Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

0 Τον Αντίχριστο περιμένουν οι Εβραίοι; Το Ισραήλ ζήτησε απο τον Τραμπ και από τον Πούτιν να χτιστεί ο ναός του Σολομόντα για να υποδεχθούν τον Μεσσία!!! (Βίντεο)

Το ανώτατο ιουδαϊκό συμβούλιο (Σανχεντρίν) κάλεσε το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον νεοεκλεγέν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν την βιβλική εντολή και τον ρόλο τους με την ανακατασκευή του εβραϊκού Ναού στην Ιερουσαλήμ.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΒΧΕ: Το ανώτατο ιουδαϊκό συμβούλιο (Σανχεντρίν) ζητεί από Πούτιν-Τράμπ να χτίσουν τον Τρίτο Ναό στην Ιερουσαλήμ


Το ανώτατο ιουδαϊκό συμβούλιο (Σανχεντρίν) κάλεσε το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον νεοεκλεγέν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν την βιβλική εντολή και τον ρόλο τους με την ανακατασκευή του εβραϊκού Ναού στην Ιερουσαλήμ.

Ο Ραβίνος Hillel Weiss, εκπρόσωπος του συμβουλίου Σανχεντρίν, επικοινώνησε με το πρακτορείο ειδήσεων Breaking Israel News, για να ανακοινώσει ότι ο Τράμπ πριν την εκλογή του έχει υποσχεθεί να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ (κάτι που δεν έκανε ο Ομπάμα και η Κλίντον).

Επίσης σε συνδυασμό με την εκφρασμένη επιθυμία του Πούτιν για την ανέγερση του τρίτου ναού, το ανώτατο εβραϊκό συμβούλιο απέστειλε επιστολή με την οποία προσφέρει και στους δύο ηγέτες την ευκαιρία να δράσουν ως σύγχρονοι «Κύροι» (μη-εβραϊοι βασιλιάδες, οι οποίοι αναγνωρίζουν τη σημασία του Ισραήλ και του Ναού του Σολομώντα).

(Κύρος ο Μέγας, βασιλιάς της Περσίας τον έκτο αιώνα π.Χ., ανακοινώθηκε ότι κατά το πρώτο έτος της βασιλείας του, είχε ζητήσει από τον Γιαχβέ να κάνει ένα διάταγμα που θα επέτρεπε την ανακατασκευή του Ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ.

Σε παλιότερο άρθρο μας με τίτλο («Ετοιμάζουν» πυρετωδώς την ανέγερση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα;), αναφέραμε ότι όλοι οι ορθόδοξοι ‘Ελληνες, Ρώσοι, Βούλγαροι, Αρμένιοι κά. γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του αποκαλούμενου Τρίτου Ναού του Σολομώντα αποτελεί την « επιτομή» των μελλούμενων γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα και όλον τον πλανήτη.

Μια ανθρωπότητα που «όλως τυχαίως» ευρίσκεται ένα «βήμα» πριν το παγκόσμιο οικονομικό κραχ ελέω Κίνας, που παρακολουθεί με απάθεια την «εισβολή» εκατομμυρίων Μουσουλμάνων στην χριστιανική Ευρώπη, βάσει όμως προγραμματισμένου σχεδίου.

Με την πείνα την ανεργία, την ανέχεια την πορνεία να «καλπάζουν», με τις απανταχού « χρωματιστές επαναστάσεις» να σαρώνουν όλο το παλαιό πολιτικό κατεστημένο, και με έναν «παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ» να ευρίσκεται στο τελικό στάδιο «εκτέλεσης».

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι Εβραίοι ομιλούν για την ανέγερση του Τρίτου Ναού, πάνω/δίπλα στο Μουσουλμανικό Τέμενος Αλ Ακτσά, κάτι το οποίο θα πυροδοτήσει έναν ακόμη πόλεμο τον αποκαλούμενο Ισλαμικό ιερό πόλεμο (τζιχάντ).

«Ούτω λέγει Κύριος προς τον κεχρισμένον αυτού, τον Κύρον, του οποίου την δεξιάν χείρα εκράτησα, διά να υποτάξω τα έθνη έμπροσθεν αυτού· και θέλω λύσει την οσφύν των βασιλέων, διά να ανοίξω τα δίθυρα έμπροθεν αυτού· και αι πύλαι δεν θέλουσι κλεισθή», Ησαίας.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου