Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

0 Ο αδερφός του ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ τελικά υποψήφιος με ΝΔ,......ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ       

 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία αναμένεται να πολιτευτεί ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του Focus Fm είχε πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΜyPortal.gr, συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και φέρεται να συμφώνησαν στο να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος όποτε και αν γίνουν οι εθνικές εκλογές. Σημειωτέον πως ο κ. Βενιέρης είναι αδερφός του Κυριάκου Βελόπουλου, προέδρου της “Ελληνικής Λύσης”.

Πηγή: http://myportal.gr/kleidose-i-ypopsifiotita-venieri-me-ti-nd/




 Πρόκειται για τον Δημήτρη Βελόπουλο – εμφανιζόμενο με το… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Βενιέρης» – δημοσιογράφο του βορειοελλαδίτικου ραδιοφωνικού σταθμού Focus Fm 103,6, πρώην εργαζόμενο στην ΕΡΤ, από την οποία είχε παραιτηθεί το 2014, για να στήσει τον σταθμό μαζί με τον αδερφό του Κυριάκο.


ΒΕΝΙΕΡΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ    ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ   ΙΑΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ    ΑΝΝΑ    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΖΙΟΥΤΑ    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ    ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ    ΑΦΡΟΔΙΤΗ    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΚΟΥ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ    ΥΠΑΛ.ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΙΔΟΥ    ΦΩΤΕΙΝΗ-ΝΙΟΒΗ   ΚΑΘΗΓΗΤΗΤΡΙΑ ΑΕΙ ΡΑΠΤΗ    ΕΛΕΝΗ   ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ ΣΑΠΙΚΑ    ΡΟΔΑΝΘΗ-ΣΥΝΘΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΑΧΙΑΟΣ    ΝΙΚΟΛΑΟΣ    ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ   ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/boyleytikes-ekloges-2019-oloi-oi-ypopsifioi-tis-nd

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου