Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

0 ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΑΝΑΖΕΙ


Το σύνθημα δεν πρέπει να είναι "Οι ζωές μας ή τα κέρδη τους", αλλά "ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ". Οι υπάνθρωποι αυτοί δεν σέβονται τις ζωές μας και παρά τις συγγνώμες, τις πολιτικές ευθύνες και όλους τους κούφιους πομφόλυγες, το αποδεικνύουν συνεχώς και ακατάπαυστα. Δεν άλλαξαν στο παραμικρό από το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, δεν έβαλαν, ούτε βάζουν μυαλό, ούτε πρόκειται ποτέ να βάλουν.

 Στην χθεσινή μεγάλη πορεία, το απέδειξαν πολλαπλώς με τις απρόκλητες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον ανθρώπων που ασκούσαν το συνταγματικό τους δικαίωμα να συνέρχονται από κοινού και να διαδηλώνουν. Πρόκειται για Συνταγματικό δικαίωμα που θεσπίζεται από το άρθρο 11 του Συντάγματος και πρόκειται για δολοφονικές απρόκλητες επιθέσεις οπλοφόρων οργάνων του κράτους σε ανθρώπους που ειρηνικά ασκούσαν το δικαίωμα. Αποκορύφωμα και απόδειξη ότι είναι οι ίδιοι άθλιοι είναι η εγκληματική συμπεριφορά με το γερανό της αστυνομίας να επιτίθεται εναντίον διαδηλωτών στην οδό Ακαδημίας, που μόνο από τύχη δεν στοίχισε ζωές ανθρώπων.

 Η συμπεριφορά θύμισε την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη από το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη. Είναι οι ίδιοι, είναι ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ . Και μέσα σε όλα αυτά τα προφανή εγκλήματα η απορία : δεν υπάρχει ούτε ένας έντιμος εισαγγελικός λειτουργός στην χώρα να ασκήσει ποινικές διώξεις κατά των αστυνομικών και όσων τους κατευθύνουν. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ; Τόση σήψη ; τέτοιες παραβάσεις καθήκοντος Αυτό "κράτος" που σε κάθε λειτουργία του αποπνέει μπόχα και αηδία, αυτοί οι σιχαμένοι υπάνθρωποι που υπάρχουν γύρω μας, επιτίθενται στις ζωές μας με τόσο χυδαίο τρόπο και θέλουν αυτό το μαφιόζικο δημιούργημα τους να το ονομάζουν κράτος ; Είναι ευνόητο το τι πρέπει να κάνουμε, συλλογικά, ειρηνικά, αποφασισμένα και χωρίς αναστολές και εκπτώσεις ... . 

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ και όλοι τους εκεί που τους πρέπει. Τίποτα δεν θα ανθίσει σε αυτό τον τόπο, όσο αυτοί κρατούν τα κλειδιά της και μας βιάζουν, μας σκοτώνουν, μας κλέβουν και μας λοιδωρούν. Με εγκληματίες κοινωνίες ανθρώπων δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου