Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

0 ΝΤΡΟΠΗ στα "τσοπανόσκυλα"….

Πρωτοφανείς λαϊκές κινητοποιήσεις αναμένοντας κατά την 48ωρη γενική απεργία, την πρώτη μετά τη Μεταπολίτευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29, όπως αποφάσισαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ....


Το απεργιακό συλλαλητήριο, την Τρίτη 28 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ την Τετάρτη 29 Ιουνίου, τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Αλλά πώς???? 


Αφού την ίδια στιγμή τα συνδικαλιστικά…. σωματεία αποφάσισαν 48ωρη απεργία!!!

Για άλλη μια φορά τα τσοπανόσκυλα των εξουσιαστών προδίδουν τον Έλληνα εργαζόμενο. 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…… 

Ο Έλληνας είναι πλέον αντιμέτωπος με ένα σάπιο νεοταξίτικο κράτος που τον εχθρεύεται και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να του καταστρέψει τη ζωή και τα όνειρά του.

Το κράτος, χρησιμοποιώντας τα πιόνια που ακούν στο όνομα: “συνδικάτα εργαζομένων” με εργαλείο τα ΜΜΜ, προσπαθεί να φιμώσει τη διαμαρτυρία του Έλληνα πολίτη, και απαγορεύει στον κόσμο να διεκδικήσει τα δικαιώματά του για ζωή, όνειρα και ελευθερία.
Δεν είναι δυνατόν τέτοιες ημέρες που χάνεται η εθνική μας ανεξαρτησία, αυτοί να προβαίνουν στη συγκάλυψη της προδοσίας της Ελλάδος. 
Είναι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα…. Και τελικά, οι κρεμάλες δε θα είναι μόνο 300….
Αύριο θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ελληνικό λαό!!! 



Ακολουθεί η ανακοίνωση των συνδικαλιστικών σωματείων Μ.Μ.Μ.: 

[ Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011: 48ωρη απεργία σε ΟΣΕ, προαστιακό, λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, γραμμή μετρό 1 - 36ωρη σε γραμμές 2 & 3! 

48ωρη απεργία αποφάσισαν τα συνδικαλιστικά σωματεία των εργαζομένων σε εθνικό/προαστιακό σιδηρόδρομο, λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και γραμμή μετρό 1 (ΗΣΑΠ) την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές μετρό 2 & 3 θα απεργήσουν 24ωρο την Τρίτη και από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 16:00 την Τετάρτη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου.
Ως εκ τούτου, η γραμμή μετρό 3 δεν θα εξυπηρετεί στο τμήμα ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ την Τετάρτη, κατά τη λειτουργία της από τις 16:00 μέχρι και λήξη κυκλοφορίας.

(Αναρτήθηκε από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Αθηνών: mmmathinon.blogspot.com ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου