Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

0 Τρίκαλα: Η Συνωμοσία του Πόντιακ και πως μετέτρεψαν τους ιθαγενείς δημότες σε αληθινά πειραματόζωα!

Εν έτει 1793, μετά τον τερματισμό του Επταετούς Πολέμου ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία, οι Γάλλοι γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους τον λόγο τιμής που είχαν δώσει στις Ινδιάνικες φυλές και «παραχωρούν» στο Βρετανικό στέμμα χιλιάδες εκτάρια γης. Αυτή ήταν και η λεγόμενη Συνωμοσία του Πόντιακ.
Η υπόσχεση του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκου του 15ου πως θα σεβόταν απόλυτα το δικαίωμα των Ινδιάνων να ζουν ανεμπόδιστα στα εδάφη των προγόνων τους, αλλά και να διατηρήσουν στο ακέραιο την ελεύθερη κουλτούρα τους, καταπατήθηκε άνευ αιδούς, γιατί η ελευθερία στη γη και στην κουλτούρα, είναι ο κύριος εχθρός της εξουσίας. Οι Ινδιάνικες φυλές, ένωσαν τις δυνάμεις τους ενάντια στην Αγγλική κυριαρχία, ο βρετανικός στρατός πυρπολεί ολόκληρα χωριά και σφάζονται αδιακρίτως άνδρες, υπερήλικες και γυναικόπαιδα. Ωστόσο δεν αρκούνται σ’ αυτό. Έχοντας λάβει σχετικές εντολές από τον Βρετανό στρατηγό Τζέφρι Άμερστ, ο διοικητής ενός εκ των οχυρών, του οχυρού Πιτς, «προσφέρει» στους συμβούλους-αρχηγούς των Ινδιάνων μολυσμένες κουβέρτες με ευλογιά, τις οποίες είχε προμηθευτεί από το νοσοκομείο. Οι Ινδιάνοι ξεκληρίζονται κι αυτός ήταν ίσως ο πρώτος βιολογικός πόλεμος σε πειραματικό στάδιο


Στους καθαρούς οργανισμούς των Ινδιάνων που ζούσαν σε αρμονία με τη φύση, ο δυτικός «πολιτισμός» άφησε το τραγικό αποτύπωμα του: Πολυάριθμες ασθένειες μεταφέρθηκαν στη Βόρεια Αμερική από την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της παρωτίτιδας, της ανεμοβλογιάς, της χολέρας, του κοινού κρυολογήματος, της διφθερίτιδας, της γρίπης, της ελονοσίας, της ιλαράς, του ερυθρού πυρετού, των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών, του τύφου, της φυματίωσης και του κοκκύτη.


Αλλά η ευλογιά ήρθε εν είδει «δώρου» τυλιγμένη σε κουβέρτες. Από αυτό το ιστορικό γεγονός και τον τρόπο επιβολής της δυτικής «προόδου» στην Βόρεια Αμερική, βγαίνει και το ακόλουθο συμπέρασμα: Ο καλύτερος πολίτης είναι ο αγνός και ανυποψίαστος πολίτης, που μπορείς να τον ξεγελάσεις πολιτικάντικα και να του πασάρεις την καταδίκη του ως «πρόοδο».

Η «έξυπνη» σύλληψη για ηλίθιους πολίτες

Σήμερα τα ΜΜΕ προβάλουν την μεγάλη ευκαιρία που θα έχουν τα Τρίκαλα να είναι η πρώτη πόλη στην οποία θα εφαρμοστεί η τεχνολογία 5G. Το αφήγημα που παπαγαλίζουν τα μίντια έχει ως εξής:


Η πρώτη πόλη στην Ελλάδα με τεχνολογία 5G αναμένεται να γίνουν τα Τρίκαλα, ένα σχέδιο που ξεκίνησε από τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο δήμος Τρικκαιών υπέγραψε προγραμματική συμφωνία με τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και την e-trikala.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υλοποιηθούν όλα τα έργα, ώστε τα Τρίκαλα να γίνουν μια πρότυπη πόλη 5G-Ready. Η διαδικασία προβλέπει την εκπόνηση μελέτης και την εφαρμογή πιλοτικού έργου δωρεάν εγκατάστασης πιλοτικού δικτύου 5G στην πόλη των Τρικάλων.

Οι λύσεις τις οποίες θα προσφέρει στους πολίτες, όπως αναφέρεται, ονομάζονται «Λύσεις Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» και αφορούν σε «έξυπνη» στάθμευση «έξυπνο» φωτισμό, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, συλλογή και ανάλυση δεδομένων, λύσεις εξυπηρέτησης του πολίτη και των επιχειρήσεων.

Ο δήμαρχος Τρικκαιών, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα επόμενα δύο βήματα αφορούν την επίλυση των νομικών ζητημάτων ως προς το φάσμα, κάτι που επιλύει το υπουργείο, ενώ το δεύτερο είναι η δρομολόγηση μιας ευρείας κλίμακας μόνιμη εφαρμογή και όχι μιας μικρή έκτασης πιλοτική δράση».

Οι δράσεις για το δίκτυο 5G και τους «έξυπνους κάδους» στα Τρίκαλα, παρουσιάστηκαν τον περασμένο μήνα, ως καλή πρακτική από την Ελλάδα, στο Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη — High Level Political Forum 2018/ Agenda 2030, που πραγματοποιήθηκε στον ΟΗΕ.

Σε παράλληλη εκδήλωση/workshop με θέμα το σχεδιασμό «βιώσιμων και έξυπνων», σύγχρονων πόλεων — «Shaping smarter and more sustainable cities: Striving for sustainable development goals» ο δήμος Τρικκαίων παρουσιάστηκε από την εκπρόσωπο της γενικής γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, επικεφαλής του Τμήματος Ευρυζωνικότητας, Σοφία Παπαθανασοπούλου.

Τα Τρίκαλα με το 5G και το Internet of Things (μέσω των «έξυπνων κάδων») απετέλεσαν παράδειγμα για τα όσα προωθεί η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα σε επίπεδο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης και τεχνολογίας.




Κι αν ρωτήσεις τους Τρικαλινούς τι είναι Ατζέντα 21⁄30, τι είναι Βιώσιμη Ανάπτυξη, είτε στο υποτιθέμενο επίπεδο, είτε στο πραγματικό, είναι αβέβαιο αν ένας στους δέκα θα γνωρίζει να απαντήσει. Και γιατί να γνωρίζουν άλλωστε, αφού ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ πολιτικό κόμμα -από άκρα δεξιά ως άκρα αριστερά- δεν τους ενημέρωσε; Ακούν όλους τους πολιτικούς να παπαγαλίζουν «Βιώσιμη Ανάπτυξη» και θαρρούν ότι είναι κάτι καλό για τους ίδιους.




Η ανάλυση της Ατζέντας 21 είναι ένα μακροσκελές σύγγραμα, ωστόσο ας δούμε μερικές από τις εφαρμογές της που αφορούν στην Αστικοποίηση και δημιουργία των «Έξυπνων Πόλεων»

Free wifi

Το «πείραμα» του free wifi έγινε στα Τρίκαλα και... πέτυχε. Το 2004, η Δήμος Τρικάλων ήταν ο πρώτος σε όλη την Ελλάδα που έδωσε δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλη την πόλη 24⁄7. Οι υπόλοιποι δήμοι ήταν σε αναμονή.

Το 2012, ο καρκίνος των πολιτών του δήμου Τρικάλων είχε ήδη εκτιναχθεί στα ύψη, με τους επιστήμονες να αναρωτιούνται ποια αιτία τον προκάλεσε. Τι έγραφαν τότε τα ΜΜΕ:

Ο καρκίνος θερίζει τα Τρίκαλα !!!

Από Iatropedia — 20 Ιανουαρίου 2012



Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Μέσα στο 2011 οι περισσότεροι άνθρωποι που πέθαναν στο νομό Τρικάλων, πέθαναν από καρκίνο. Για κάποιο λόγο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, οι περισσότερες περιπτώσεις θανάτου στην περιοχή, σύμφωνα με το ληξιαρχείο του Δήμου Τρικκαίων, οφείλονται στον καρκίνο, και είναι σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με άλλες αιτίες. Μέσα στο 2011 στα Τρίκαλα πέθαναν 485 άνθρωποι. Από αυτούς οι 262 ήταν άνδρες και οι 223 ήταν γυναίκες. Από τους 485 θανάτους οι 160 αφορούν θάνατο από καρκίνο. 93 άνθρωποι πέθαναν από κάποιο καρδιακό πρόβλημα, και αμέσως μετά έρχονται τα εγκεφαλικά: 63 περιπτώσεις. Δηλαδή από τους 485 θανάτους οι 316 (ποσοστό άνω του 65%) οφείλονται σε καρκίνος, στην καρδιά και στα εγκεφαλικά επεισόδια. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος σας λέμε το γήρας σαν αιτία θανάτου έρχεται 4η με καταγεγραμμένους θανάτους στο ληξιαρχείο, 61. Να αναφέρουμε ότι οι περιπτώσεις θανάτου δεν έχουν κάποιο ηλικιακό περιορισμό και στα θύματα από καρκίνο αναγράφονται και αρκετοί νέοι άνθρωποι, ακόμη και παιδιά.

Την ίδια στιγμή και οι γεννήσεις στην περιοχή καταγράφουν σημαντική πτώση σε σχέση με προηγούμενα έτη. Το 2011 γεννήθηκαν 793 παιδιά, ενώ το 2010, για παράδειγμα 1009.

Γιατί, εκτός από καρκίνο, η «ασφαλής» αυτή ασύρματη τεχνολογία προσφέρει και στειρότητα!

Το 2004 Δήμαρχος Τρικάλων ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Μιχάλης Ταμήλος, Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα, υποτίθεται... Μετέπειτα ως βουλευτής της Ν.Δ. έχει πει τόσο αδιανόητα πράγματα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην ιστορία της πολιτικής αναισθησίας του τόπου μας. Είναι ο βουλευτής που δήλωσε ότι δεν θέλει να παρακολουθεί τις επιτροπές της Βουλής αν δεν πληρώνεται. Και όταν προκλήθηκε σάλος από αυτές τις δηλώσεις απάντησε: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα @ρχίδι@ μας».

Το 2012, όμως δήμαρχος διετέλεσε ένα «αξιόλογο» άτομο. Ένας γιατρός, ο Χρήστος Λάππας, Διευθυντής της Ά Παθολογικής, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Τρικάλων, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Τρικάλων και σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Τι έκανε ο γιατρός-δήμαρχος και λοιπή επιστημονική κοινότητα για να λύσουν τον «γρίφο» του καρκίνου των πολιτών του; Ημερίδες! Και κόντρα ημερίδες, όπου έτρεχαν οι καρκινοπαθείς και οι γυναίκες με όγκους στο στήθος να ενημερωθούν, όχι πως αρρώστησαν, αλλά πως θα γίνουν καλοί πελάτες — ασθενείς.

Το ίδιο ακριβώς ιατρικό πάρτι στήθηκε και για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Γιατροί διαβεβαίωναν ότι μπορούν να κάνουν θαύματα για την αντιμετώπιση της.

To 2015, o δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, έφερε κι αυτός το free wifi στην πόλη του Βόλου, μάλιστα την ίδια εταιρεία που το είχε τοποθετήσει στα Τρίκαλα και διαβεβαίωνε ότι είναι ασφαλές.

«Θερίζει» η νόσος – φονιάς στον Βόλο

Ταχυδρόμος — 2017

Η αύξηση του αριθμού των θανάτων σε σύγκριση με τον αριθμό των γεννήσεων τα τελευταία χρόνια, όπως καταγράφεται στα ληξιαρχεία της Μαγνησίας, δεν είναι το μοναδικό ανησυχητικό στοιχείο. Σοκ προκαλεί ο αριθμός των θανάτων που προέρχονται από καρκίνο. Μέσα στο 2016 και μόνο στον Δήμο Βόλου, σε 344 ληξιαρχικές πράξεις θανάτου από τις 1.233 συνολικά, αναγραφόταν μία λέξη: καρκίνος. Το ποσοστό θανάτων από την αδηφάγο νόσο «σκαρφάλωσε» στο 27% από το 23,9% που ήταν το 2013, αύξηση δηλαδή της τάξης του 4% μέσα σε μία μόλις τριετία. Ήδη μέσα στους πρώτους πέντε μήνες του 2017, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία των ληξιαρχείων όπως απεικονίζονται στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, έχουν καταγραφεί 1.073 θάνατοι και μόλις 368 γεννήσεις. Στη δημοτική ενότητα Βόλου, καταγράφηκαν οι περισσότεροι -620 τον αριθμό- θάνατοι συνανθρώπων μας. [...]

Σοκ προκαλούν στοιχεία του ληξιαρχείου του Δήμου Βόλου για τις αιτίες των θανάτων. Σε σύνολο 1.233 θανάτων που καταχωρήθηκαν στα ληξιαρχεία για τις περιοχές Βόλου, Αγριάς, Αισωνίας, Ιωλκού και Ν. Ιωνίας το 2016, το 27% αφορούσε σε θανάτους από καρκίνο. Από το σύνολο των 794 θανάτων το 2016, το 30% ήταν λόγω καρκίνου. Αριθμητικά αυτό μεταφράζεται σε απώλεια 235 ανθρώπων.

Ο αριθμός των θανάτων σε σχέση με αυτόν των γεννήσεων αλλά και τα κρούσματα θανάτων από καρκίνο, έχουν θορυβήσει την ιατρική κοινότητα της περιοχής, που επί σειρά ετών ζητούσε την εκπόνηση επιδημιολογικής μελέτης. Η επιδημιολογική μελέτη που θα αναλύσει με επιστημονικά δεδομένα τα στοιχεία που υπάρχουν, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε πλήρη εξέλιξη.

Κι ακόμα μελετάται. Βέβαια την πόλη επιβαρύνει και η ΑΓΕΤ, αλλά και η ακτινοβολία από τον πύργο του ΟΤΕ, ωστόσο η αύξηση της χρήσης της ασύρματης τεχνολογίας είναι αυτή που επιφέρει εκτός από τον καρκίνο και ψυχικά νοσήματα, αλλά και υπογονιμότητα.

Η ’αδοκίμαστη’ τεχνολογία 5G

Αυτό που δεν γνωρίζει ο Έλληνας ιθαγενής είναι σε ΗΠΑ, Καναδά κι Ευρώπη, έχουν ξεσηκωθεί πολίτες, επιστήμονες, ακτιβιστικές οργανώσεις αλλά και πρώην στρατιωτικοί και κάνουν αγώνα κατά της εν λόγω τεχνολογίας, με συνεχή ενημέρωση, δράσεις αλλά και ομαδικές αγωγές!


Αν η Big Technology έχει να δείξει κάποια μοχλευμένα εργαστηριακά τεστ για να πείσει το καταναλωτικό κοινό για την ασφάλεια της ασύρματης τεχνολογίας, στην συγκεκριμένη δεν έχει καν ούτε τέτοια!

Οι ιθαγενείς καταναλωτές θαμπώνονται από το θαύμα της γρηγοράδας που τους υπόσχονται για το ίντερνετ και τη διασύνδεση με τις έξυπνες συσκευές τους, χωρίς ωστόσο να συνειδητοποιούν ότι, εκεί που η κεραία τηλεφωνίας έπρεπε να είναι κάποια χιλιόμετρα μακριά από την κατοικήσιμη περιοχή, τώρα θα έχει πομπούς μικροκυμάτων ανά 300 μέτρα και σε κάθε γλόμπο των δρόμων τους! Ένα πλήρες δίχτυ μιας ηλεκτρομαγνητικής αράχνης θα εγκλωβίζει ζωντανούς οργανισμούς, νέους, γέρους, παιδιά, εγκύους, άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, ζωάκια, φυτά — όλα μέσα σε συνεχή μικροκύματα, νύχτα-μέρα.


Αδοκίμαστο σε ζωντανούς οργανισμούς, υπογράφεται από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, άνευ περιβαλλοντικής μελέτης από το υπουργείο Περιβάλλοντος και χωρίς απολύτως καμία εγγύηση ασφάλειας από το υπουργείο Υγείας!


Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της χρήσης της στο εξωτερικό δείχνουν ανθρώπους να υποφέρουν και να πουλάνε τα σπίτια τους, τα οποία μάλιστα χάνουν και την εμπορική τους αξία:

Ο εφιάλτης της 5G τεχνολογίας έχει ήδη αρχίσει

Πως οι μίνι πύργοι της 5G θα επηρεάσουν τον τρόπο ζωής σας περισσότερο από όσο γνωρίζετε

5G: Η τελική φάση — Η αρχή του τέλους (μας)

Επιστήμονες και γιατροί προσφεύγουν στην Ε.Ε. για τη χρήση 5G λόγω κινδύνων για την υγεία

Το σύστημα σπρώχνει ένα εντελώς εφιαλτικό 5G μέλλον χωρίς ελέγχους ασφαλείας

Τεχνολογία 5G: Πρώην πλοίαρχος με ειδικότητα στις επικοινωνίες εξηγεί τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι!

“Στο σκαμνί” καθίζουν οι Καναδοί την ασύρματη τεχνολογία – Αγωγή σε εισαγγελείς & 40 επιχειρήσεις!

Τρίκαλα: Η πόλη-πειραματόζωο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης


Το 2011, ο καλός αυτός γιατρός δήμαρχος, Χρήστος Λάππας, αποφάσισε να... βάλει τσιπάκι στους δημοτικούς υπαλλήλους του! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε!


Ήταν 15αύγουστος όταν έσκασε η βόμβα, περίοδος ’τα μπάνια του λαού’, αλλά υπήρξε μεγάλη αντίδραση και το τσιπάκι έγινε γαργάρα!

Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα αγοράς για να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα σε προσιτή τιμή, προκειμένου να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων. Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας, και συνέχισε λέγοντας πως «Είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος. Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών».

Μπορεί οι Τρικαλινοί να σώθηκαν από το τσιπάρισμα, αλλά τα πειράματα της νέας παγκόσμιας τάξης συνεχίζονται.



Ποδηλατόδρομοι παντού γιατί η Ατζέντα 21 θέλει την πλήρη κατάργηση των Ι.Χ. Να αρχίσετε να συνηθίζετε στην ιδέα ότι οι αποστάσεις μετακίνησης σας θα είναι περιορισμένες κι ελεγχόμενες. Η εξοχή και τα προάστια θα ανήκουν στα ζώα και τα φυτά, οι άνθρωποι θα μετακινούνται μέσα στις πόλεις και στην καλύτερη περίπτωση ακόμα, δεν θα χρειάζεται παρά να ανεβοκατεβαίνουν έναν ουρανοξύστη που θα έχει εκτός από την κατοικία τους, το μάρκετ, το γυμναστήριο, την καφετέρια, το σινεμά, και μερικά άλλα καταστήματα. Έλεγχος και περιορισμός.




Η πόλη τεστάρει και το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό. Μπορεί να τους ξέφυγε καμιά φορά σε πορεία, αλλά δεν βαριέσαι, είναι πολλά υποσχόμενο στην ατζέντα της «Βιώσιμης Ανάπτυξης»: υπόσχεται πολλές θέσεις ανεργίας σε οδηγούς ταξί, λεωφορείων, φορτηγών, ακόμα και ντελίβερι. Προφανώς οι διάφοροι δήμαρχοι που πέρασαν από τα Τρίκαλα θα έχουν κι εδώ την αυριανή λύση για τι θα απογίνουν όλοι αυτοί, αλλά δεν μας την λένε ακόμα. Ημερίδες για την αντιμετώπιση της ανεργίας και συσσίτια.





Τα πρώτα φρικαλέα «έξυπνα» δέντρα έκαναν εκεί την εμφάνιση τους. Το πρωί προσφέρουν τον ίσκιο τους, το βράδυ τον φωτισμό τους και όλη μέρα... τον καρκίνο τους! Αισθητικά δε, παίρνουν άριστα με τόνο στο εφιαλτικό σκηνικό που μας υπόσχονται οι έξυπνες πόλεις. Όσο για το «τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε», δεν υπάρχει ανησυχία. Ημερίδες, ημερίδες, ημερίδες και μελέτες, μελέτες, μελέτες. Ο αποδεκατισμός της αγέλης συνεχίζεται γιατί αυτό που δεν σας είπαν, είναι τι εννοούν κατά πολύ βάθος ότι είναι Βιώσιμη Ανάπτυξη:

Βιώσιμη Ανάπτυξη: Η μείωση του πληθυσμού για έναν καλύτερο πλανήτη!

Υποτίθεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν ενεργά και να λαμβάνουν αποφάσεις για την πόλη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας e-Dialogos. Πόσοι ενημερώθηκαν σωστά για την 5G και πόσοι συναποφάσισαν στην τοποθέτηση της;

Ο καλύτερος πολίτης, είναι ο ανημέρωτος ιθαγενής. Παίρνει την κουβέρτα εξ Αμερικής με την υπογραφή του πολιτικού που εξέλεξε ο ίδιος και μετά αναρωτιέται γιατί αρρωσταίνει και δεν γεννά παιδιά. Στην τόσο «έξυπνη» high tech πόλη που διαβιώνει, πως γίνεται τελικά αυτός να είναι ο ηλίθιος;

Με την αμέριστη φροντίδα των πολιτικών και των ΜΜΕ που τον κάνουν να καμαρώνει για την πρωτιά και εξοχότητα του!

 Ευχαριστούμε την σελίδα igata.gr που μας έδωσε την άδεια για αναδημοσίευση του άρθρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου