Κυριακή 26 Απριλίου 2020

0 KOYΛΗ ας προσεχες νομισες οτι εκανες την επιλογη του αιωνα ...κακομοιρη!!!!

KOYΛΗ ας προσεχες νομισες οτι εκανες την επιλογη του αιωνα ...κακομοιρη!!!!
Τορπίλη από το Μαξίμου κατά της Σακελλαροπούλου: «Ο Μητσοτάκης ακύρωσε το ταξίδι τους στον Έβρο…»


Φαίνεται πως τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς όπως όλα δείχνουν ο μήνας του μέλιτος με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (κυρίως μ’ αυτόν) και το σύστημά του στο Μέγαρο Μαξίμου έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα.
Ο κ. Μητσοτάκης φέρεται ιδιαίτερα προβληματισμένος –αν όχι και εξοργισμένος, σύμφωνα με… διαρροές του Μαξίμου- από τα πρώτα δείγματα γραφής της εκλεκτής του για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας. Ειδικότερα, όπως λένε οι κακές γλώσσες μέσα από το Μαξίμου, «ο Μητσοτάκης είναι ενοχλημένος σφόδρα με το πάθος της για χλιδή και υπερ-προβολή την ώρα μάλιστα που η χώρα αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση κι εμείς ως υπεύθυνη κυβέρνηση δίνουμε τη μεγάλη μάχη για την ανάσχεση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού».
Τα PIPERATA.GR ήδη από τις 7 Απριλίου με σχετικό ρεπορτάζ σας είχαν ενημερώσει ότι στα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης έχει δημιουργηθεί μείζον πολιτικό ζήτημα με τα εξεζητημένα γούστα της κυρίας Σακελλαροπούλου και του συντρόφου της Παύλου Κοτσώνη αλλά και για το γεγονός ότι το προεδρικό ζεύγος επέλεξε να διαμείνει μόνιμα στο μέγαρο της Ηρώδου του Αττικού σε συνθήκες χλιδής που θα ζήλευε ακόμα και η αλήστου μνήμης Φρειδερίκη ή και η Μεγάλη Αικατερίνη της τσαρικής Ρωσίας.
Το κερασάκι στην τούρτα
Το κερασάκι στην τούρτα των διαταραγμένων σχέσεων της κυρίας Σακελλαροπούλου και του κ. Μητσοτάκη έρχεται να βάλει μια νέα διαρροή από το σύστημα του Μαξίμου. Οι άνθρωποι, λοιπόν, του κ. Μητσοτάκη –προφανώς εν γνώσει του πρωθυπουργού- ενημερώνουν αρμοδίως ότι ο «Κυριάκος ήταν αυτός που ακύρωσε το ταξίδι του στον Έβρο γιατί δεν ήθελε να βρεθεί δίπλα δίπλα με την Πρόεδρο, το Πάσχα, και όχι το αντίθετο».
Ο κ. Μητσοτάκης, -που «δεν ξεχνάει εύκολα» τονίζουν με νόημα οι πιο στενοί του συνεργάτες- είναι πλέον έξαλλος όχι μόνο με τα καμώματα της κυρίας Σακελλαροπούλου αλλά και από το γεγονός ότι το περιβάλλον της επιχείρησε να παρουσιάσει ότι ήταν εκείνη (σ.σ.: η ίδια η Πρόεδρος δηλαδή) που ακύρωσε το ταξίδι τους στον Έβρο σε μια προσπάθειά της να τον εκθέσει και να τον μειώσει πολιτικά.
Είναι σίγουρο πως αυτή η σύγκρουση που πλέον ξεφεύγει από τα… υπόγεια των δύο γειτονικών μεγάρων θα έχει κι άλλα επεισόδια και τη φράση «θηλυκός Σαρτζετάκης» θα την ακούσουμε πολλές φορές στο μέλλον από τα «πέριξ» του Μαξίμου.
Το ρεπορτάζ “τρέχει” και τα PIPERATA.GR θα είναι εκεί…
https://www.piperata.gr/














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου