Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

1 ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ-Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Tι μας λέει ο Θύμιος Παπανικολάου; Πως στην Ουκρανία επικράτησε ο φασισμός. Και μάλιστα στο πιό τελειοποιημένο «μοντέλο» αυτών των «επαναστάσεων» του πλανητικού φασισμού».

Αυτό το «μοντέλο» του νέου φασισμού που υλοποιήθηκε με τελειότητα στην Ουκρανία αποτελεί τη νέα στρατηγική της Νέας Τάξης για πολλές χώρες: Τη στρατηγική των αντεπαναστατικών «επαναστάσεων».

Το «μοντέλο» που στηρίζεται στη λαϊκή ΟΡΓΗ που γεννά και γιγαντώνει ο ίδιος ο φασισμός της Νέας τάξης, που στηρίζεται στις λαϊκές κινητοποιήσεις (γνήσιες ή κατασκευασμένες), το «μοντέλο» που σφετερίζεται το κύρος της έννοιας «επανάσταση» και εμφανίζει ως πραγματικότητα τα ανεστραμμένα είδωλά της: Τα αντεπαναστατικά πραξικοπήματα σαν Επανάσταση ...

Και δεν πρέπει να μένουμε αδιάφοροι μπροστά στην τραγωδία της Ουκρανίας, διότι η νεοταξική «συνταγή» που εφαρμόστηκε στην Ουκρανία, είναι ΓΕΝΙΚΗ και αφορά όλες τις χώρες της νέας αποικιοκρατίας

Αφορά και την Ελλάδα. Αύριο όταν θα εξαντληθούν ΕΝΤΕΛΩΣ τα περιθώρια των κατοχικών δυνάμεων, το ίδιο θα εφαρμοστεί και εδώ: Το δουλεύουν συστηματικά και σταθερά και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός...

Ο Θυμιάρας σαν καλό και χορτάτο παιδί του συστήματος, στα ίσια μας προειδοποιεί, πως ο ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να εξεγερθεί. Θα πρέπει να κάτσει στα αυγά του, να αυτοκτονεί, να εξαθλιώνεται, να λιμοκτονεί, (αυτός βέβαια δεν είναι ο νεοφασισμός του 4ου ράιχ του σήμερα και το πρόγραμμα του), εφόσον δεν έχει επαναστατική ηγεσία (η πουστιά για να κάτσει ο λαός στα αυγά του) και να ανέχεται τα κατοχικά νεοταξίτικα καθάρματα του νεοφασισμού του 4ου ΡΑΙΧ, της ΕΕ και της Αμερικής, διότι άκουσον-άκουσον, θα γίνει έρμαιο στον νεοταξίτικο φασισμό, λές και δεν είναι αυτός στα πράγματα.

Να γιατί ο Θυμιάρας λέει αυτές τις αλλοπρόσαλλες αντιδραστικές παπαριές, και να γιατί είχε κατηγορήσει το κίνημα των αγανακτισμένων ως χειραγωγούμενο από τα νεοτεξίτικα κέντρα αποφάσεων και ως φασίστες, όταν τμήμα των αγανακτισμένων θέλησαν να κάνουν ντού στην κατοχική βουλή, εννοώντας (τώρα μας το ξεδιαλύνει καλύτερα), πως ήθελαν να επιβάλουν (εδώ γελάνε), τον νεοταξίτικο φασισμό.

Ευτυχώς που το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΓΣΕΕ, πρόλαβαν και έδρασαν έγκαιρα και μας έσωσαν από τον νεοταξίτικο νεοφασισμό της Νέας Τάξης, με αιχμή και πολιορκητικό κριό τους αγανακτισμένους.

Θα πρέπει ο Θυμιάρας να τους συγχαρεί έστω και καθυστερημένα, ειδικά το ΚΚΕ, που περιφρούρησε την Βουλή από τους αγανακτισμένους, που δρούσαν ως όργανα της νέας αποικιοκρατίας του πλανητικού φασισμού και ματαίωσαν τα σχέδια τους.




1 σχόλια:

Unknown είπε...

kaλa o θυμιος ειναι οτι ναναι.........
μπερδεμενος αριστερος με περιεργη ψευτοπατριωτικη θολουρα....
εφυγε απο το ΚΚΕ πριν 10 χρινια και εχασε το δασος...........

μπλογκ πολιτικος καταπελτης

Δημοσίευση σχολίου