι από την πρώτη στιγμή με κάλεσμα μέσω διαδικτύου ζητήσαμε στήριξη από όλες τις πατριωτικές ομάδες, τα BLOGS και τα κινήματα κατά της Κάρτας Του Πολίτη, η έλλειψη επαρκούς υποστήριξης και συνδιοργανωτών σε αυτή την συναυλία, μας προβλημάτισε σε μεγάλο βαθμό, σχετικά για το ποιός είναι τελικά ο πραγματικός τους στόχος και σκοπός.
Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι το κόστος πραγματοποίησης αυτής της συναυλίας ανέρχεται στα 4500 ευρώ.
Συμπεριλαμβανομένων:
- Ηχητική εγκατάσταση.
- 100000 έντυπα ενημέρωσης.
- 100 αφίσες.
- Και επιπλέον κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής των συγκροτημάτων που δηλώσαν συμμετοχή από την επαρχία.
Όπως είχαμε πρωτύτερα ανακοινώσει, στην συναυλία η είσοδος θα ήταν ελεύθερη και τα έξοδα θα καλύπτονταν από συναγωνιστές, αλλά και έναν ΑΤΥΠΟ ΕΡΑΝΟ που θα γινόταν κατά την διάρκεια της συναυλίας, όπου η καταμέτρηση των χρημάτων θα γινόταν επιτόπου.
Αρχικά θα γινόταν ανακοίνωση του ποσού που συγκεντρώθηκε, με τα χρήματα που θα περίσσευαν θα γινόταν αγορά βιβλίων πατριωτικού περιεχομένου που θα προσφέρονταν σε ορφανοτροφεία της χώρας, και η απόδειξη αγοράς τους θα δημοσιεύονταν στο διαδίκτυο, προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια των ενεργειών μας.
Δεν σας κρύβουμε ότι τα γεγονότα που προαναφέραμε μας έχουν εν μέρει αποθαρρύνει, γι αυτό και περιμένουμε την δήλωση συμμετοχής ενός μεγάλου καλλιτεχνικού ονόματος, ούτως ώστε να επιτευχθεί μεγάλη προσέλευση κόσμου.
Στα επόμενα 24ωρα θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο έντυπο προς τύπωση-διανομή και ενημέρωση του κόσμου. Γι αυτό ζητάμε την έμπρακτη συμμετοχή σας από όλη την Ελλάδα.
Θα θέλαμε επίσης να καταθέσετε την άποψή σας για τρόπους ενεργής δράσης στο e-mail  helenicyoutubers@yahoo.gr


Ο αγώνας για την ελευθερία και την ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαιτεί συμμετοχή από όλους τους Έλληνες!!!

Η αδιαφορία και ο φόβος οδηγούν στην υποδούλωση των επομένων γενεών, την εξαφάνιση της προσωπικής μας ελευθερίας και την ισοπέδωση και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξίας!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου