Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

0 Ο θυελλώδης καυγάς Καμμένου- Καλογρίτσα:γιατί τα έσπασαν οι κουμπάροι

 Το παρασκήνιο της...τραυματισμένης κουμπαριάς των Καμμένου- Καλογρίτσα αποκαλύπτεται στη σκιά της αδειοδότησης των καναλιών.

Σύμφωνα με τη στήλη του Γ. Παπαχρήστου στα «Νέα» οι κουμπάροι Καμμένος και Καλογρίτας χάλασαν τις καρδιές τους λίγο πριν τις εκλογές δια ασήμαντον αφορμή!


« Για τα μάτια του Τ. Θεοδωρικάκου συγκεκριμένα. Της GPO της εταιρείας δημοσκοπήσεων που ανήκει στον όμιλο εταιρειών Καλογρίτσα και είναι κουμπάροι επίσης» αναφέρει το δημοσίευμα.

Και προσθέτει « Ο πρόεδρος Πάνος περίμενε προεκλογικά μια βοήθεια. Οσο να πεις το κόμμα " Π. Καμμένου και Σια Ανεξάρτητοι Ελληνες" του οποίου ηγείται ως γνωστόν με θαυμαστή επιτυχία δεν έσκιζε εκείνη την περίοδο...Αντιθέτως ψυχορραγούσε....Περίμενε από τις έρευνες της GPO ότι θα του έδινε στις έρευνές της το κατιτίς παραπάνω για να πειστούν και οι υπόλοιποι δημοσκόποι ότι εντάξει την έχει εξασφαλισμένη την είσοδο στη Βουλή...»

Οπως αναφέρει ο Γ . Παπαχρήστος «του Θεοδωρικάκου δεν του έβγαινε. Απο πουθενά.Και την πλήρωσε ο Καλογρίτσας και η καμμενοκουμπαριά».

Περιγράφει και ένα απίστευτο καυγά με ρήματα του είδους « θα σε λιώσω« ,«θα σε σκίσω», «θα σε ...» και «δεν κατάλαβες εγώ θα σε...».

πηγη:  www.thetoc.g

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου