Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

0 Βεβήλωση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού σε εξώφυλλο δίσκου βουλευτή της ''Χρ. Αυγής'

Βεβήλωση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού σε εξώφυλλο δίσκου βουλευτή της ''Χρ. Αυγής'

Μας εστάλη η επαίσχυντη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: Στην συνημμένη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα εξώφυλλο από δίσκο που έβγαλε ο βουλευτής της χρυσής αυγής «Καιάδας».
Είναι μια βεβήλωση του ιερού προσώπου του Χριστού. Όσοι λοιπόν αγαπάτε τον Χριστό, να ξέρετε ποιοι βέβηλοι σας ζητούν να τους θεωρήσετε πιστούς πατριώτες.






π.Νικόλαος Μανώλης

Οι Άγιοι της Εκκλησίας θεωρούν τον βλάσφημο χειρότερο και από τον δαίμονα, γιατί ο μεν σατανάς, ακούγοντας το όνομα, το υπέρ παν όνομα, το Θείον όνομα του Θεού, φρίττει και τρέμει. Δεν μπορεί να ξεστομίσει βλασφημία. Πείθει όμως τον άνθρωπο να διαπράξει αυτήν την βαρύτατη αμαρτία.

Ο Άγιος Νεκτάριος τονίζει: "… λέγει ο Κύριος, αυτός που οργίζεται κατά του πλησίον του είναι ένοχος στη γενεά του πυρός… εάν τέτοια ευθύνη έχει ο κατά του πλησίον οργισθείς, ποιά ευθύνη θα έχει ο κατά του Θεού, του Ιησού Χριστού και της Παναγίας βλασφημών; …Σας παρακαλώ να βοηθήσετε τους βλάσφημους να μετανοήσουν, να πλησιάσουν στο ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως και να ζητήσουν το έλεος και την συγγνώμη του αγίου Θεού και να σταματήσουν το βρόμικο αυτό πάθος, διαφορετικά απομακρυνθείτε από κοντά τους, όπως φεύγετε μακριά από μία οχιά, μήπως και διορθωθούν, πράγμα που εύχομαι".



πηγη: http://www.katanixis.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου