Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

2 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR  ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ !




ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ( ΜΑΤ )! Η POLICE VOICE GR  ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ... ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ! ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ! ! ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ
ΠΟΡΕΙΑ ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ 


 

ΑΤΣΑΛΙ, ΣΙΔΕΡΟ, ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙ 6 ΩΡΕΣ ΛΑΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ... ΤΕΛΟΣ !


ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΤ

Πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδια με θύματα γυναικόπαιδα και απλούς ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας συνέβησαν εχθές στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστές τα ΜΑΤ των Γεροβασίλη-Παπακώστα.
Χωρίς ενοχές και διακρίσεις, ΜΑΤατζήδες έριξαν εκατοντάδες χημικά προς το τεράστιο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Κέντρο της πόλης και γύρω από το Λευκό Πύργο, μη δίνοντας δεκάρα πως ανάμεσα τους υπήρχαν γυναικόπαιδα που έφτασαν μέχρι και τη θάλασσα για να προστατευθούν.

Police-Voice blog ➤ 

2 σχόλια:

παππούς είπε...

μονο τα καλασνικοφ πρεπει να παρουν τωρα τον λογο σε επομενα επεισοδια με θυματα γεροντες γυναικες και παιδια!!!που ακουστηκε αυτο μωρη καριολα Γεροβασιλη Παπακωστα?

Billakos Storm είπε...

Τα καλασνικοφ τα έχουν οι Αλβανοί οι Ρώσοι και οι κινέζοι..Εμείς έχουν όπλα δυνατότερα!!Την ομοψυχία και το DNA μας

Δημοσίευση σχολίου