Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

0 Αιματιρή επίθεση των Ισραηλινών δυνάμεων στην αποστολή "Ένα καράβι για την Γάζα"

Άνανδρη επίθεση, σήμερα τα ξημερώματα, των Ισραηλινών δυνάμεων στην νηοπομπή "Στολίσκος της Ελευθερίας" σε διεθνή ύδατα!

Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

0 Έκτακτες κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων εντός του θέρους

Άρωμα έκτακτων αποστρατειών στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων εντός του θέρους αναδύεται από τα δύο υπουργικά γραφεία στο ΥΠΕΘΑ. Μία σειρά γεγονότων, όπως η «λευκή απεργία» των πιλότων, η πορεία των ένστολων, η αδυναμία αναχαίτισης του κύματος φυγής των αξιωματικών, η διαρροή στα ΜΜΕ των τουρκικών επιθετικών κινήσεων στο Aιγαίο, παρά το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η πολιτική ηγεσία για να διευκολυνθεί η διαπραγμάτευση-εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, φαίνεται ότι σπρώχνουν σε έκτακτες κρίσεις στην ηγεσία των Ε.Δ..

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

3 Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών περί έκφρασης γνώμης ένστολων στον τύπο ή άλλα μέσα.

Δημοσιεύουμε την υπ' αριθμόν 1597/2001 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία κατοχυρώνεται το δικαίωμα σε κάθε ένστολο να μπορεί να εκφέρει γνώμη για υπηρεσιακά θέματα (εκτός απορρήτων) στον τύπο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, χωρίς την έγκριση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

0 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥ.Σ.Μ.Ε.Δ

Να δοθούν αντίγραφα των καταστατικών που αφορούν την απόφαση μη αποδοχής της εγγραφής του Ανθυποπλοιάρχου Αθ.Τσακαλή.
Διαβάστε τι λέει ο αξιωματικός και για ποιούς λόγους αναγκάστηκε να καταφύγει στον εισαγγελέα. Δείτε την εισαγγελική παραγγελία.
Τι του είπαν από το "εξωτερικό" ο γενικός γραμματέας του ΣΥΣΜΕΔ...

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

0 55 δισ. ευρώ για εξοπλιστικά από την Άγκυρα

Του Ηλία Νταλούμη

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα κάλεσε την Ελλάδα να λύσει τα προβλήματα που έχει με την Τουρκία με απευθείας συνομιλίες χωρίς την παρέμβαση τρίτων, προκειμένου το Αιγαίο να γίνει θάλασσα που ενώνει τους δύο λαούς και όχι που τους χωρίζει....

0 Απλήρωτοι στρατιωτικοί στην Ρόδο.

Γυρίζουν από τις ασκήσεις, μαζεμένοι οι λογαριασμοί και πρέπει να πληρωθούν. Τρέχουν τα ενοίκια, τα βερεσέδια και που είσαι ακόμη..!

0 Την 1η Ιουνίου κάνουμε... επανάσταση

Το παρόν άρθρο αποτελεί ανασκευασμένο κείμενο από βίντεο του you tube. Συμφωνούμε με το πνεύμα του και το δημοσιεύουμε βάζοντας και… ημερομηνία:
Θυμάστε τότε που ο Τράγκας είπε να μποϊκοτάρετε τα ολλανδικά προϊόντα και όλοι σας το κάνατε; Αυτό ήταν κάθε μέρα το πρώτο θέμα στις ολλανδικές ειδήσεις γιατί ένα μεγάλο μέρος της ολλανδικής οικονομίας κόντευε να καταστραφεί. Πως το ξέρω αυτό;;; Έμενα στην Ολλανδία τότε…
Είχαν πάθει πανικό….

0 Η δική μας Γενοκτονία

Πρέπει να είμαστε ο πιο κουτός λαός του κόσμου. Οι πλέον συναισθηματικοί χαμόβλακες της Γής, και οι πλέον ξεχασιάρηδες σε βαθμό καφρίλας.
Αποκαλούμε τους Κούρδους "αδέρφια" μας, για έναν και μόνο λόγο.
Επειδή τους πολεμάνε σήμερα λέει οι Τούρκοι. Δηλαδή, "ο εχθρός του εχθρού μου, αυτόματα γίνεται φίλος κι αδερφός μου.
Προσωπικά, ποτέ δεν θα θεωρήσω αδέρφια μου τα τουρκόφιλα αυτά απομεινάρια, τους Κούρδους....

0 Μόνιμη τουρκική ναυτική βάση στην πλάτη της Ελλάδας

Το Αλβανικό κοινοβούλιο ενέκρινε το νόμο περί εισόδου και προσωρινής παραμονής Τουρκικής ναυτικής μονάδας. Την είδηση μετέδωσε αργά τη νύχτα της Δευτέρας το Τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολή και αναμεταδόθηκε από το ΑΠΕ....

0 Κίρο Γκλιγκόροφ: “Δεν έχουμε Καμία σχέση με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και την Μακεδονία του”

Δήλωση του τότε προέδρου της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ στην "Toronto star" (15 Μαρτίου 1992).....

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

0 Τα άρρωστα πλοία

Μετά από μετρήσεις του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Χημείας και Βιομηχανικών Διεργασιών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στον εσωτερικό εργασιακό χώρο του ΤΠΚ ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ στον Ναύσταθμο Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την 27-02-08, βρέθηκε ότι σε όλους τους ελεγχθέντες χώρους οι συγκεντρώσεις των αιωρουμένων σωματιδίων ΡΜ10 ήταν απο 11 εως 17 φορές υψηλότερες του ορίου....

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

0 Τζαμί στον Βοτανικό χρηματοδωτεί το Π.Ν.


Σε μια εποχή που οι οικονομικές θυσίες των μελών του Π.Ν. ως ενεργά μέλη της Ελληνικής κοινωνίας και των οικογενειών τους, είναι αιματηρές και επώδυνες.
Σε μια εποχή που όλοι ξέρουμε τα προβλήματα βιωσιμότητας των ταμείων και των διάφορων οργανισμών, η ηγεσία του Π.Ν. έρχεται να δωρίσει εκτάσεις- περιουσία των μελών του Π.Ν..
Είναι αδιανόητο να παραχωρείτε περιουσία που ανήκει σε όλους μας.

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

0 ΣΥΣΜΕΔΗ απάντηση των "Κυρίων" του ΣΥΣΜΕΔ στον Σημ/ρο Α. Τσακάλη σχετικά με την αίτηση μέλους του τελευταίου.

Απλώς άνευ σχολίων

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

0 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ


Έχοντας ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια σ' αυτούς που δεν σέβονται τα χρήματα του Ελληνικού λαού ο Σημ/ρος Α. Τσακάλης ΠΝ δεν διστάζει να εμφανιστεί στα ΜΜΕ και να συζητήσει για τεράστια σκάνδαλα που ταλανίζουν το Π.Ν..
Δείτε τα σχετικά βίντεο: